Regio

Egoïstische ‘jongeren’ organiseren illegaal coronasuperspreadfeest in Hilversum, ouders doen niks

25-10-2020 11:00

Kijk, daar worden Jaap van Dissel, Hugo de Jonge en Mark Rutte verdrietig van: maarliefst 300 stuks ‘jongeren’-egoïsten die hun eigen vertier belangrijker vinden dan de potentiële honderden slachtoffers onder zieken en ouderen die ze kunnen veroorzaken door besmettingen. ‘Jongeren’ natuurlijk, want Nederland heeft een ‘jongeren’-probleem en dat probleem is totaal en door- en door.

Gelukkig was er genoeg politie (Hilversum op zaterdagavond is standaard een war zone, uitgaansstraat Groest in Hilversum is op zaterdag wat Stratumseind op zaterdag in Eindhoven is dus dan weet je het wel) om het egoïstische superspreadtuig met hun pathetische lachggasverslaving aan den ooren danwel het nekvel terug naar huis te sleuren.

Maar je vraagt je toch af: waar zijn de ouders/opvoeders van al dit soort ‘jongeren’? Was het echt zo moeilijk om de pubertjes gewoon thuis te houden of netjes aan te leren dat besmettelijke virussen besmettelijk zijn en je dus even geen feestjes kunt organiseren? Waarom moet de politie telkens het werk van de ouders/opvoeders doen?

Onze tip: al deze ‘jongeren’ inclusief hun ouders/opvoeders 24 uur lang op hun buik met een buis in hun strot op een IC-bed vasttapen. Zonder kunstmatige coma.

Wie niet horen wil…