Politiek

Merendeel coronapatiënten op IC’s in randstad is niet-westers allochtoon

11-10-2020 16:32

Mark Rutte en gebarentolk Irma Sluis. (Screenshot NPO)

De allochtonen zijn weer eens oververtegenwoordigd. Deze keer op de corona-IC’s van randstedelijke ziekenhuizen alwaar ‘voornamelijk patiënten met een niet-Westerse achtergrond‘ op hun buik in kunstmatige coma aan de ventilator liggen. Dat wist u natuurlijk al lang want ‘niet westerse’ allochtonen doen aan gezellige superspreadevents als Offerfeest en gaan lekker met elkaar naar de slecht geventileerde moskee om eenmaal thuis opa, oma en de zeventienkinderen te besmetten maar nu weet ook iedereen die het niet wil weten het. Dit alles komt tot u via Argos, wat een NPO-staatsradioprogramma is, maar omdat niemand van onder MAX-leeftijd radio luistert hebben ze gelukkig ook een website.

Word nu meteen TPO+-abonnee!

Aldaar leest u het verhaal van een dappere arts die zelf ook wel weet dat het benoemen van dergelijke feiten het einde van z’n carrière kan betekenen, maar zoals gebruikelijk in multicultureel politiek-correct verbindend en tolerant-inclusief Nederland moet iemand dan maar de ballen tonen, anders doet niemand het. Die zal straks wel worden uitgescholden voor ‘RACIST!‘ door Asha ten Broeke van de Volkskrant.

Opvallend wel hoe de coronastatistieken- en updates tot nu toe altijd de schijn hebben gewekt van één homogene samenleving die bestaat uit achtergrondloze mensen zonder naam of gezicht (‘besmettingen’), alsof obesitaslijders, bejaarden, reeds ernstig zieken, niet-westerse allochtonen, randstedelingen, kerkgaande-, tempelgaande-, synagogegaande- of moskeegaande religieuzen (ook de westerse) en studenten danwel ‘jongeren’ niet gewoon het overgrote merendeel van de coronastatistieken bevolken.

Schrijf je in voor onze supergezellige TPO Nieuwsbrief!

Maar hoe het werkelijk zit krijgen we pas te weten als iemand zichzelf daarvoor wil opofferen, zoals gewoonlijk in Nederland. Kennelijk was er onder al die artsen, verplegers, onderzoekers, journalisten en media helemaal NIEMAND die dit serieuze en belangrijke feit wilde behandelen als inderdaad een serieus en belangrijk feit door gewoon de man en het paard te noemen.

Lees meer over corona

Nu we het toch zo gezellig over racisme hebben: veel van die niet-westerse IC-oververtegenwoordigiërs spreken (noch schrijven noch verstaan) heel slecht Nederlands. En als ze dan ook geen Irma-gebarentaal begrijpen zijn ze dus totaal niet op de hoogte van de alle Hugo de Jonge/RIVM/OMT/Rutte-corona-magniet-verordeningen (laat staan van de mondkapjesdiscussie). Waardoor ze onwetend besmettingshaard na besmettingshaard aanboren.

En dat met zo’n inclusieve partij als D66 in je regering. Als het er op aankomt kan het niemand van de regering Nederland BV ook maar een fuck schelen of allochtonen in de samenleving wel voldoende meekrijgen van de echt belangrijke zaken. Je kunt in Nederland kennelijk nog beter doof of slechthorend zijn dan niet-westers allochtoon wat dat betreft.

Ben je nu nog steeds geen TPO+-abonnee? Laat je dan verleiden met een GRATIS maandabonnement!