Binnenland

Klopjacht in Rijsbergen op boze man die een tiental mensen aanreed

27-09-2020 13:32

De politie is naarstig op zoek naar de persoon die zondagochtend inreed op een tiental bezoekers van feestcafé The Jolly Jester in Rijsbergen. Hierbij raakten meerdere mensen gewond. Of de actie te maken heeft met een te lage bloedsuikerspiegel is twijfelachtig. De man zou namelijk vlak daarvoor het feestcafé boos hebben verlaten om vervolgens totaal GTA V te gaan op het publiek.

Over de aanleiding van deze onsympathieke actie is het verder vooralsnog gissen. Binnen bij The Jolly Jester zou iemand een vijftigste verjaardag hebben gevierd. Daarnaast werd er een pyjamaparty gehouden door een stel gezellige meiden-meiden. Over het algemeen geen feesten die dergelijke agressie opwekken bij mensen.

De auto, waarschijnlijk een donkere stationwagen, reed na het aanrijden richting Zundert en heeft vermoedelijk een kapotte voorruit plus andere krassen. De politie en de rest van Rijsbergen zouden het enorm op prijs stellen als u mee zoekt naar deze wagen. Want zo gaan we niet met elkaar om in dit land.