Politiek

Ernstige bedreigingen aan adres verzorgingstehuis na Facebook-oproep door Willem Engel

23-09-2020 23:36

Thierry Baudet in zijn huiskamer.

De artikel wie je wist wat ging komen is eindelijk daar: Willem Engel van Viruswaanzin Viruswaarheid is enger dan doodeng en roept zijn verontrustend veel volgers op social media doodleuk op tot een ‘doe-opdracht’ inclusief telefoonnummer van een verzorgingstehuis.

Lees ook: Dennis Schouten (Powned): Willem Engel (Viruswaarheid) bedreigt redacteur Powned

Dat verzorgingstehuis deed niets anders dan de deuren sluiten na teveel coronabesmettingen en kennelijk mag dat niet van Willem Engel en zijn bloedlinke agressieve sekte waarheidsontkenners. Knippen en plakken uit de Volkskrant:

“Het resultaat was ‘tien tot twaalf telefoontjes vol scheldkannonades naar onze receptionisten’, zegt de woordvoerder van Thebe, moederbedrijf van het woonzorgcentrum. ‘Een paar bellers beloofden ook onze medewerkers ‘helemaal kapot te maken’. Het ging zo’n acht dagen door, en heeft een enorme impact op de receptiemedewerkers gehad. En dat kwam boven op de emotionele gesprekken met familieleden, mantelzorgers en onze bewoners zelf naar aanleiding van de sluiting.’

De woordvoerder, wier nummer op de website van Thebe staat, heeft zelf ook een telefoontje gehad. ‘Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Een emotionele mevrouw begon vrijwel direct te schelden, en zei dat ze hoopte dat ik ook corona zou krijgen, dat ik een pijnlijke, langzame en eenzame dood zou sterven. En dat ze me zou stalken en kapot maken. Ik was verbijsterd.’”

Kortom AIVD, leest u al mee?

 

Lees ook: Virusmafklapper Willem Engel vergelijkt coronamaatregelen met jodenvervolging

Lees ook: Bassiehof – Thierry Baudet vindt uitspraak van Willem Engel over Jodenvervolging een ‘achterlijke vergelijking’

Lees ook: ‘Artisten’/’BN’ers’ verwijderen #ikdoenietmeermee video’s, doen nu ineens alsof er niks aan de hand is