ThePostOnline

U zond in, weekendeditie: ‘De omroep wat straks gesaneerd gaat worden weg met dit kartel zooitje’

07-03-2021 11:20

***

Brante & Immink hebben het over Coconut WomEn, maar de titel van het nummer is Coconut WomAn.

Met vriendelijke groet,

J. C. Th. (Ted) Köhler.

***

Geachte redactie,
iets voor Uw nieuwsbrief, de link stuur ik omdat een abonnement op TPO heb.

Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid


Hoop dat jullie dit willen lezen heel leerzaam over de onzin van het COVID 19 schandaal.liefs van mij.

Verstuurd vanaf mijn iPad

***

BELANGRIJK NIEUWS

Geweldig nieuws voor de hele wereld,
Italië deed postmortem van overleden coronapatiënt, grote onthulling volgt nu.

Italië is het eerste land ter wereld geworden dat een autopsie (post-mortem) verricht op een lijk van een Covid-19 patiënt.

Na uitgebreid onderzoek hebben ze ontdekt dat de Covid-19 niet als virus bestaat, maar een zeer grote wereldwijde zwendel is!!!

Mensen gaan feitelijk dood als gevolg van “Amplified Global 5G Electromagnetic Radiation (Poison)”.

Artsen in Italië hebben de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geschonden. Ze hebben toch wetenschappelijk onderzoek gedaan.

De WHO staat n.l. autopsies (post-mortem) niet toe op de lichamen van mensen die zijn overleden aan het coronavirus.

Het is geen virus maar een bacterie die de dood veroorzaakt.

Deze bacterie veroorzaken bloedstolsels in de aderen en zenuwen. Als gevolg hiervan veroorzaakt het de dood bij de patiënt.

Italië heeft het virus verslagen en verklaard dat er niets anders is dan “phelia intravasculaire coagulatie” met andere woorden trombose.

Hoe kunnen we er nu mee omgaan om het te genezen:

Antibiotica tabletten

Ontstekingsremmend en
het nemen van anticoagulantia (aspirine) geneest het.

Dit geeft aan dat genezing van de ziekte mogelijk is.

wordt dit sensationele nieuws aan de wereld voorbereid door Italiaanse artsen door middel van postmortale autopsie van Covid-19-viruslichamen

Volgens sommige andere Italiaanse wetenschappers waren ventilatoren en de Intensive Care (ICU) nooit nodig. Hiervoor zijn inmiddels in Italië protocollen opgesteld.

* CHINA wist er al van, maar maakte zijn rapport nooit openbaar *.

??? Deel deze informatie alstublieft met al uw familie, buren, kennissen, vrienden, collega’s zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat dit helemaal geen virus is, maar een bacterie die wordt blootgesteld aan 5G-straling .

De oorzaak is schadelijk voor mensen met een zeer lage immuniteit. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Degenen die ten prooi vallen, moeten Asprin-100 mg en Apronix of Paracetamol 650 mg gebruiken. Waarom… ??? Omdat is aangetoond dat covid-19 bloedstolsels veroorzaakt, die trombose bij de persoon veroorzaken en ervoor zorgen dat bloedstolsels de aderen binnendringen, waardoor wordt voorkomen dat de hersenen, het hart en de longen zuurstof krijgen, waardoor het moeilijk wordt voor de persoon om te ademen en een persoon snel sterft als gevolg van kortademigheid.

* Artsen in Italië waren ongehoorzaam aan het WHO-protocol en voerden autopsies uit op lijken die waren gestorven aan Covid-19. Artsen openden de armen, benen en andere delen van het lichaam en na zorgvuldig onderzoek en onderzoek ontdekten ze dat de bloedvaten verwijd waren en dat de aderen vol trombi zaten, wat de bloedstroom meestal verhinderde. En vermindert ook de zuurstoftoevoer naar het lichaam waardoor de patiënt overlijdt. Na kennis genomen te hebben van deze studie, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het Covid-19 behandelingsprotocol en gaf aspirine aan zijn positieve patiënten. 100 mg en begon Empromax te geven. Als gevolg hiervan begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren. Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag * meer dan 14.000 patiënten ontslagen en naar huis gestuurd.

