Opinie

Carla Meelker – Lockdown: China aan de Noordzee is bijna een feit

17-12-2020 12:43

Mark Rutte tijdens zijn toespraak.

“De kiezer begrijpt ook wel dat je niet in een paar weken of maanden de hele boel overhoop kan gooien”, aldus Hoekstra toen er over gebroken verkiezingsbeloften werd gesproken bij WNL op Zondag. Toch is dat precies wat er wél is gebeurd. Al binnen de eerste weken na de uitbraak van het killervirus is ons complete leven overhoop gegooid door politici met levensgevaarlijke tunnelvisie in eendimensionale crisisbestrijding. Geheel volgens het KGB-handboek: hoe neem je een land over in zes weken (zoals uitvoerig uit de doeken gedaan door oud-KGB agent Yuri Besmezov).

We zijn inmiddels aardig op route en de demoralisering van de bevolking en de wanhoop van het MKB heeft inmiddels suïcidale dieptepunten bereikt, met dank aan onze schaamteloos opererende politici. Hoe ver kan je gaan, moet Rutte gedacht hebben toen hij op het Catshuis met zijn kompanen in de strijd de ‘volgende fase’ in de complete onlogische afbraak van onze samenleving plotte.

Een strijd “ongekend groter dan we in vredestijd hebben meegemaakt”. “We moeten ons gedrag aanpassen”, “het virus hoeft maar één keer geluk te hebben en het springt over”. Suggereren dat het “vredestijd” is laat de tot staatsbeleid gemaakte complete omdraaiing van feiten zien. We zijn in een data-oorlog van ongekende omvang beland en Hoekstra werd dit weekend breed mediaal ingezet om ons wijs te maken dat ondanks de harde knockout toch heus geprobeerd wordt ‘de economie te sparen’ met een nieuw fors steunpakket dat ‘mee ademt’ voor de met omvallen bedreigde bedrijven. Dat dit ‘niet gratis’ is zei hij er in één moeite door wél bij want het spreekt vanzelf dat de leningen moeten worden terugbetaald door onszelf in de almaar uitdijende schuldeneconomie waar niet op een honderd miljardje meer of minder wordt gekeken. Uitstel van executie. Hoe meer schulden hoe beter want hoe eerder ons vermogen bij ons kan worden weggesluisd en het algemene basisinkomen ingevoerd kan worden waardoor iedereen staatsafhankelijk en compleet gecontroleerd wordt. Loonslaaf wordt systeemslaaf. Je eigen inkomen verdienen wordt verleden tijd.

Jort Kelder liet ons weten dat uit het Duitse Bundesambt een notitie is gelekt dat de bevolking bang gemaakt moet worden omdat ze zich anders niet aan de maatregelen gaan houden. Dat is de achterliggende reden van deze hernieuwde angstcampagne want de uitrol van de vaccins als middel voor totale controle is op zijn minst Too Big To Fail.

Maak mensen bang en ze willen geholpen geworden, moet het idee zijn geweest om de bevolking hierin met het grootste gemak mee te krijgen: China aan de Noordzee is bijna een feit.

De huidige pandemie-aanpak is volkomen onterecht in zijn volle omvang en extremiteit over ons uitgestort. Het gaat uit van het meest vernietigende en meest dodelijke scenario en dat is helemaal niet aan de hand.
Het bewijs is nu toch wel definitief geleverd dat het Covid-19 virus schaamteloos misbruikt wordt voor politieke doelen.

Rutte wist ons al direct bij de eerste maatregelen te vertellen dat dit “heel lang zou gaan duren”. Later nog: “De wereld van vóór Corana keert niet meer terug”.
Hoe kon hij dit zo stellig zeggen terwijl het ‘een nieuw virus’ betreft waar we ‘niets van weten’? Hij kon dit alleen maar zeggen omdat hij dit scenario kennelijk al kende. Daar staat het namelijk allemaal letterlijk in.

Beangstigend is verder dat onze burger- en mensenrechten natuurlijk niets waard zijn in dit scenario. Ze worden ons stap voor stap afgenomen, volgens plan. Het plan lag al klaar en net als alle inmiddels bekende globalistische plannen was het wachten kennelijk op het moment dat ze uitgerold konden worden. Coronavirussen duiken immers met enige regelmatig op dus behalve voorbereidingen op controlemiddelen en afschaling van de zorg was geduld het enige dat nodig was.

Dat verklaart ook de angstwekkende snelheid van de maatregelen, de astronomische bedragen die plots als vanzelfsprekend beschikbaar zijn (Hoekstra: “We hebben diepe zakken en die mogen leeg”) en de opvallende eensgezindheid van veel Europese landen die ons als onontkoombaar werden gepresenteerd. Maak mensen bang en ze willen geholpen geworden, moet het idee zijn geweest.

Intussen wordt er steeds harder geschreeuwd om nog verdergaande vrijheidsbeperkingen. Als Bruls brult, brullen alle kikkers in de kruiwagen mee: sluit iedereen op!

