U zond in, weekendeditie: ‘WEES GEÏNFORMEERD WANT U RAAKT ALLES KWIJT!’

14-02-2021 11:04

***

Arnhem, Maandag 08-01-2021

Ijspret, marathonschaatsen of zelfs de Elfstedentocht, dit gaat niet gebeuren.

Dat mensen plezier maken met elkaar, dat laat agenda 2030 niet toe.
We moeten met z’n allen in het gelid, voor “Build Back Better” en de agenda van het “World Economic Forum” van Klaus Schwab en zijn elitaire vriendjes.

Daarom moeten ook de kroegen, restaurants, bioscopen, bowlingbanen, dierentuinen, pretparken, kortom alles waar de mensen van Nederland plezier aan beleven, de nek omgedraaid.

Technocraten als Rutte, de Jonge en van Dissel, kennen geen plezier, buiten mensen afknijpen en nieuwe regels voor hen verzinnen.

Plezier maken is voor paupers.

***

Arnhem, maandag 08-02-2021

Elke keer als er noodweer of hitte aankomt, waarschuwt het K.N.M.I. ons met code geel, oranje of rood.
Zo ook, nu met de vorst- en sneeuw periode.

Maar waarom is er geen onafhankelijk instituut, dat ons waarschuwt tegen het demissionaire kabinet Rutte en het O.M.T. (van Dissel en consorten) en hun snode plannetjes (Build Back Better).

Hoe het virus ook de wereld in is geholpen, het wordt misbruikt door onze leiders, om de wereld te resetten.

Burgers dienen te gehoorzamen, zodat de grote wereldproblemen als de klimaatverandering, overbevolking, migratiestromen, hongersnood, energieomslag(transitie) en monetaire kwesties met weinig weerstand van de wereldbevolking kunnen worden opgelost.
Het groeit ons namelijk boven de pet.

Kijk hiervoor op YouTube onder de termen;

_ Klaus Schwab
_ W.E.F (World Economic Forum)
_ Build Back Better
_ Biden
_ Davos (Zwitserland) 2019 en 2020

In Davos was ook Rutte aanwezig, en hij poseert met initiatiefnemer Schwab, handen schuddend op de foto.

WEES GEÏNFORMEERD.

WANT U RAAKT ALLES KWIJT.

PRIVAATBEZIT IN DE TOEKOMST IS UIT DEN BOZE.

KEURSLIJF WORDT ONZE TOEKOMST.

DENK AAN DE DEMONSTRATIE, VAN APATISCHE MENSEN IN WITTE PAKKEN, EN WITTE MASKERS.
DIT WORDT REALITEIT.

***

Arnhem, dinsdag 09-01-2021

Burgemeester in oorlogstijd.
Dit betekende in 2e wereldoorlog, dat zij onder de bezetting door de Duitsers, soms dubieuze keuzes maakten.

Nu tijdens de coronacrisis, komen er twee burgemeesters boven drijven, die echte burgervaders voor hun stad blijken te zijn. Aboutaleb van Rotterdam en Marcouch van Arnhem.

De rest van de burgemeesters, die in beeld komt, zoals Bruls, Jorritsma, en vooral Halsema, vinden zichzelf veel te belangrijk.
En willen vooral hard optreden.

Halsema; Alleen demonstratierecht, als de groep demonstranten en het doel, mij aanstaat.

Jorritsma; Ik zie een burgeroorlog, waar is het leger.

Bruls; Valt er nog wat te snacken.

Dit zijn de marionetten van het kabinet.

In barre tijden leer je de mensen kennen.

***

Arnhem, dinsdag 09-02-2021

Vaccineren van alle hotemetoten.

Diederik Gommers heeft zijn prik gehad, in beeld gebracht door de staatsomroep NPO.
Ik heb niet gezien, dat het vaccin uit verpakking werd gehaald.
De injectiespuit uit de ampul werd gevuld.
De naald in de arm ging, want er zat een hand voor.

Bij Boris Johnson was dit identiek, en bij nog wat hotemetoten.
Ik zie nooit de naald in de arm gaan, er zit altijd een hand voor, of de hoek is verkeerd gekozen.

Ik zou graag willen dat het hele kabinet + O.M.T.- leden, zich collectief laat vaccineren.

– ampul uit verpakking gehaald
– merk en registratienummer in beeld
– injectiespuit gevuld uit de ampul
– naald in de arm

Dit allemaal in beeld gebracht door een onafhankelijk media bedrijf.
En alles in één take genomen.

