Politiek

NEE/NEE-stickerpartij D66 blijkt grootste spammer van ongevraagd papieren drukwerk in Utrecht

03-02-2021 15:47

Tsjonge, verrassend hoor. Dé moralistenpartij van Nederland (D66, niet te verwarren met GroenLinks) alwaar ze zich in de praktijk helemaal niets aantrekken van datgene waarmee ze anderen continu op hinderlijk drammende wijze betuttelen. Zoals bijvoorbeeld het ongevraagd door de strot brievenbus duwen van bomenverwoestend glanspapier bomvol D66-propaganda, óók als er een NEE/NEE-sticker op de brievenbus is geplakt.

In dit geval gaat het om NEE/NEE-sticker negerend D66 Utrecht dat nietsvermoedende NEE/NEE-burgers opzadelt met huis-aan-huis-oud-papier, maar we gaan er vast van uit dat ook in andere regio’s het vooral D66 (niet te verwarren met GroenLinks) is wat het meeste heeft te betutteldrammen maar zelf lekker schijt aan de eigen betuttelregeltjes heeft.

Wat Utrecht betreft heeft D66 elke verdere kans op Kamerzetels in elk geval totaal verprutst want echt iedereen en z’n moeder is WOEST op hypocriet66 030: van milieu-activisten tot de Nederlandse Nieuwsblad Pers en zelfs de NVJ.

Om wat extra oud papier op het rookschadelijk houtvuurtje in de vuurkorf naast de terrasverwarmer te flikkeren komt D66 Utrecht fijn door met een hartverscheurend kulargument: “Zeker nu met corona is flyeren deur aan deur het enige wat we kunnen qua fysiek campagne voeren. Maar we doen het spaarzaam.”

LOL. Spaarzaam in je broekje, monkelende fatsoenstrut op puntzolen dat je er bent.

Als je in de gemeenteraad altijd de grootste mond hebt over het bestrijden van al die ongevraagde papieren spam in offline mailboxen dan mag je nog niet eens denken aan een campagne met ongeadresseerd reclamedrukwerk. Ook niet omdat je D66 bent en je toch wel weet dat iedereen je als hypocriete symboolpartij ziet.

Uw ongevraagd oud D66-propagandapapier kunt u uiteraard retourneren aan:

D66 Utrecht

Stadhuisbrug 1

3511 KP

Utrecht

En nu vooruit!