Politiek

Dom volk Nederland steeds dommer, algemene zwakzinnigheid dreigt

25-09-2020 11:07

AUS HOLLAND!

Fuck die inzet van de AIVD om het levensgevaarlijke oliedomme corona ontkennende domme volk te beteugelen. Zet gewoon maar gelijk de mariniers in. Of liever de commando’s, snipersquad als het even kan. Want de achterlijkheid van een ‘minderheid van de bevolking’ dreigt nu af te glijden naar echt heel verontrustende totaalzwakzinnigheid.

Zoals het bespugen, uitschelden, bedreigen, intimideren, slaan en schoppen van verpleegsters en broeders in ziekenhuizen en verpleeghuizen, het vertellen van artsen dat je weet waar zijn kinderen naar school gaan, het via de telefoon waarschuwen van de receptioniste dat je anders wel even langs komt en het slopen van meubilair. En dat allemaal omdat je door de coronamaatregelen niet meteen wordt geholpen, niet bij een patiënt mag, een mondkapje moet dragen of je anderszins aan regels moet houden of wat extra geduld moet beoefenen.

Waarom pikken we dit? Waarom is er geen extra zero tolerance regel van kracht voor dit soort antisociale dreigvolk?

Is het zo moeilijk om gewoon in elk zieken- en verpleegtehuis een getatoeerd sportschoolmannetje neer te zetten die vriendelijk doch stevig ingrijpt als korte lontjes dreigen te ontbranden en dit soort volk onmiddellijk op straat flikkeren? Is het echt zo raar om mensen die ‘ik weet waar je kinderen naar school gaan’ tegen een arts schreeuwen een levenslang ziekenhuisverbod te geven?

Waar blijven nu toch de Jantjes? De tanks? De .50 sniper rifle? De onder Duterte opgeleide speciale eenheden?

Wat is dat dan voor ‘samenleving’ waarin het gewoon wordt gepikt dat artsen en hulpverleners worden belaagd en geïntimideerd? Dat is een maatschappij waar echt van alles mis is. Echt heel diep, gitzwart, door en door totaal rot mis. Dat is een samenleving met een grote kwaadaardige uitzaaiende kloppende tumor in het hart waartegen alleen het scalpel en de chemo nog helpen.

Misschien. Maar wellicht dat euthanasie een humanere oplossing is.

Failed state corrupte bananenrepubliek narcostaat Nederland. Elke dag weer een stukje verder de poep en afgrond in.

Lees ook: Peter van Heel dreigt TPO te komen opzoeken ‘in Woerden’ omdat hij het niet eens is met Jan Dijkgraaf