Als mediabedrijf, denk ik aan; Black Box TV van Dhr. Flavio Pasquino.
Als waarnemer denk ik aan Maurice de Hond.

Dit kan een dagvullend programma worden, met als achtergrond muziek “Master of Puppets” van Metallica.

Pas als ik dit op TV heb gezien of op YouTube, en er is door de regering, bij monde van Rutte en de Jonge, ruchtbaarheid aan gegeven in een persco., dan wil ik eventueel overwegen of ik ook voor een vaccinatie ga.

Mensen blijf wakker.

***

Arnhem, woensdag 10-02-2021

FvD en racisme

Allemaal nette mensen.

Diep in ons hart zijn we allemaal racisten.

Ook degene die zich racistisch bejegend voelen.

Om er openlijk vooruit te komen, is een ander chapiter.

***

Beste dames/heren,

Journalisten klagen, met name de NOS, dat ze aangesproken worden op halve waarheden door mensen die wel onderzoek hebben gedaan. Ik heb u allen regelmatig informatie gestuurd, ongetwijfeld velen met mij. Het beste voorbeeld is de geheime deal met AstraZeneca waar de broer van Hugo belangen heeft en de broer van Sybesma CEO is van AstraZeneca-Duitsland,

Sinds een recent interview van Willem Middelkoop bij RTLZ is de Great Reset actueel. Wanneer u uw werk had gedaan had u dat in maart 2020 ook kunnen weten. Aangehecht het overzicht zodat u vanaf nu niet meer kan zeggen we hadden er geen weet van. Ik heb ook uitgezocht hoe het zit met ‘besmettingen’, een bekend hoogleraar heeft mijn vragen beantwoord, zie bijlage.

https://checkyourfact.com/2020/03/23/fact-check-george-soros-own-smartmatic-voting-machines/ en van Dijk boeken. De huidige wetswijzigingen stonden al in de schoolboeken voor schooljaar 2020/21. In de boeken van de makelaarsopleiding staat al vermeld dat de hypotheek rente aftrek gaat verdwijnen.

https://www.supremecourt.gov/opinions/19pdf/19-177_b97c.pdf May/June 2020. AGENCY FOR INTERNATIONAL DEVELOPMENT ET AL. v. ALLIANCE FOR OPEN SOCIETY INTERNATIONAL, INC., ET AL. Organisations owned by George Soros through his Open Society Foundations.

Vind u fouten laat het me weten dan verbeter ik het document.

Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan.

Met vriendelijke groet,

***

Arnhem, vrijdag 12-01-2021

Het zou goed zijn als alle media in Nederland, het weekend corona berichtgeving vrij maken.
Stop gewoon in het weekend, met deze lawine aan bangmakerij.
Geef mensen wat lucht.

Maar ja, dat zal wel niet passen in de plannetjes van dit demissionaire angst aanwakkerende dictatoriale flut kabinet.

Wanneer worden trouwens alle kabinets- en O.M.T. leden openlijk op de staats TV, gevaccineerd?
Veel wereldleiders gingen hen al voor.
Nederland bungelt weer helemaal onderaan, ook wat dit betreft.

Mensen blijf wakker.

***

Geachte minister-president Rutte, Kabinetsleden en Tweede Kamerleden,

In i-Telegraaf van vandaag: Rutte wil niet met Forum voor Democratie regeren, staat het volgende: Lijsttrekker Mark Rutte zegt dat het na de ’verschrikkelijke appjes’ van Thierry Baudet ’echt onmogelijk’ is om met hem in een kabinet te gaan zitten.

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, voor mij de Volkspartij voor Voorliegen en Demoniseren, en andere kabinet-partijen hebben de afgelopen 10 jaar er een gigantische puinhoop van gemaakt. Nederland dendert de afgrond in. Minister-president Mark Rutte is maar liefst zesmaal deelnemer aan de geheime en mysterieuze Bilderbergconferentie geweest. De Bilderbergconferentie is in 1954 mede opgericht door een gewezen nazi, wijlen prins Bernhard von Lippe Biesterfeld. Rutte steekt niet onder stoelen of banken dat hij zich afkeert om samen met Forum voor Democratie te regeren, maar mij lijkt het verstandig dat Rutte eindelijk eens hand in eigen boezem steekt. Zou Rutte wel ooit eens bij zichzelf te rade gaan? Moet de wereldbevolking het maar vanzelfsprekend vinden dat een gewezen nazi en zijn volgers tot op de dag van vandaag bepalen hoe het leven van de burgers, ‘moderne’ slaven, tot nu toe en in de toekomst er uit moet zien? De overeenkomsten/afspraken van de Bilderbergconferentie zijn terug te leiden naar The Great Reset van Klaus Schwab (zesmaal deelnemer aan de Bilderbergconferentie geweest) en Rutte’s Build Back Better (https://www.youtube.com/watch?v=swqkkAEjZDc). TGR en BBB zijn dermate doorzichtig, dankzij internet, dat weldenkende mensen duidelijk kunnen zien dat dit niets meer met leiderschap te maken heeft.

