Opinie

‘Goed bedoeld falen, een treffender beschrijving van Nederland is eigenlijk niet denkbaar’

29-12-2020 20:20

Hugo de Jonge in de Tweede Kamer.

Lieve kinderen,

Ik denk niet dat de vaccinatietwijfelaars allemaal gekkies zijn, alleen zijn de meeste twijfelaars van zichzelf al gekkies. Als het geen 5G was waarover ze jammerden dan was het wel het virus zelf (‘gewoon een griepje’) en nu komt dat vaccin gaan ze daar weer over mekkeren. Het zijn ook telkens dezelfde mensen, met nul onderzoeksvaardigheden (anders dan het kunnen opzoeken van Youtubevideo’s, het nababbelen van nepnieuws door Wybren van Haga of iemand anders met een mening op Facebook) en dito IQ. Vóór de pandemie waren ze ook al tegen vaccineren (gek genoeg hebben ze nooit problemen met vaccineren als ze naar een ver vakantieland gaan) al noemden ze dat ‘kritisch prikken’ en wisten ze toen ook al dat ze worden onderdrukt door de NWO, Soros, de ‘elite’ en natuurlijk de Bilderbergers (al dan niet lizzards die kunnen shapeshiften). Als straks de pandemie voorbij is zul je zien dat het gewoon weer de bankiers en Geenstijl zijn die de schuld van alles krijgen en natuurlijk 6G want tegen die tijd maken ze allemaal als zoete kindjes gebruik van 5G, want hypocrisie daarover bestaat bij dat soort volk nou nooit eens twijfel.

Blijft over: een grote groep die het ook niet weet, maar die, net als alle andere keren dat ze zichzelf moesten laten vaccineren, gewoon vertrouwen hebben in de wetenschap aangezien hun grootouders dat ook, en met succes, hadden in de strijd tegen polio en difterie en hun ouders dat ook hadden in het Rijksvaccinatieprogramma waardoor ze nu zelf, dankbaar als ze zijn, geen mazelen en kinkhoest krijgen. Dus waarom moeten ze nu ineens de vaccinaties tegen een coronavirus wantrouwen?

Artikel gaat verder na advertentie.

Het is ook niet dat ze veel keuze hebben. Ze willen gewoon niet ziek worden, ze willen al helemaal anderen inclusief hun ouders en grootouders niet besmetten en ze willen straks gewoon weer aan het werk en op reis kunnen (tien tegen één dat ze daarvoor moeten kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, China gaat hard naar je toe komen de komende zomer).

Dat er tussen de ongeveer 150 triljard (milde schatting) gekkies op internet ook mensen zitten die er wél verstand van hebben neemt niet weg dat alleen al hardop dénken over dat soort zaken zo ongeveer hetzelfde is als je lul besmeren met honing en in een berenhol steken. Alle 150 triljard gekkies komen je dan tegelijk vertellen welke Poolse of Scandinavische natuurgenezer op Bitchute.com en Alternatiefnieuws.nl heeft gezegd dat Covid19 een hoax is en hoe ‘gelekte documenten’ ‘bewijzen’ dat vaccineren hetzelfde is als je DNA veranderen in een gevaarlijk virus en hoe straks iedereen die niet is gevaccineerd naar een FEMA-kamp moet en natuurlijk vooral dat het allemaal gaat om het versterken van je immuunsysteem en, jaweljaweljawel, het slikken van HCQ wat natuurlijk onder de pet wordt gehouden omdat BiG pHaRmA(!!!1!!1!!!) er niks aan kan verdienen maar vooral omdat Trump het aanprees, dus daarom mag het niet worden gebruikt don’t you know want een mevrouw die zichzelf straffeloos huisarts mag noemen, ook al schrijft ze uit principe nooit medicatie voor, (waar blijven toch die tuchtcollege’s als je ze echt nodig hebt?) heeft op Youtube gezegd dat het allemaal om vitamine D gaat, liefst verdund met 10 tot de 1800ste macht keer aan water, bij voorkeur niet schudden maar het flesje met daarin het magische water met geheugen bij volle maan zachtjes tegen een stuk leer met paardenhaar op ongelakt hout slaan en het zodoende mengen (dit is overigens een serieus gebruik binnen de antroposofie, je weet wel, die ‘leefwijze’ waarmee duizenden blanke kakkerskindjes op Vrije Scholen dagelijks worden vergiftigd, maar dit terzijde).

