Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Tunahan Kuzu

11-03-2021 09:31

Vaker kopenVaker kopen

Meneer Kuzu,

Vullis.

Is dat het goede woord?

Met de nadruk op de u. En de i een beetje uitgesproken als een u. En een vies gezicht erbij.

Vúllus.

Dat vind ik u.

En dat vind ik DENK.

Ik doel natuurlijk op de schandalige wijze waarop jullie het leven van de jonge Amsterdamse schrijfster Lale Gül in gevaar brengen.

Héél toevallig staat bij een artikel op de Turkse website Son Haber waarin Lale Gül als vijand van de islam wordt neergezet deze advertentie van jullie.

Héél toevallig staat in die advertentie niet jullie lijsttrekker Farid Azarkan (want geen Turk), maar u (want wel een Turk).

En héél toevallig doet u de Nederturkse kiezers in die advertentie een belofte om mensen als Lale Gül aan te pakken. “Wilt u dat we vijandschap tegen de islam stoppen? Stem Denk”

Dan ben je vullis.

En als je vervolgens de algoritmes van de website de schuld geeft ook nog: laf vullis.

De Turks-Nederlandse publicist Zihni Özdil heeft er een ander woord voor: islamofascisten.

Die kan -als ervaringsdekundige- het patroon perfect blootleggen.

“Onderschat niet wat er nu met Lala Gül gebeurt: een geoliede, goed georganiseerde, met Nederlands belastinggeld gesubsidieerde, Turkse machine is in volle werking om haar te intimideren en te bedreigen. Inclusief (Neder)Turkse media. Wat mij persoonlijk, in alle eerlijkheid, erg boos maak is dat ik hier al meer dan tien jaar voor waarschuw. Een vijfde kolonne aan naar binnen gekeerde Turken in Nederland is in staat om een gesubsidieerde fascistoïde gemeenschap in stand te houden. Als je uit de pas loopt ga je eraan. Jonge Turkse Nederlanders worden zo geremd in hun ontwikkeling. In het verbreden van hun horizon. Talent verloren. Jonge mensen zoals Lale getraumatiseerd. En de Turken in Nederland die dit soort maffia-praktijken hanteren, vangen overal belastinggeld. Wat mij hierin het meest heeft teleurgesteld is hoezeer wit progressief Nederland er blind voor is. Het interesseert ze echt niet. Hun hekel aan witte tokkies is zo groot, dat ze met islamofascisten in zee gaan. En zo progressie en emancipatie van kleur belemmeren. Hun morele corruptie is ontzagwekkend.”

Bull’s Eye!


En laten we nooit vergeten wie de monsters heeft gebaard die u met uw uitgestreken smoelwerk en die ordinaire schreeuwlelijk Öztürk feitelijk zijn: de PvdA.

Op jacht naar Turkse stemmen heeft de PvdA de soldaten van dictator Erdogan van de belwinkel naar de blauwe stoeltjes in de Tweede Kamer gebracht.

Precies wat GroenLinks momenteel doet met de Moslimbroederschap.

Vind ik u een slecht politicus?

Integendeel!

De AK-Partij had zich geen béter Tweede Kamerlid kunnen wensen.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Want wat u kan, kan ik ook.

PS2. Je hebt ook léuke Nare Jongens:

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren (waarvoor mijn dank!), dan kan dat via Ahmed of via mevrouw Dijkgraaf.