* Bron: Italiaans Ministerie van Volksgezondheid *

***

The World Beater Council is the result of 39 years research about world peace. The WBC is a new pattern for world peace. Creating Spiritual Hospital in every place of the world in this pattern is necessary. This pattern is in my theory that is under review for publication.

I am not working for any organization except University of Tehran. I wish I could create World Beater Council but I could not get any support from any country until now. I am trying to show that spiritual hospital is the only way for salvation of people. This is the reason I am getting your time. I am looking for an opportunity to show my theory is correct. I am going to contact with physical doctors until I prove my theory is correct.

My intention from spiritual doctor is a person who achieve the truth. The truth is a person who God tell him/her the secret of universe. If someone knows the secret of universe, he/she can treat the illness of people very easy because he/she knows the real reason of illnesses. By helping you, I can continue my way by your support. I believe I am not alone in this global movement because every wise people can understand I am right in this way.

Corona virus is an illness which is serious for people in the world. I believe a spiritual doctor can treat this illness very easy because he knows the real reason of illness. I cannot tell anyone the real reason of illness because it is very secret. But I can treat this illness because I know the scientific solution which is very easy far away from mind of human beings. I am not physical doctor but I am spiritual doctor. I do not have access to any hospital to test my solution on 200 patients until to prove my scientific solution is correct. That is the reason I am taking your time to connect me to right person until I prove my scientific solution is correct. We do not have any time; please help me until I save the life of people.

Mohammad Farnush, Instructor

School of Metallurgy & Materials Engineering

College of Engineering

University of Tehran 14399-5713

Tehran – Iran

***

Hallo,

In deze link de brief van een aantal democratische congresleden, zie para 7 over beeindigen van onwelgevallige nieuws media…..

Groeten

Jan Otter

https://eshoo.house.gov/sites/eshoo.house.gov/files/Eshoo-McNerney-TV-Misinfo%20Letters-2.22.21.pdf

Verstuurd vanaf mijn iPad

***

jullie draaien net als de prive´.de leugens worden verspreid waar is het eerlijke verslaggeven?

***

De omroep wat straks na 27 maart gesaneerd gaat worden weg met dit kartel zooitje

***

Arnhem maandag 1 maart 2021

Gezonden aan de ‘Ombuds vrouw’ NPO

DE PASSIEF-AGRIEVE HOUDING, EN DE ENORME LEEGHEID VAN DE NPO

Waarom is de NPO zo passief-agressief, en verder leeg, leeg, leeg…………oneindig leeg.

Bij alle talkshows, de zelfde eenzijdige meningen, en steeds weer de zelfde mensen die mogen komen praten. Nooit een afwijkende mening en altijd discussie tussen gelijkgestemde. Waar is de reuring gebleven, uit de tijd van Sonja Barend?

Als er al een enkele keer iemand te zien is met een afwijkende mening, dan wordt hij/zij met drie andere opponenten uit het NPO-ons kent ons clubje geconfronteerd, en dan wordt geprobeerd
hem of haar in een kwaad daglicht te zetten, of als wappie weg te zetten .

De NPO lijkt op een echte staatsomroep, en heel gevaarlijk, met als voorbeeld Noord Korea.
Geen openheid meer, geen reuring meer.

De periode waarin dit is begonnen, is sinds de kabinetten Rutte, en loopt hiermee parallel.

***

Arrnhem maandag 1 maart 2021

VN-BAAS:Guterres

Landen gebruiken coronamaatregelen als voorwendsel om mensenrechten te beperken. Andersdenkenden en onafhankelijke media wordt het zwijgen opgelegd, waarschuwt de baas van de Verenigde Naties, António Guterres.

Onder het mom van coronabestrijding worden basisvrijheden afgeschaft, aldus de secretaris-generaal in een videoboodschap als openingsspeech voor een vergadering van de VN-mensenrechtenraad.

Guterres noemt geen namen.

Maar volgens de VN-leider worden er in bepaalde landen strenge veiligheids- en noodmaatregelen afgekondigd om zogenaamd de coronacrisis te bestrijden.