Dus nee, ik zit er niet heel erg op te wachten ook nog maar ooit iets te vinden van deze pandemie en alles wat er bij hoort. Ik ga me straks ook gewoon laten vaccineren omdat er nou eenmaal geen andere keuze is en ik kan alleen maar wensen en hopen dat iedereen dat doet, er vanuitgaande dat het vaccin gewoon werkt en geen schade op lange termijn veroorzaakt. Alle overige vaccins die tot nu toe zijn uitgevonden hielden het bij af en toe wat pijn op de prikplek en in heel zeldzame gevallen een ernstige allergische reactie, zoals in heel zeldzame gevallen mensen ook wel eens door de bliksem worden getroffen of een bloempot op hun hoofd krijgen, en natuurlijk al die dode baby’s die aan heel wat anders zijn doodgegaan maar volgens de antivaxxsekte vanzelfsprekend door het vaccineren, dezelfde sekte waar ze nu bij elke coronadode roepen dat ‘niemand aan corona doodgaat maar met corona’ doodgaat.

En ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om nóg meer twijfel te zaaien. 90% van de online media doen niet anders dan twijfel zaaien, pardon ‘compleetdenken’, en aan ‘kritisch zelf onderzoek doen en je eens een keer verdiepen’, laat mij dan maar dat ene medium zijn dat niet kritisch is over vaccineren of Covid19. Als er dankzij mij straks mensen weigeren te vaccineren voel ik me daar denk ik toch niet zo lekker bij, ik ben Jensen of Wybren Nepnieuws Haga niet. Die slapen kennelijk prima met de wetenschap dat ze weer een paar duizend totaalachterlijken hebben voorgelogen voor wat extra clicks en likes, ik ben daar te keurig voor opgevoed. Wat dat betreft gaat het keurige christendom nooit meer uit het Veluwse kind, vrees ik.

Vandaar dat we het er op TPO niet zo veel over hebben, en dat is nog afgezien van het feit dat we nul komma nul verstand hebben van deze zaken (ik moest ‘mRNA’ zojuist Googlen), en het mijn interesse niet heeft. TPO is wat dat betreft enorm main stream en denkt, fuck you zomaar, dat de regering helemaal geen door een complot samengestelde groep satanistische babybloeddrinkers is maar dat die regering serieus zijn best doet om de bevolking zo gezond mogelijk te houden en zo streng mogelijk toe te zien op de productie van vaccins en de eventuele bijwerkingen daarvan.

Noem mij naïef maar ik denk zelfs dat geld niet eens de belangrijkste drijfveer is bij zowel de Van Dissels en Osterhausjes (al zijn ze doordat ze babyboomer zijn er natuurlijk uitstekend op ingericht om zoveel mogelijk aan zichzelf te denken en zoveel mogelijk bij elkaar te graaien, maar dat is echt een generatieding, je kunt het ze bijna niet kwalijk nemen, de gemiddelde Nederlandse babyboomer kán gewoon niet anders dan voordringen in een rij of op kosten van anderen proberen nét iets rijker te worden) als bij de Pfizers, al is die laatste natuurlijk gewoon commercieel, daarover maak ik me geen illusies, maar het lijkt mij dat de winst bij zo’n vaccin gering is. Liever hebben dat soort industrieën dat iedereen alvleesklierkanker of zeldzame epilepsie krijgt, daar kun je pas echt op cashen, dit soort vaccins zijn mooie gratis reclame (‘PFIZER HEEFT DE WERELD VAN DE ONDERGANG GERED! PFIZER, ONTHOUD DIE NAAM!) en geven een per definitie a-morele tak van industrie toch maar mooi een vriendelijk menselijk gezicht.