Indien straks bij een nieuw Neurenberg-tribunaal vastgesteld wordt dat deze crisis met voorbedachte rade is veroorzaakt moeten we dat de daders zwaar aanrekenen. Deze beleidsramp heeft dusdanige vernietigende gevolgen voor de economie, de volksgezondheid, de sociale cohesie van gezinnen en families dat deze misdaad onder het oorlogsrecht zou moeten vallen. Dit is een ongewapende executie en niets minder dan dat. De levens van mensen worden geruïneerd door deze megalomane machtsovername van vrije mensen door psychopatische machtswellustelingen die hun eigenbelang, vermomd als filantropie, in het centrum van het universum plaatsen.

Het debacle met de Mexicaanse griep in 2010 moet de 34 huidige Kamerleden die er destijds getuige van waren of zelfs in de onderzoekscommissie zaten toch bekend voorkomen zou je denken. De gelijkenissen met de huidige aanpak van de crisis, de blunders en de belangenverstrengelingen door de bekende namen van nu zijn overduidelijk als je de Kamerbrief naar aanleiding van dit wanbeleid leest. De geschiedenis rijmt, zullen we maar zeggen.

Men geeft echter niet thuis en maakt gewoon dezelfde ontluisterende fouten, opzettelijk, opnieuw. De Mexicaanse griep-aanpak kan als generale repetitie beschouwd worden voor het huidige wanbeleid en niemand in de Kamer die aan de bel trekt over dit collectief, zichzelf diskwalificerende geheugenverlies. Dit kan geen toeval zijn, onmogelijk.

De ergerniswekkende joligheid van Rutte en De Jonge doet vermoeden dat men inmiddels denkt dat ze de bevolking voorlopig nog jarenlang houdt waar ze ons hebben willen. Het ging allemaal zo makkelijk dus nu doorpakken lijkt het motto. “De lange termijn piekbelasting van de zorg gaat eindeloos door”, zei Rutte tijdens het laatste, ingelaste, Corona-spoeddebat voor het kerstreces. “Eindeloos”. Nou dan weten we genoeg. Het is niet de bedoeling dat het snel voorbij is. Eindeloos gaat het duren. Eindeloos testen, vaccineren, en weer testen.

Rutte: “De zorg loopt alweer op hun tandvlees en dan moet het griepseizoen nog beginnen”. Hé, daar is plots de griep weer, terug van weggeweest. De griepcijfers zijn dit jaar op miraculeuze wijze verdwenen maar we kunnen er op vertrouwen dat in Rutte’s glazen bol de griep weer in aantocht is. Wat een opluchting. Terug naar normaal, maar niet heus. We weten inmiddels dat een griepvaccinatie en een Covid-19 vaccinatie binnen korte tijd niet aan te raden zijn, dus hoe gaan zij dat doen? Alle risicogroepen zijn kort geleden al tegen de griep gevaccineerd dus zouden nu geen Covid-19 vaccin moeten krijgen. Toch gaat dat gebeuren, met alle risico’s van dien want niets is immers logisch in deze crisis. Niemand heeft beweerd dat griep een onschuldige ziekte is en toch kon Rutte niet nalaten de tijdens zijn toespraak duidelijk hoorbare demonstranten buiten het Torentje als zodanig te framen. De cijfers zijn echter wel degelijk vergelijkbaar met de cijfers van een stevig griepseizoen zoals deze op de website van het RIVM te vinden zijn, meer is het niet, wat de staatsvirologen ook roepen.

Jongeren en kinderen raken getraumatiseerd want worden ijskoud schuldig verklaard aan de dood van andermans of eigen oma. Hoe amoreel kun je zijn? En de brave mondkapjesbrigade neemt het vervolgings- en uitsluitingsgedrag in de publieke ruimte vervolgens over. Dat is het ‘gedrag’ dat we niet moeten accepteren.
Het is diezelfde verradersmentaliteit die in de oorlogsjaren en in de voormalige DDR bestond en die in veel mensen zonder ruggengraat blijkbaar latent aanwezig is. Dat is het grootste gevaar: de collaborerende, ongeïnformeerde, misleidde en angstige medemens.

‘Je vijand slaapt niet’, leerde ik al jong van mijn ouders en grootouders die de verschrikkingen van WOII hebben meegemaakt. Dat dit nu weer actueel is schijnt nog niet erg door te dringen tot veel mensen maar lang zal dit niet meer duren als dit crisis-mismanagement voortduurt vanuit de onwerkelijke, van elke realiteitszin losgezongen coulissen van het Binnenhof. In Nieuwsuur verklaarde een epidemioloog wat verstandige mensen al weten: dat de winkelsluiting slechts symbolische waarde heeft.

Het was niemands verkiezingsbelofte, maar door de ‘harde lockdown’ wordt ons leven wel steeds verder ‘overhoop gegooid’ en uiteindelijk zal niemand hieraan ontsnappen als we niet nu gezamenlijk een streep trekken: tot hier en niet verder!