Politiek

Ahmed Marcouch in Volkskrant: ‘Hoeveel wake-upcalls in Parijs, Nice of Wenen zijn nog nodig?’

10-11-2020 09:33

“Wat veel docenten niet weten, is dat moslimmeisjes, zoals de meisjes die bij de ondergedoken docent in Rotterdam de spotprent kwamen opeisen, al jaren in de greep zijn van de salafistische weekendscholen.

Het gevaar zit in de circa honderd salafistische koranscholen die in Nederland ongestoord duizenden moslimkinderen tussen 4 en 16 jaar injecteren met de gevaarlijke ideologie die salafisme heet.

Het is ongelofelijk dat wij deze gifmengers onze kinderen laten vernietigen. Ze groeien op met haatdragende predikers die worden gefinancierd door dictators uit het Midden-Oosten,

Het is daarbij pijnlijk om te zien hoe ook ontwikkelde moslims wegkijken en zwijgen

Hoeveel wake-upcalls in Parijs, Nice of Wenen zijn nog nodig?

Ontmantel de salafistische organisaties, die onderhuids het geweld legitimeren en onze kinderen ertoe verleiden aan het ideologische gedachtengoed gevolg te geven met daden. Maak vaart met het verbod dat onze openbare orde en veiligheid beschermt.”

Aldus de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch (PvdA). Die eigenlijk zijn hele politieke carrière al niets anders doet dan wake-upcalls laten klinken. Maarja, in policor Nederland blijven ze liever ziende blind en horende doof totdat de stapel lijken zó begint te stinken dat ze er echt niet meer onderuit kunnen.

Hoe dan ook weer een mooi pareltje voor alle Volkskrant-lezende zwijnen. We zien de woedende open brieven van Fatima Dakmar wel weer tegemoet.