Verwacht van mij dus niet teveel ‘kritiek’ want ik zou niet weten waar ik moet beginnen. Laat staan dat al die ‘kritiek’ ook maar iets uitmaakt. Zelfs als zou morgen keihard worden bewezen dat Bill Gates eigenhandig Covid19 heeft gefabriceerd (as if…) dan nog verandert er niks, bij niemand. In Nederland heeft de Belastingdienst op enorme schaal heel veel mensenlevens totaal verwoest, echt op een bananenrepublikeinse wijze waarvoor de VN normaal gesproken blauwhelmen inzet, maar om nou te zeggen dat het iemand wat kan schelen of dat het dingen gaat veranderen, nee. Uit een recent opinie-onderzoek blijkt zelfs doodleuk dat een meerderheid(!) van de Nederlanders vindt dat het huidige kabinet gewoon kan blijven zitten al wordt dat kabinet geleid door Mark Rutte die wat dit schandaal betreft zoveel bloed aan zijn handen heeft kleven dat je beter kunt spreken van gedeelten Mark Rutte die aan twee plassen bloed lijken te groeien.

Nogmaals: nobody cares. Dus ik denk niet dat het iemand ineens wel wat kan schelen als blijkt dat er iets echt niet in de haak is met dat vaccineren.

Ja, er is iets écht niet in de haak met het Nederlandse coronabeleid, al vanaf de allereerste besmetting, en zelfs het vaccineren moeten we als allerlaatste land ter wereld doen omdat Hugo Frikandeleten van het CDA (bekend van zijn 13-jarige dochter) niet wist dat de verpakkingen van de vaccins te groot waren en omdat ze ook bij de GGD’s in Nederland nog altijd met een patchloze Windows 95-versie werken zoals bij vrijwel alle Nederlandse overheids-ICT-systemen, maar zie jij iemand boos protesteren? Of zelfs maar een Kamerlid woedend worden?

Nee hè? Nee.

Again: nobody fucking cares.

Ik kan je op een briefje geven dat als iemand morgen aantoont dat die Pfizer-vaccinaties een soort Softenon 2.0 gaan worden qua vers gevaccineerde zwangere vrouwen het nog geeneens de Telegraaf haalt, laat staan de Volkskrant alwaar de hoofdredacteur al lang geleden met zoveel woorden heeft gezegd dat hij wat de corona-epidemie betreft fungeert als kritiekloos overheidspropaganda-orgaan en alle journalistieke principes overboord gooit. Wat natuurlijk net zo ironisch is als een coronawappie die met te weinig zuurstof in zijn bloed moet worden opgenomen op de IC (‘Hahaha, sorry, VOL!’) want ‘de Volkskrant’ en ‘journalistieke principes’ in één en dezelfde zin is net zo serieus te nemen als ‘christenen’ en ‘naastenliefde’ in één en dezelfde zin als je begrijpt wat ik bedoel (zo niet dan moet je maar eens wat tweets lezen van Christenunie-types, Alain Verheij of de jaarlijkse ‘Theoloog des Vaderlands’ (dat bestaat echt!) dan kom je er wel achter dat ‘naastenliefde’ bij veel van christenen net zoveel op heeft met ‘naasten’ als Covid19 met de lagere luchtwegen).

En dan nog, al kreeg je het voor elkaar te worden uitgenodigd bij één van die vele Nederlandse talkshows, wat in wezen een soort corona voor de ziel is, of bij Radio 1, een radiozender die zonder al te veel moeite valt te vergelijken met een comapatiënt die een liedje zingt, al zou je je bevindingen over stad en land en tram en trein en voorpagina’s (nog altijd van papier want in Nederland weigert de pathetische burger koppig om afscheid te nemen van een achterlijk, achterhaald en volkomen nutteloos product als inkt en papier, want Nederland) van couranten en dito circulaires mogen smeren, niemand zou het wat kunnen schelen, het hele verhaal zou na een kollumpje hier of een grapje van een of andere VARA-cabaretier daar uitgaan als een nachtkaars. Hell, je kunt in Nederland zelfs miljarden aan door belastingbetalers opgehoeste euro’s door de plee trekken onder de camouflage van ‘ICT-werkzaamheden bij het UWV’ en dan nóg zou niemand anders dan een of twee verdwaalde onderzoeksjournalisten in slecht gelezen magazines er ook maar een fuck om geven.