Feitelijk misbruiken de machthebbers de coronapandemie zodat de ‘meest fundamentele vrijheden’ van burgers verdwijnen.

Hij spreekt over een vicieuze cirkel aan schendingen.

Guterres wijst op het uithollen van verkiezingen en het onderdrukken van de stem van de oppositie. Mensenrechtenactivisten, journalisten, advocaten en zelfs gezondheidsmedewerkers worden gearresteerd, vervolgd, geïntimideerd of in de gaten gehouden omdat ze coronabeperkingen bekritiseren of juist het gebrek aan maatregelen aan de kaak stellen.

***

Ik wil deze brief niet meer ontvangen

***

Waarom is de NPO zo passief-agresssief en verder leeg, leeg, leeg…………oneindig leeg.

Bij alle talkshows, dezelfde eenzijdige meningen, en steeds weer dezelfde mensen die mogen komen praten.

Nooit een afwijkende mening en altijd discussie tussen gelijkgestemde.

Waar is de reuring gebleven, uit de tijd van Sonja Barend?

Als er al een enkele keer iemand te zien is met een afwijkende mening, dan wordt hij/zij met drie andere opponenten uit het NPO-ons kent ons clubje geconfronteerd, en dan wordt geprobeerd hem of haar in een kwaad daglicht te zetten, of als wappie weg te zetten .

De NPO lijkt op een echte staatsomroep, en heel gevaarlijk, met als voorbeeld Noord Korea.

Geen openheid meer, geen reuring meer.

De periode waarin dit is begonnen, is sinds de kabinetten Rutte, en loopt hiermee parallel.

Antwoord:

Beste Jon,

Hartelijk dank voor uw mail en feedback.

De inhoud van de programma’s en de gasten die worden uitgenodigd, is in handen van de omroepen die de desbetreffende programma’s produceren.

Ik zou u dan ook willen aanraden om uw vraag/klacht door te sturen naar de desbetreffende omroep(en). Zij kunnen u naar alle waarschijnlijkheid van een inhoudelijke reactie voorzien.

Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Marie-Annet van der Meer

Mijn retour vraag 2 maart 2021

Wat een waardeloos antwoord!!!!!
De NPO is toch de overkoepelende organisatie!
Gooi dit in een vergadering.
Mijn vraag gaat niet over een omroep.
De totale leegte speelt bij alle omroepen.
Het is slaapverwekkend geworden.
Hier wordt publiek geld voor gebruikt.
Doe uw werk eens.
Anders is er geen publieke omroep meer over 5 à 10 jaar.

***

Arnhem woensdag 3maart 2021

Mijn mail aan de NOS

Geachte nieuws voorzieners,

Heeft u hier al kennis van genomen??
En wat gaat u hiermee doen??

António Guterres, Secretaris-generaal van de Verenigde Naties, bracht gisteren een opmerkelijke boodschap.
Hij ziet namelijk dat overheden misbruik maken van de coronapandemie om allerlei mensenrechten en basisvrijheden te schenden.

Dit onder het mom van coronabestrijding.

In een nieuwe speech van VN-Secretaris-Generaal António Guterres uitte de Portugees zijn grote zorgen.
Overal om zich heen ziet hij dat overheden gretig gebruik maken van de coronapandemie om allerlei mensenrechten te schenden en vrijheden van burgers in te perken.
De VN-baas maakt zich zorgen over critici en andersdenkenden die het zwijgen worden opgelegd of in een verdomhoekje worden geplaatst.

Ook gaan zelfs sommige landen zo ver om de media het zwijgen te doen opleggen.

Ik heb hier niets over gezien bij het NOS journaal!!!
Waarom niet ???
Mag Nederland dit niet weten ???
Waarom houdt u dit achter ???

U heeft de plicht gezien uw belasting slurpende organisatie, om de burgers die u op de been houden, op de goede wijze te informeren.
Ook al past dit nieuws niet in uw straatje.

Word toch eens volwassen, en kruip onder de vleugels van Mark Rutte vandaan.
Het is nu te veel zichtbaar dat u de marionetten van de overheid bent.

