Politiek

Tsunami van Marokkaanse jongeren uit Canarische Eilanden overspoelt Europa

19-12-2020 11:32

Kent u die mop van die ‘Afrikaanse’ bootvluchtelingen die al maanden met duizenden tegelijk in hun gammele cayuco’s op Gran Canaria aanspoelen om aldaar in leegstaande hotels te verblijven om foto’s van luxe zwembaden naar de achterban door te sturen om nog meer volle gammele cayuco’s aan te zuigen om zo van Gran Canaria een tweede Lesbos te maken?

Nee?

Dan vertellen wij die mop even: die ‘Afrikaanse vluchtelingen’ zijn stiekem helemaal geen ‘Afrikaanse vluchtelingen’ maar gewoon Marokkaanse ‘jongeren’ uit de grote Marokkaanse steden alwaar de islamitische bazaareconomie door de corona foetsie is waardoor de ‘jongeren’ als kansloze gelukszoekers/economische vluchtelingen via de Sahara vermomd als ‘vluchteling’ naar Gran Canaria varen om zo, zonder dat iemand er ook maar IETS tegen kan doen, verder de EU in te trekken, op zoek naar rijke tolerante en inclusieve links liberale pro-mensenrechten verzorgingsstaatlanden die bulken van het geld en sociale voorzieningen zoals Nederland, Nederland, Nederland, Nederland, Nederland en Nederland.

U denkt nu misschien ‘kansloze asielzoekers kun je toch gewoon terugsturen?’, maar dan kent u Marokko nog niet. In Marokko hebben ze namelijk óók een gigantisch probleem met Marokkaanse ‘jongeren’, net als in Nederland, en daarom zijn ze in Marokko dolblij als die Marokkaanse jongeren helemaal uit zichzelf op gammele bootjes stappen. Vandaar ook dat zowel de Marokkaanse politie als de Marokkaanse kustwacht ze niet tegenhoudt. Als Spanje ze dan weer terugbrengt zegt Marokko doodleuk: ‘Als jullie niet ophouden met onze jongeren terugbrengen werken we niet meer met Europa samen in anti-terreuronderzoeken en draaien we de immigratiekraan wagenwijd open’, waardoor Spanje en de rest van de krachteloze en machteloze utopie EU bleek wegtrekt  en helemaal niets meer durft te zeggen tegen Marokko.

Hee, Marokko lijkt Turkije wel qua EU in de houdgreep houden! Wat een toeval hè?

Die kansloze Marokkaanse ‘jongeren’ die in Gran Canaria aankomen gaan beslist niet terug. Ze hebben trouwens gewoon een geldig Marokkaans paspoort, wat betekent dat geen enkele EU-grens ze kan tegenhouden. Wie zich eenmaal op Gran Canaria bevindt met een geldig paspoort bevindt zich gewoon in Spanje en dus in de EU. En dankzij al die fijne liberale open-grenzen-want-vrij-verkeer-van-goederen-en-mensen-want-alle-mensen-deugen-en-zijn-broeders-joechei-EU-wetgeving kan iedereen met een geldig paspoort ongehinderd en vrij overal in de EU gaan en staan waar hij/zij/het wil en wie daar iets kritisch van vindt is een stomme populistische racist en journalisten die daar kritische vragen over stellen zijn extreemrechts, duh.

Kortom, alle Marokkaanse jongeren die nog wel in Marokko zijn weten dat je alleen maar even naar de Sahara hoeft te reizen, daar in een bootje hoeft te stappen en daarna vanaf de haven van Arguineguín op Gran Canaria lekker naar Nederland door kunt vliegen voor gratis Miele wasmachines, uitkering, woning, scooterrijden, subsidie aanvragen en naar meisjes sissen tijdens het rondhangen op straat waar toch niemand wat van gaat zeggen omdat niemand ‘racist’ wil worden genoemd door het linkse mediakartel, de NPO, Jaap Hamburger, Jesse Klaver en zo’n beetje de hele Amsterdamse gemeenteraad.

En nogmaals: er kan NIETS tegen worden gedaan. Spanje kan niets en doet niets (al zegt Madrid van wel maar Madrid heeft überhaupt nog helemaal NIETS gedaan tegen de verlesbosisering van Gran Canaria, bovendien is de huidige Spaanse regering een minderheidscoalitie van de Spaanse PvdA en een soort communistische ultralinkse activistenpartij met een partijleider die zelf in een ommuurde villa met zwembad in een luxe buitenwijk van Madrid woont), de EU kan niets want vrij reizen (de EU heeft überhaupt nog helemaal NIETS gedaan tegen de verlesbosisering van Gran Canaria want dat is ‘solidariteit’ in de praktijk) en de autonome regio der Canarische Eilanden kan ook NIETS want Marokko weet toch wel dat geen enkel Europees land ook maar een poot heeft om op te staan, laat staan die Guanches uit Las Palmas

Ondertussen komen de Marokkaanse ‘jongeren’ dagelijks letterlijk in scheepsladingen tegelijk naar Gran Canaria om na twee weken quarantaine in een leegstaand tweesterrenhotel op de eerstvolgende spotgoedkope prijsvechtervlucht naar Nederland te stappen.

Veel plezier ermee Nederland! En vergeet niet een leuk solidair en tolerant inclusief gezicht te trekken als zo’n vieze extreemrechtse populistische winkelier of burger klaagt over een ‘Marokkanenprobleem’.

Trouwens, kent u die mop van de maatschappij die valt?