Het is waarschijnlijk dat als je straks echt iets hebt om aan de wereld mee te delen je dit het beste laat verkondigen door Andre Hazes junior of Bridget Maasland, dan ben je er in elk geval zeker van dat een paar miljoen mensen zich er ook dagenlang serieus en intensief mee bezighouden.

Er gaat hoe dan ook niets veranderen. Nederland zit opgescheept met een RIVM dat denkbeelden heeft die in 1956 al antiek waren (wist je dat Jaap van Dissel er nog altijd van overtuigd is dat je blind kunt worden en last van je rug kunt krijgen van masturberen?), een OMT dat bestaat uit mensen die het nooit is gelukt een serieuze wetenschappelijke carrière van de grond te krijgen en bovendien de bestuurlijke- en ICT- infrastructuur heeft van Dresden vlak na het brandbombardement door de geallieerden in 1945.

Je dacht toch niet serieus en werkelijk dat je in zo’n land nog een kant op kunt? Ik bedoel, het heeft Maurice de Hond, die nul diploma’s heeft in virologie, maanden gekost om aan heel veel mensen die heel veel diploma’s virologie hebben over te brengen dat vooral aerosolen een belangrijke rol spelen bij de verspreiding van het virus en ondanks het feit dat mogelijk duizenden bejaarden in tehuizen zijn afgeslacht door aerosolen verspreidende airconditionings werd de theorie van Maurice de Hond uiteindelijk in stilte aanvaard zonder dat ook maar iemand het begin van een excuses maakte.

Dit is waarmee Nederland zit opgescheept, dit is hoe de situatie is, je kunt nu gerust zelf elk scenario invullen. Nederland is fucked, dat was het vanaf het begin af aan al, maar hee, er is dus niemand die het een moer kan schelen of die er ook maar enig misbaar over zal maken. Ja, wat podcasters en debielen met een eigen weplok en twee of drie journalisten, verder de tien standaard ludieke gekkies die lawaai maken bij het Torentje en drie Kamerleden, de rest is gewoon reuzebenieuwd naar wie The Masked Singer is en of het Radiofragment van het Jaar 2020 inderdaad het oproepen van een 3FM-DJ om allemaal op hetzelfde moment You’ll never walk alone te zingen is (antwoord: ja).

Nederland is een land waar ze massaal gaan staan klappen voor mensen die in de zorg werken en waar een boek met als titel De meeste mensen deugen bestsellerstatus bereikt. Dan weet je toch intuïtief al dat je nooit, maar dan ook echt nooit, iets van enige betekenis of iets wat ook maar neigt naar succes mag verwachten?

Je dacht toch niet dat het toeval is dat Nederland dé hotspot is voor internationale drugskartels en dito georganiseerde misdaad? Die criminelen weten ook heus wel dat in Nederland helemaal niemand ze ooit iets zal maken en dat je zelfs als je per strekkende meter mensen op de openbare weg liquideert met zware oorlogswapens of advocaten van kroongetuigen omlegt er helemaal niemand is die je zal proberen tegen te houden of zelfs maar kan opsporen.

Nederland is een land waar mensen voortdurend behoefte hebben aan ‘hoop’ en ‘verbinding’. Hoop & Verbinding is de naam van de eerste openlucht GGZ-kliniek ter wereld.

Vraag mij nu nogmaals of ik aandacht wil besteden aan de vaccinaties in Nederland of Covid19 en formuleer nu zelf het antwoord. Alles wat ik er qua aandacht aan zou kunnen besteden is volstrekt overbodig, zinloos en futiel. En dan denk ik nog geeneens dat ik überhaupt iets vindt of meen te weten wat enige aandacht waard is.

En dan denk ik ook nog dat ondanks de cynische realiteit van de zielledige, moraalloze door technocraten volkomen leeggegraasde zombiesamenleving die Nederland in wezen is zij die de macht in handen hebben het qua bestrijden van Covid19 oprecht goed bedoelen.