Breng gewoon het nieuws zoals het gebeurd.
Kijk eens op YouTube naar Ongehoord Nederland, hoe zij dat doen. Daar kunt u wat van leren ondanks het amateurisme.
Niet zo professioneel, en zeer dure apparatuur, maar deze mensen staan wel met de poten in modder, en sturen live datgene de wereld in , wat ook werkelijk op dat moment gebeurd.
En dit allemaal ongecensureerd.

DIT IS HET RECHT VAN DE BURGERS VAN NEDERLAND
U BENT BEZIG DEZE TE SCHENDEN

DIT IS EEN SCHANDE !!!!

***

Arnhem wo.d 3 maart 2021

Geachte meneer de Jonge,

Stop met mensen voor te liegen!

Als u twijfelt, doe het voor uw kinderen.

Stop deze waanzin, en het angstig maken van de Nederlandse bevolking.

Ik zag u gisteren 1maart bij OP1 waar u de vaccinatie name promote.

Uw fanatisme is stuitend, u zit in een flow waar u niet meer uit komt, en neigt naar psychopatisch gedrag.

Stop met de marionet te zijn van Mark Rutte, Klaus Schwab van WEF, de Build Back Better elite, de Bilderberg elite, Joe Biden, de EU dictator elite, von der Leyen, Timmermans, WHO, Big Pharma…….enz,enz.

De mensen in Nederland hebben rechten, zoals gelukkig de meest mensen op de wereld.

U bent bezig deze te schenden, samen met uw compaan Mark Rutte.

Dit is een schande, om mensen een vaccin op te dringen waar men de uitwerking niet van kent.

Art 10. & 11 de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam schendt u hiermee.

Indirecte vaccinatie en een vaccinatiebewijs dat is chantage, omkoping, lichamelijke intimidatie, en ja zelfs verkrachting.

Stop hiermee, want u bent met strafbare dingen bezig.

***

Geachte redactie,

Bijgaande raadsvragen zijn zojuist gesteld. Wij vragen u hier aandacht aan te besteden.

Met hartelijke groet,

Onafhankelijke Partij Alkmaar

De maat is vol, de regelmatig haperende Leeghwaterbrug moet met spoed technisch worden gekeurd.

OPA: Inwoners van Alkmaar en omstreken hebben te vaak last van de Leeghwaterbrug in storing

Alkmaar, 02 maart 2021

Geacht college,

Met enige regelmaat staat de Leegwaterbrug in storing met enorme files en vertragingen tot gevolg, zo ook weer maandag 1 maart j.l.. Door technische mankementen kan de brug vaak niet meer naar beneden. Het geduld van de gebruikers van de brug is nu echt op.

Wij realiseren ons dat de brug eigendom is van de Provincie, helaas lijkt het erop dat de Provincie niet veel prioriteit geeft aan de storingen van de brug. De brug ligt binnen de gemeentegrenzen van Alkmaar en de inwoners van Alkmaar hebben alle belang bij een goede bereikbaarheid van Alkmaar. Wij willen daarom aandringen op een spoedig onafhankelijk onderzoek naar de algehele constructie van de brug en in het bijzonder naar de technische storingen die zich de afgelopen periode hebben voorgedaan. Het doel van het onderzoek is om de achterliggende oorzaak van de technische problemen te achterhalen om hiermee definitief af te kunnen rekenen, dit moet het fileleed en ergernis bij de burgers tot een minimum kunnen beperken.

Daarom hebben wij de volgende vragen in het kader van art. 42 RVO

Is het College het met OPA eens dat er snel een oplossing moet komen voor bovengenoemd probleem? Zo nee, waarom niet?

Is het College bereid om met grote spoed bij de Provincie aan te dringen op een onafhankelijk technisch onderzoek naar de Leeghwaterbrug? Zo nee, waarom niet?

Indien de Provincie hier geen gehoor aan geeft, is het College bereid om het onderzoek zelf uit te laten voeren door een gerenommeerd onafhankelijk bureau (bijvoorbeeld TNO)? Zo nee, waarom niet?

Wij verzoeken het College de gemeenteraad van Alkmaar adequaat te informeren over de voortgang.

