Binnenland

Koning noemt Geenstijl.nl soort van ‘symbool van de kracht van Nederland’

28-01-2021 13:27

Okee, okee, okee, onze moedige soeverein Willem Alexander van Oranje Nassau heeft natuurlijk niet letterlijk gezegd dat Geenstijl.nl het symbool van hoop in Nederland is (iedereen weet trouwens dat Amsterdam al het symbool van hoop in Nederland is), maar hij had het over Maaike Neuféglise, de eigenaresse van die vernielde Primera in Den Bosch, en die is het symbool van hoop mede door de in no time dankzij Geenstijl.nl bij elkaar gecordwfunde meer dan een ton in euro’s voor de wederopbouw van haar Primera.

De Primera-eigenaresse geeft niet op en laat haar leven niet slopen door reltuig, de misdaad die helemaal niet daalt in Nederland, het groeiende probleem met ‘jongeren’, cellen die leegstaan omdat de criminelen vrij op straat lopen en straatterreur omdat de politie en overheid volledig afwezig zijn maar zal mede dankzij Geenstijl gewoon weer hét pakketjesafhaal- en kraslotenpunt van haar wijk worden.

Best wel hartverwarmend en verbindend allemaal, vandaar dat onze Dappere Vorst zijn kans schoon zag voor een klassiek stukje monarchiepropaganda en net als zijn mamma altijd was op het juiste moment op de juiste plek is om voor de tevreden snorrende camera’s van het journaille een getergde burger een oranjehart onder de riem te steken. Nu maar hopen dat ‘ie niet ook net als z’n ma straks als eerste gaat theedrinken in de moskee als iemand uit naam van de islam een filmmaker op klaarlichte dag afslacht.

Al met al verklaren wij Geenstijl.nl door deze succesvolle crowdfundactie officieel tot Hofleverancier van Hoop. Een lieve website vol lieve mensen zeg maar. Van harte GS!

En dan nu de beelden van Uw Monarch in het door ‘jongeren’ vernietigde Den Bosch: