Binnenland

Amsterdam-Oost gaat anti-homogeweld nu écht hard aanpakken: laat permanent regenboogvlag wapperen

17-09-2020 19:11

Woke.

Onderstaand plaatje is een zogenaamde ‘regenboogvlag’. Vroeger was dit het symbool van homoseksueel Nederland. Zo’n vlag voor je raam en de hele buurt wist: die is homoseksueel. Waarom de hele buurt dat zou willen weten is een rare vraag dus die mag je niet stellen want dan ben je homofoob, maar dit terzijde.

Tegenwoordig is die ‘regenboogvlag’ een nieuw, snoeihard maar zwaar wapen in de strijd tegen anti-homogeweld. Vroeger noemde men dat ‘potenrammen’ maar dat mag je niet zeggen want dan ben je homofoob, maar dit terzijde. Dit is namelijk geen gewone regenboogvlag maar een magische regenboogvlag.

Als deze regenboogvlag tenminste 24 uur wappert (en dat doet ‘ie voortaan in Amsterdam-Oost) dan krijgt elke homoseksueel in Amsterdam-Oost een onzichtbaar ondoordringbaar krachtveld om zich heen waardoor het onmogelijk wordt om ooit nog homoseksuelen pijn te doen. Zelfs homoseksuelen uitschelden zal niet meer lukken, zo magisch en superduper is dat krachtveld. Ongelofelijk! It’s amazing!

U denkt nu natuurlijk ‘Die Bertje Brussen heb z’n pillen weer niet ingenomen!’, maar het is allemaal echt waar. Amsterdam-Oost is van zichzelf al magisch. Amsterdam-Oost wordt namelijk bestuurd door magische bestuurders die exact weten hoe je de realiteit volledig kunt inruilen voor magische krachten en achterlijke symboolpolitiek. Vroeger werd dit wel eens ‘luchtfietsen’ of ‘wensdenken’ genoemd, maar dat mag je niet zeggen want dan ben je een fascistische extreemrechtse intolerante populist die tegen inclusiviteit en solidariteit is dus ook wel homo- en transfoob zal zijn, bovendien cis-gender.

Alleen daarom al is dit allemaal waar en derhalve komt er per direct een einde aan al het anti-homogeweld in heel Amsterdam-Oost omdat de regenboogvlag daar 24/7/365 wappert.

Pak aan homohaters! Don’t fuck with the magic rainbow!