Met vriendelijke groet,

Jan Hoekzema

Raadslid Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA)

***

T.a.v. Directie,

Bij deze wil ik u te kennen geven dat wij de domeinnaam
www.BouwbedrijfEnschede.nl in de verkoop doen.

De reden dat ik u mail is omdat uw activiteiten raakvlakken hebben met
deze domeinnaam, waardoor deze domeinnaam interessant kan zijn voor de
verdere groei van uw activiteiten. Met een domeinnaam zoals deze straalt
u extra vertrouwen en professionaliteit uit naar potentiële klanten én
blijft u uw concurrentie een stap voor. Daarnaast klikken bezoekers van
zoekmachines zoals Google vaker op domeinnamen van deze kwaliteit.

BouwbedrijfEnschede.nl wordt door ons éénmalig aangeboden voor het
bedrag van EUR 695,- ex btw. De domeinnaam wordt zonder website
verkocht.

Mocht u interesse hebben in overname van deze domeinnaam en/of meer
informatie willen, dan hoor ik het graag van u. U kunt mij altijd
mailen/bellen met vragen.

Mochten we tot een akkoord komen, dan kan de domeinnaam binnen 48 uur op
uw (bedrijfs)naam staan.


Met vriendelijke groet,

Nienke de Vries
Office Management

Limitless Concepts BV

***

Arnhem, Do, 4 maart 2021

Mail aan Mark Rutte; 4 maart 2021 verzonden

Publieklijke vaccinatie Rutte & Co

Mark, wanneer krijgt de hele kliek van het horror kabinet en de van Dissel Rivm clan plus de gesjeesde witte jassen jongens van het OMT publiekelijk hun prikkie?.

Wel graag te zien op YouTube bij Black Box TV, met als waarnemer Maurice de hond.

Geen NPO/NOS ,want die ligt te veel aan de leiband van strenge meesteres Shula Ryxman (D66)
Ze zijn niet te vertrouwen!!!!

***

Geachte reactie,

Ik zag dat u medio december een artikel had gewijd aan het feit dat Tom Kuilder werd vervolgd voor stalken van mij.

Afgelopen dinsdag is hij hiervoor veroordeeld.

Een man die een vrouw stalkt hoort niet in de politiek thuis.

De Drentse PVV heeft echter vandaag laten weten dat zij vinden dat “het geen bal met de partij te maken heeft dat Tom Kuilder is veroordeeld voor het stalken van een vrouw”.

Zeer ontstellend dat niet alleen Tom Kuilder maar ook de mannen die zo denken een politieke positie bekleden.

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/168060/Positie-PVV-raadslid-Kuilder-staat-niet-ter-discussie

https://www.dvhn.nl/drenthe/PVV-raadslid-Tom-Kuilder-38-veroordeeld-voor-stalking-ex-vriendin-raadslid-in-Almelo-26621091.html

Wellicht dat het voor uw krant interessant is hier aandacht aan te schenken.

Met vriendelijke groet,

Patricia Pol

***

Arnhem Do. 4 maart 2021

DE STASISTAAT

17 miljoen BOA’s,

op dit hele kleine stukje aarde,

die schrijven je de wetten voor

en controleren je waarde.

***

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_topics_characterized_as_pseudoscience

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Syncretism

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Heterodoxie

Occultisme(n)
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Esoterie
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Occult

Counterculture
en.m.wikipedia.org/wiki/Counterculture_of_the_1960s
Beschrijft de link tussen tegencultuur in antroposofie.

https://sites.google.com/site/waldorfwatch/

https://sites.google.com/site/waldorfwatch/complaints

sites.google.com/site/waldorfwatch/gender?hl=en

youtube.com/watch?v=64PKoAiWhjE

youtube.com/watch?app=desktop&v=yvN8sglbGeU

***

Geachte redactie,

Bijgaand een persbericht over Camping Alkmaar. Wij vragen u hier aandacht aan te besteden.

Met hartelijke groet,

Onafhankelijke Partij Alkmaar

Camping Alkmaar moet blijven!

