Binnenland

Boze demonstranten eisen opheffing nieuwe Pedopartij

21-09-2020 13:15

Foto is van Viktor Forgacs

In augustus werd de Partij van Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (Pedopartij) heropgericht, maar tot grote aardverschuivingen in de polls heeft dit nog niet geleid. Wel gingen in Nijmegen boze mensen de straat op die het legaliseren van kinderseks juist geen goed idee vinden. “Hoe kan een partij met zulke misselijkmakende standpunten in Nederland worden getolereerd? Het is toch duidelijk genoeg dat hiermee de rechten van onze kinderen worden geschonden”, aldus organisator Zuleyka van Hoorn in de papieren de Gelderlander.

Een dikke week geleden vond er in Den Haag een gelijksoortige demonstratie plaats. Ook zijn veel pedofielen zelf hoogst ongelukkig met de terugkeer van deze politieke beweging. Vooral niet-praktiserende pedofielen zouden hierdoor sneller in dezelfde hoek worden gezet als pedoseksuelen.

De Pedopartij wil naast het afschaffen van een minimumleeftijd voor seksueel contact eveneens het privébezit van kinderporno toestaan. Ook moeten pedoseksuelen die een tbs-behandeling hebben ondergaan hiervoor een schadevergoeding krijgen. Verder maakt de partij zich hard voor het omlaag brengen van de vennootschapsbelasting voor het MKB.

Het hele WTF partijprogramma van de Pedopartij is overigens hier te lezen.