Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul de Leeuw

07-11-2020 09:31

 

Beste Paul,

Dankjewel!

Even een halfuurtje niet ergeren aan een bloedzuigende imam die de vraag of je in Nederland een spotprent van zijn profeet in de klas mag tonen weigert met ‘ja’ of ronduit ‘nee’ te beantwoorden.

Even een halfuurtje niet walgen van een premier die ons een dictatuur in rommelt.

Even een halfuurtje niet terugdenken aan die goeie ouwe tijd, nog maar tien jaar geleden, toen de VVD niet inwisselbaar was met D66.

Even een halfuurtje niet terugverlangen naar de tijd dat politici nog de elementaire fatsoensregels in acht namen.

Even een halfuurtje niet die ordinaire Kakelkip op televisie op hoge toon dingen horen eisen die haar eigen club de afgelopen tien jaar allemaal zélf heeft verkwanseld.

Even een halfuurtje geen non-nieuws over de aanstaande winst van Joe Biden en de kansloze strijd die Donald Trump strijdt om alsnog president te blijven.

Even een halfuurtje geen zeikerds in mijn mailbox beantwoorden dat ze mijn rug op kunnen als ze zich met mijn beleid bemoeien.

Even een halfuurtje geen voorgeprogrammeerd coronagezwatel van die dankzij fraude ‘gekozen’ CDA-lijsttrekker met die malle-schoenenfetisj.

Even een halfuurtje niet het hoofd schudden over het verval van ons onderwijs en het gebrek aan opvoeding van een hele generatie kansenparels.

Gezondheid

 

Even een halfuurtje niet over mijn nek gaan van al die Nederlanders die zonder enige strijd te voeren bereid zijn te buigen voor de ridicule eisen van terroristen van geloof en van terroristen van kleur – net als destijds voor de moffen.

Dankjewel, Paul.

Het laatste halfuur van jouw debuut bij Op1 liet weer even zien wat écht belangrijk is.

Gezondheid.

En liefde.

Ik kan iedereen aanraden dat halfuurtje met Rob de Nijs terug te kijken.

Ons land en onze westerse waarden gaan in rap tempo naar de kloten.

Maar op micro-niveau zijn er tóch belangrijker dingen.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Omdat ik zag dat het weer tijd is.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (voor mevrouw Dijkgraaf). Waarvoor dank! (Kopen via mijn partnerlink bij Bol.com wordt ook gewaardeerd)