De fracties van de Onafhankelijke Partij Alkmaar, de Seniorenpartij Alkmaar en diverse andere fracties in de gemeenteraad van Alkmaar zijn onaangenaam verrast door de inhoud van het krantenartikel, gepubliceerd in het Noord-Hollands Dagblad van 5 maart 2021 met de kop “Einde voor camping Alkmaar?”.

De ondernemers Teeling en Neut verwoorden daarin hun nogal nare ervaringen (over een periode van 1,5 jaar) met de gemeente Alkmaar over een duurzaam ontwikkelingsplan voor de camping Alkmaar. Het college van burgemeester en wethouders, bij monde van wethouder Dijkman, schijnen nogal sikkeneurig over dit ontwikkelingsplan te zijn, volgens het NHD. En dat is vreemd, want heel Alkmaar wil wel een camping, met fijne plekken voor bezoekers van onze stad. Sterker nog, bij een 100.000-plus gemeente hoort gewoon een mooie camping. Ook vreemd dat juist in deze tijd, waarin de vrijetijdseconomie het al heel moeilijk heeft de gemeente plannen van een camping-ondernemer gaat dwarsbomen. Dit terwijl de camping, met 15.000 overnachtingen per jaar, juist stevig bijdraagt aan de lokale economie.

De argumenten van het college: 53 mobiele sta-caravans erbij, duurzaam van karakter, zou te weinig onderscheidend zijn en alle 17 gemeenten vertegenwoordigd in het RAC (?) zouden, volgens de gemeente, tégen ontwikkeling van het plan zijn. Daar gaan de wenkbrauwen natuurlijk wel van omhoog: sinds wanneer is een camping geen plek voor mobiele sta- caravans? En sinds wanneer bepalen de de buren welke auto of welk meubilair je aanschaft? Oftewel sinds wanneer bepalen andere gemeenten of een camping kan blijven of niet?

Vanzelfsprekend gaan SPA en OPA artikel 42 vragen RvO stellen. Het moet het college hierbij duidelijk zijn dat het voortbestaan van de camping Alkmaar (inmiddels zo’n 50 jaar oud) niet mag afhangen van het humeur van een wethouder of het oordeel van het RAC, maar van de Alkmaarse gemeenteraad.

***

Arnhem za 6 maart 2021

Nieuwsuur 5 maart
Interview met Lilian Marijnissen
Interviewer Jeroen Wollaars

Woke fanatisme!!! van de bovenste plank.

BLANK OF WIT ???? vraagt Woke Wollaars aan Lilian

Jeroen voor als je het niet weet;

Een koelkast is wit
Sneeuw is wit
En voor jullie, coke is wit.
Walgelijk sturende gasten zijn jullie.
Manipulaties vanuit de belastingruif.

***

Arnhem za 6 maart 2021

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’
in Buitenland 5 februari 2021 06:00 94 Reacties

Arts Vernon Colemanl egt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers. De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites.

Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen, aldus dr. Coleman. Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Code van Neurenberg
De arts wijst erop dat het een experimenteel vaccin is. Iedereen die het haalt, neemt dus deel aan een experiment. We weten nog niet wat er gaat gebeuren met mensen die het vaccin nemen. Of wat er gaat gebeuren met eventuele kinderen die ze krijgen. “Het is een mysterie. Wat we wel weten, is dat mensen die het vaccin nemen het risico lopen dat hun immuunsysteem verandert.”

Bill Gates wil dat zeven miljard mensen deelnemen aan het experiment. We weten nu al dat duizenden mensen die het hebben gekregen, zijn gestorven of ernstig ziek zijn geworden. Dat valt niet te ontkennen, benadrukt Coleman. “Ouderen in verzorgingstehuizen sterven bij bosjes. Dat komt door dat verdomde vaccin.”

De arts vraagt aandacht voor de Code van Neurenberg, die in 1947 is voortgekomen uit de Processen van Neurenberg en die betrekking heeft op experimenten met mensen. Volgens deze Code moeten patiënten geïnformeerd worden dat ze deelnemen aan een klinisch onderzoek. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de mogelijke bijwerkingen.

Wereldwijde genocide
“Hoeveel artsen en verpleegkundigen die mensen vaccineren met dit spul zeggen tegen patiënten dat dit een klinisch onderzoek is?” vraagt Coleman. “Vrijwel niemand doet dat. En dus zijn al die mensen die vaccinaties toedienen juridisch gezien oorlogsmisdadigers.”