Natuurlijk, ze falen. Als je jaar in jaar uit vrijwel elke infrastructuur moedwillig laat verwaarlozen, je elke waarschuwing over rampen die je richting op lijken te bewegen wegwuift en voor het invullen van de belangrijkste machtsposities louter gebruik maakt van beroepsnarcisten en zilverrugalfamanetjes die hun hele leven nog nooit voorbij de drempel van hun eigen studeerkamer zijn gekomen dan kún je ook niet anders dan falen. Maar ze bedoelen het wel goed.

Goed bedoeld falen, een treffender en beknopter beschrijving van Nederland is eigenlijk niet denkbaar.

Laat ze lekker falen, een land als Nederland met een volk als Nederlanders verdient dat, maar ik hoef daar niet aan mee te doen. Het is mij te vermoeiend, te vervelend, te geestdodend, te definitief einde van elke vorm van wat ergens eventueel ooit nog leuk zou kunnen worden misschien als je er hard je best voor doet. In feite is alles wat je in Nederland onderneemt om te beginnen al een doodlopende weg op een zinkend containerschip, dat is ook waarom mensen in Nederland zoveel behoefte hebben aan ‘hoop’ en ‘verbinding’: ze zijn zich er terdege van bewust dat falen, naar de rand van de afgrond glijden en roemloos sterven te midden van in zinloosheid levende zinlozen nu eenmaal hun lot is.

Artikel gaat verder na advertentie.

Dat helemaal niemand deugt beseffen ze maar al te goed, maar zolang er mensen zijn die blijven volhouden dat iedereen heus wel deugt en de media tussen het verslag doen van het liefdesleven van Andre Hazes en het podium bieden aan steeds maar weer exact dezelfde gasten met steeds maar weer exact dezelfde armoedige en voorspelbare gegarandeerd niet originele ideeën door aan de domineeskinderen kritiekloze ruimte bieden om ze de eeuwige oude wijn in een nieuwe zak te laten verkopen als ‘hoop’ en ‘verbinding’ blijft de existentieel zó bange burger dat zelfs het woord ‘existentieel’ verboden is en kennis die tot nadenken stemt zoveel mogelijk is gecanceled, gedeplatformd, gecensureerd en weggepoetst in elk geval lang genoeg ‘hoop’ houden om productief te kunnen zijn, als stemvee te kunnen fungeren en als het meezit te kunnen worden ingezet als keurig afgericht, volgzaam en volledig geïndoctrineerd kanonnenvlees in de loopgraven van om het even welk ideologisch slagveld.

Vraag een blind schaap over de dam te lopen en het weigert, geef het blinde schaap de hoop op verlossing aan het einde van de dam en het huppelt zonder dralen de dam over, de rest van de blinde kudde met zich meezuigend in het kielzog.

Maar laat dit niemand er van weerhouden meningen uiteen te zetten. Ondanks het feit dat ik er van overtuigd ben dat wat je ook schrijft, zegt, maakt, doet of denkt helemaal niets ooit in beweging zal zetten, wil ik beslist niemand de ‘hoop’ ontnemen dat ook zijn bijdragen aan het Nederlandse ‘debat’ van meerwaarde zijn en dat een vrije uitwisseling van gedachten de wereld uiteindelijk vooruit zal helpen en elk ter zake doend inzicht zal helpen voortschrijden.

Ik kan slechts de tip geven je heil te zoeken in landen waar kennis en kunde op waarde wordt geschat en waar het vrije debat nog niet al lange tijd geleden in palliatieve status is gebracht en waar je met die kennis en kunde ook nog eens kans hebt op succes, en dan bedoel ik ook echt succes, dus niet een gesubsidieerd stukje middelmaat inclusief 15 obligate minuten van roem met aansluitend de traditionele vernietiging door onmachtigen en afgunstigen maar succes dat zich zal omzetten in keiharde cash en de daarbij behorende privileges der luxe, die, hoe je het ook wendt of keert, het verder zinloze leven toch echt een heel stuk aangenamer maken. Je tijd en talent verder verdoen in Nederland kan ik in elk geval ten zeerste afraden, tenzij je ook echt geniet van het keer op keer verbouwen van je eigen wachtkamer waarin je de komende jaren mag gaan zitten wachten terwijl je nooit zult weten waarop je wacht.