Mijn advies is de verhelderende documentaire ‘Thrive’ van Foster Gamble te gaan zien. Mijns inziens voor iedere politicus en journalist bittere noodzaak om te gaan zien. Deze kennis behoort tot onze geschiedenis. Macht en materialisme maken meer kapot dan ons lief is. In de documentaire wordt duidelijk wie tot ‘de elite’ behoren. Dit zijn wereldwijd slechts enkele mensen met veel macht, ego en ‘geldlust’. Mijns inziens doen zij zich voor als wereldverbeteraars en vredelievende mensen. Zou dat een masker kunnen zijn? Zo ja, wanneer gaat het masker vallen?
Nederlands: https://www.youtube.com/watch?v=U25AtWcERko

Engels: https://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

Tussen 1.10.00 en 1.13.00 loopt voormalige koningin Beatrix (één van de rijkste vrouwen ter wereld) door beeld, in verband gebracht met de geheime en mysterieuze Bilderbergconferentie. Gedurende deze drie minuten wordt het duidelijk dat Beatrix en ‘de elite’ zich bovenin de punt van de ‘Piramide van Manipulatie’ bevinden. Prins Bernhard werd gedwongen af te treden nadat hij in 1976 betrokken was geweest bij het Lockheed schandaal. Zie de link van nos.nl van 8 maart 2010 ‘Bernhard was feitelijk wèl een gewezen nazi’:

https://nos.nl/artikel/142371-bernhard-was-feitelijk-wel-een-gewezen-nazi.html

Naar aanleiding van het boek ‘Het Instituut’ van Gerard Aalders heeft 13 april 2019 een artikel in de Stentor gestaan. De rol van prins Bernhard senior geeft nog te denken. In het boek vertelt Aalders onder meer over de leugens van premier Mark Rutte in de kwestie Edwin de Roy van Zuydewijn. Zie hiervoor de samenvatting van het boek (bol.com), https://www.bol.com/nl/p/het-instituut/9200000105938885/
De Stentor van 13 april 2019: https://www.destentor.nl/binnenland/prins-bernhard-belde-zelf-met-het-niod-om-te-klagen~ab605f3e/

Hoe geloofwaardig is het leiderschap van minister-president Rutte? Hoe geloofwaardig is demissionair minister Sigrid Kaag als partijleider van D66? Zij is tweemaal deelnemer aan de Bilderbergconferentie geweest. Hoe geloofwaardig is demissionair minister Kajsa Ollongren als politicus? Zij is eenmaal deelnemer aan de Bilderbergconferentie geweest. Kathalijne Buitenweg van Groen Links is eenmaal deelnemer aan de Bilderbergconferentie geweest. Het lijkt me een verstandige beslissing van haar om zich in maart 2021 terug te trekken uit de politiek.

Hoe is het mogelijk dat een gewezen nazi, prins Bernhard von Lippe Biesterfeld, medeoprichter van de Bilderbergconferentie is geweest en dat de Bilderbergconferentie anno 2021, na 67 jaar, nog steeds bestaat? Had jaren geleden de Bilderbergconferentie om deze reden al niet ontbonden dienen te worden? Zou dat niet alsnog moeten gebeuren? Hoe is het mogelijk dat minister-president Rutte als volger van de Bilderbergconferentie, opgericht door een gewezen nazi, nog steeds de scepter over Nederland zwaait? Hoe is het mogelijk dat de leugens van minister-president Rutte, o.a. door de Staten-Generaal. door de vingers worden gezien? Hoe is het mogelijk dat de Staten-Generaal accepteert dat minister-president Rutte nog steeds demissionair-leider van Nederland is en wellicht na 17 maart weer minister-president is? Hoe geloofwaardig is de Staten-Generaal?

Met vriendelijke groet,

***

***

[email protected]