Buitenland

First Lady boos en teleurgesteld in vredespresident Donald Trump

11-01-2021 14:43

Donald en Melania Trump (screenshot)

First Lady Melania Trump heeft de bestorming van het Capitool publiekelijk veroordeeld. Volgens haar is geweld nooit een acceptabele oplossing:

“Het is inspirerend om te zien dat zo veel mensen gepassioneerd en enthousiast zijn over verkiezingsdeelname, maar we mogen niet toestaan dat deze passie leidt tot geweld”

De onrusten in de Amerikaanse hoofdstad ontstonden nadat President Trump vorige week tijdens een speech had opgeroepen hem te volgen richting het Capitool. Tijdens de bestorming die daarop volgde kwamen vijf mensen om het leven.

In tegenstelling tot haar man stond Melania Trump persoonlijk stil bij de slachtoffers die de dappere patriotten achterlieten in Washington DC. Mensen zoals politie-agenten Brian Sicknick en Howard Liebengood, maar ook Trump-supporter Ashli Babbit (NSFW).

President Trump heeft vlak voor zijn permaban op Twitter het geweld uiteindelijk ook veroordeeld. Melania Trump zou tegelijkertijd nog steeds boos en teleurgesteld zijn in haar man. Zo weigert de president om de inauguratie van zijn opvolger netjes bij te wonen.

“We moeten naar elkaar luisteren, kijken naar wat ons bindt en boven de dingen uitstijgen die ons verdelen.”

De First Lady was tijdens de protesten bezig met een fotoshoot van tapijten. Toch heeft Melania volgens sommige voormalige ‘vrienden’ bloed aan haar handen. Zo wordt het natuurlijk nooit niks qua verbinding en overstijging.