Politiek

Surinaamse gay (M) op Kamerlijst GroenLinks: Blanke groenlinksers zorgen voor onveilige werksfeer

02-03-2021 21:04

Simion Blom, GroenLinks Amsterdam. Screenshot Youtube.

Jeetje, wat naar nu weer voor Jesse Klaver. Eerst die mevrouw met dat hoofddoekje van de Moslimbroederschap-jeugdbeweging die door ‘extreemrechtse media’ terecht werd uitgemaakt voor mevrouw met hoofddoekje van de Moslimbroederschap-jeugdbeweging, toen weer Huub ‘Godwinnen werkte bij Pim Fortuyn anders ook uitstekend’ Bellemakers en nu weer dit: een Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer met een jarenlang GroenLinks-raadsverleden in Amsterdam, kandidaat Kamerlid voor GroenLinks, die in een interview met een of andere inclusieve website voor inclusieve gemeenteraadsleden (lol) beweert dat GroenLinks Amsterdam bestaat uit nare, koude, hardvochtige, arrogante, blanke mensen die stom en gemeen doen tegen de Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer en dat alleen maar omdat hij géén blanke arrogante bakfietsbezitter is en wél gewoon zijn hele leven heeft moeten werken voor de taxpoet.

De Amsterdamse GroenLinks-sloopkogel van de Telegraaf Mike Muller dook er bovenop en haalde, keurig zoals je dat mag verwachten van een kwaliteitscourant, wederhoor bij Amsterdamse GroenLinks-kopstukken als Rutger Groot Wassink, Femke Roosma en Zeeger Ernsting maar kreeg NUL reacties. Of wacht, toen het artikel eenmaal op de Telegraaf-site stond kwam er tóch nog een reactie, namelijk: Sorry maar we gaan echt helemaal nooit reageren hierop doei.

Jeetje. JEETJE!

Het lijkt potjandorie wel alsof die nare, koude, hardvochtige, arrogante, zelfingenomen, hypermoralistische, hinderlijke blanke mensen van GroenLinks Amsterdam dolgraag die story van Mike Muller willen bevestigen door zich tegen een Telegraaf-journalist net zo naar, koud, hardvochtig, arrogant te gedragen als tegen die Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer die ‘blackouts’ kreeg en ‘paniekaanvallen’ en zelfs een ‘ambulance’ moest bellen omdat de Amsterdamse GroenLinksers zich de hele dag, elke dag, tegenover de Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer gedroegen als Kuifje in Afrika.

Om met de woorden van een krachtige en dappere vrouw van kleur te spreken: ‘De micro-agressies vlogen door de lucht!’

Wie het hele interview op die exclusieve gemeenteraadsledenwebsite leest krijgt toch echt sterk de indruk dat mensen van kleur uit de Bijlmer bij GroenLinks Amsterdam nog blij mogen zijn dat ze niet elke dag een handjevol spiegeltjes, kraaltjes en zilverpapiertjes krijgen uitgereikt als dank voor het zo dapper een andere huidskleur hebben.

Then again, dat het misschien allemaal wel aan de Surinaamse gay (M) uit de Bijlmer zélf ligt is natuurlijk een verwerpelijke gedachte want in de utopische wokewereld is helemaal niks en nooit je eigen schuld maar uitsluitend de schuld van anderen, wat in de inclusieve wokewereld doorgaans blanken zijn (het liefst M en heteroseksueel).

Kiest u dus zelf maar: is dit een wauwelende minderwaardigheidsgecomplexeerde slachtofferdrammer die geheel in lijn met de huidige tijden van totale vernietiging handig gebruik maakt van zijn huidskleur/identiteit? Of klapt hier eindelijk eens iemand uit de school over die intrinsiek droevige roomblanke gemeenschap van elitaire moralisten met een Jezus-complex die GroenLinks heet?

Zelf alle kostelijke quotes lezen en pareltjes duiken kan hier.

Jesse Klaver wensen we verder veel succes met de verkiezingen en wij rekenen natuurlijk op zes miljoen voorkeursstemmen voor Huub Bellemakers.