Ik denk dat het graven van je eigen graf en het bijtijds regelen van een euthanasieverklaring een heel stuk nuttiger is dan je tijd besteden aan de spookonderneming Nederland BV, maar mijn zegen heb je natuurlijk.

In the end is het zo dat ik mijn dagelijks brood verdien met de Nederlandse massa-illusie dat het uiten van meningen en gebruik maken van vrije expressie op een dag dezelfde verlossing zal bieden als het (weder)komen van een messias of de gezalfde glorie van een eeuwig leven, dus mij hoor je niet klagen, maar ik zal er niet om liegen, al ben ik in principe opgegroeid met het idee van de leugen als oplossing voor vrijwel alles, en dan bedoel ik niet alleen de leugen van het christendom maar ook de leugens van de democratie, politiek, samenleving, mensenrechten of mensen die ‘deugen’. Als iets me in mijn jeugd duidelijk is geworden dan is het wel dat wie het beste kan liegen en op de meest geraffineerde wijze aan zichzelf weet te denken de beste kans heeft het grootste vermogen en de daarbij behorende voor een goed leven meer dan noodzakelijke privileges te vergaren. Het zal de weeromstuit van het moeten aanschouwen van al dat wat slecht en misdadig is onder de mistige en zompige bedekking van ‘deugen’, ‘hoop’ en ‘verbinding’ zijn geweest dat ik zelf niet ook maar ben gaan liegen om zo de beste privileges voor mijzelf veilig te stellen, al kan ik me regelmatig niet aan de indruk onttrekken dat ik al met al gewoon een domme lul ben die te veel heeft geloofd van wat hem over ‘deugen’ en ‘medemenselijkheid’ werd wijsgemaakt en zij die het spel van liegen en egoïsme tot in de puntjes beheersen (politici, bestuurders, babyboomers, religieuzen) uiteindelijk de winnaars zijn die de rest van de sukkels hartelijk uitlachen.

Het moet dan ook haast wel een goddelijk omen zijn dat uitgerekend de babyboomers massaal 90-plus worden en na hun hele leven nietsontziend alles bij elkaar te hebben gegraaid, en om hun misdaden tegen de menselijkheid te kunnen verbergen anderen onophoudelijk hebben verteld wat goed en fout is, als laatste generatie van de samenleving nog onbeperkt aan het staatsinfuus van pensioenen, uitkeringen, gezondheidszorg en overige toeslagenfestivals mag.

Het lijkt er dan ook zeer op dat de babyboomer de uitverkorene van God is. God heeft de babyboomer gezonden als Zijn eigen kinderen, in feite is de babyboomer de wederkomst van de messias. Nu is het paradijs leeggetrokken, pikzwart geblakerd, vergiftigd en voorgoed onleefbaar. (Toegegeven, de ironie van een snel om zich heen grijpend virus dat vooral onder babyboomers slachtoffers maakt ontgaat me heus niet, al zal ook de babyboomer in het eeuwig wederkerende universum eens de marteldood moeten sterven, God doet nou eenmaal niets voor niets, de aanwijzing dat God de babyboomer naar zijn evenbeeld heeft geschapen kan eigenlijk niet opzichtiger.)

Nu, na dit Psalmen zingen rest mij nog slechts het uitdelen van de zegen, en zoals gezegd, de zegen om je opvattingen te laten horen heb je. Doe er mee wat je wilt verder, het hele idee van de zegen is eigenlijk dat het een vrijblijvende virtue signalling is waarmee je geheel naar eigen believen en invulling kunt doen wat je wilt wanneer je dat wilt, mits je me niet verantwoordelijk houdt voor de desillusie die je aanstonds ten deel zal vallen.

Je bent naast gezegend ook gewaarschuwd.