Oorlogsmisdadigers zullen zichzelf nooit zien als oorlogsmisdadigers. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog beweerden de meeste nazi’s dat ze belangrijk werk deden of orders opvolgden. “Laat me duidelijk zijn,” zegt Coleman. “Eenieder die coronavaccins toedient zonder uit te leggen dat het een experiment is en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger. Dat is een feit.”

Overheden en gezondheidsinstanties beweren natuurlijk dat het toeval is dat mensen overlijden na de inenting. Ze claimen dat het vaccin er niet verantwoordelijk voor is. Als je binnen 28 dagen na zo’n neptest sterft, dan is corona de doodsoorzaak. De bus die je aanreed, had er niets mee te maken. Maar als je binnen 28 uur na de prik bent gestorven, dan is er volgens de autoriteiten geen sprake van een verband. “Ze liegen en liegen en liegen. Dit is genocide. Wanneer wordt de wereld wakker?” vraagt Coleman.

“Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?”

Bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling

https://twitter.com/Waarheid_tv?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1357287263776956417%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fvernon-coleman-artsen-die-het-coronavaccin-toedienen-worden-berecht-als-oorlogsmisdadigers%2F

***

Arnhem zo 7 maart 2021

De zonen van Grapperhaus en Timmermans

Grapperhaus is die man die weet dat lockdowns zinloos zijn en zich er zelf dan ook niks van aantrekt.

Grapperhaus is ook de man die onschuldige vreedzame burgers die tegen de avondklok protesteren genadeloos in elkaar laat slaan om de agenda van het World Economic Forum te implementeren.

De zoon van deze Grapperhaus heeft een prestigieuze baan bij het World Economic Forum:

Voorheen werkzaam bij het Europees Octrooibureau, is Ferdinand nu een erkend thought leader en Forbes 30 under 30 ondernemer, alsmede lid van het Economisch Platform van de Gemeente Delft en een Digital Leader voor het World Economic Forum. Hij geeft regelmatig keynotes op conferenties over onderwerpen als disruptieve energietransitie en compromisloze duurzame innovatie. Zijn bedrijf, dat de energietransitie via IoT verbindt met wellness, werd in 2014 Nederlandse start-up van het jaar, in 2015 Europa’s beste energie start-up en won in 2016 de World Postcode Lottery Green Challenge (€500.000).

Ferdinand doet iets met ‘energietransitie’ en compromisloze innovatie, dat nou net de kern van de ‘Great Reset‘ ten behoeve van de ‘groene’ agenda van het WEF is, dat zelfs al gedreigd heeft met klimaat-lockdowns als de angst voor het nep-virus weggeëbd is. In de EU is Frans Timmermans de baas over ‘The Green Deal’.

Zoon Frans Timmermans is projectleider communicatie bij Stichting De Noordzee

Om te “vergroenen” wordt onder meer een groot deel van het Nederlandse deel van de Noordzee volgebouwd met windmolens.

De organisatie die gaat over de bescherming en het duurzaam gebruik van de Noordzee is Stichting De Noordzee.

En raadt nu eens wie we bij deze stichting tegenkomen als projectleider communicatie? …
Tataaaa….Marc Timmermans, de zoon van klimaatpaus Frans Timmermans.

Zoek er vooral niks achter, want dan bent u een complotdenker. En complotten bestaan net zo min als toeval

***

Arnhem zo 7 maart 2021

Op 25 januari 2021 plaatst ik hier op deze site het onder staande. Dit was toen cynisch bedoeld.

Ik ben bang dat ik gelijk ga krijgen.

Wat hebben we toch empathische leiders.
Ze proberen Nederland totaal gek te maken, zodat we op zoek gaan naar een geschikte boom en een touw, en dat dit nog de enige uitweg is.

Zondag 28-03-2021.
Invoering zomertijd avondklok!
Een uur vroeger binnen blijven.
Dit geldt tot zondag 31-10-2021.
Daarna wintertijd avondklok!

***

***

[email protected]