Opinie

‘Jongeren’ massaal aan randje afgrond, complete generatie dreigt uit te sterven door psychisch leed

06-02-2021 14:11

JUST DO IT!

Kent u die mop van die toch al zo gevoelige, snel gekwetste, niets gewende, eeuwig getriggerde, drammende faalgeneraties Y en Z? Die generaties gaan niet nog heel lang een generatie zijn. Bekend was al dat deze generaties nul toekomst hebben en nul mogelijkheden bezitten om iets van hun per definitie duistere toekomst te maken, want maatschappij is stuk door roofbouw op planeet en leegtrekken sociaal systeem vorige generaties. Maar nu de lockdown voortduurt, en de ‘routekaart’ naar verlichting dankzij een falende Hugo de Jonge vooralsnog eerder een routekaart naar het einde van de nacht is, staan deze generaties massaal op het randje van de zelfextinctie-afgrond. Maarliefst 82 procent van deze ‘jongeren’ is aan de burn out en dan was het al bekend dat de lockdown deze jongeren depressief, somber, stressvol en levensmoe maakt.

Ben je ook levensmoe? Neem een TPO+-abonnement!

En wat gebeurt er met iemand die toch al snel hysterisch wordt (denk bijvoorbeeld aan vrouwen) en al gekwetst raakt als iemand een andere mening heeft (denk bijvoorbeeld aan domrechts dat een column van Sander Schimmelpenninck leest), terwijl het ook nog eens burn out springtij is en de lockdown reeds alles op slot heeft gezet, inclusief de lust om te leven?

Precies. Die pleegt zelfmoord.

Nu plegen jongeren, zeker in de rijke, verwende, welvarende, westerse, moreel failliete, post-postmoderne, laat-kapitalistische, na-hedonistische, egocentrische, individualistische, hyperconsumeerlanden toch al relatief veel zelfmoord. Zeker in tijden waarin de toekomst garant staat voor opwarming van de planeet, hoog water, nul vaste banen en geen beschikbare woningen (schuld van babyboomers, u weet wel, die te dikke 65-plussers waar de IC’s reeds vol mee liggen en de ‘jeugd’ wéér ‘solidair’ mee moet zijn). Maar dit nieuwe wanhoopelixer van psychisch lijden is zó explosief dat do it yourselfgenocide voor een complete generatie ‘jongeren’ onafwendbaar is.

De TPO Nieuwsbrief: voor als je echt niet meer verder wilt

Dat zijn dus tienduizenden, honderdduizenden jongeren die zich binnen afzienbare tijd groepsgewijs aan het trapgat joostzwagermannen, uit het raam van de studentenflat springen, zichzelf met alcohol anilramdassen of bij Stichting De Einder zelfmoordpoeder in kwantumhoeveelheden bestellen en dat allemaal live streamen via influencersnetwerken waardoor alle makke blinde schapen het zwarte schaap over de dam volgen en over het hekje springen. Immers, geen generatie lijkt zo griezelig veel op volgzame lemmingen als de millenial- en Z-generatie.

Kortom, wat de Eerste Wereldoorlog met een jonge generatie deed is wat Jaap van Dissel & Hugo de Jonge nu met de huidige jonge generatie doen: door de gehaktmolen draaien. Want anders is er straks op de IC geen plek meer voor mensen die nog lid zijn van een publieke omroep en nog papieren kranten lezen maar door onophoudelijk alcohol zuipen, te vet vreten en arrogant-egoïstisch geen maat kunnen houden tijdens het voordringen en luisteren naar Frits Spits en de Top 2000 al jaren in de WAO hangen, Canta rijden en spreken op Marcel van Dam danwel Geert Mak lijken.

Arme Hugo. Het bloed van honderdduizenden ‘jongeren’ in de kracht van hun leven aan je handen hebben, en dat alleen maar omdat je te weinig expertise hebt om normaal vaccins te kunnen inkopen of zelfs maar in staat bent rekenmethodes te kunnen narekenen, laat staan dat je de capaciteiten hebt om minister te zijn. Dat je dan nog kunt slapen ‘s nachts! En niet omdat je toch al wakker ligt van al die (horeca)ondernemers die dankzij jou aan de bedelstaf raken en inmiddels óók massaal in Suicidalië wonen. En dan ook nog christelijk zijn… wat zou Jezus er eigenlijk van vinden?

Lees meer van Bert Brussen en geef jezelf het laatste zetje

Maarja, Het Virus hè? De OMTeetjes, RIVMmetjes, Hugootjes en Vandisseltjes hebben al zoveel gezicht verloren en krassen op hun immense ego opgelopen dat alleen de gedachte aan het volledig kunnen uitroeien van het virus ze nog op de been houdt. Dan maar in een Nederland met miljoenen door honger en zelfmoord uitgestorven burgers minder, waar de overgebleven burgers allemaal uitgezaaide fase 4 kanker krijgen omdat ze niet eerder naar de preventieve kankerscreening konden, zolang dat virus maar wordt overwonnen en het bestuurdersego bevredigt. Kapitein Ahab op jacht naar Moby Dick.

En dan nu: televisie-entertainment! We gaan knikkerbanen kijken! GAAF! KNIKKERBANEN! En natuurlijk ook BN’ers waarvan er één de mol is! GAAF! BN’ERS DIE EEN SPELLETJE SPELEN! HOERA! HET LEVEN LACHT ONS WEER TOE! NA AFLOOP GEZELLIG DICHT OP ELKAAR GEPAKT HOSSEN IN EEN SKIHUT! DE SNOLLEBOLLEKES KOMEN OOK!

Volk —> bestuurders die het verdient.

 

Lees ook: Artsen bezorgd over toename zelfmoordpogingen onder jongeren vanwege lockdown

Lees ook: Hugo de Jonge via Staatscourant: GEDWONGEN ISOLATIE van coronalen in Gronings ziekenhuis

Lees ook: Hugo de Jonge: Mijn nieuwe rekenmethode voor de corona-vaccins klopt misschien toch niet