Politiek

Kauthar Bouchallikht (GroenLinks): ‘Mannen en vrouwen apart is ook vorm van vrijheid’

30-03-2021 14:01

Kauthar Bouchallikht (Beeld GroenLinks)

“Bouchallikht stond op plek negen terwijl haar partij acht zetels haalde, maar ze werd met 27.038 voorkeursstemmen verkozen tot Tweede Kamerlid. Woensdag wordt ze als eerste Nederlandse parlementariër met een hoofddoek geïnstalleerd.

U wilt strijden voor gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, dan kun je toch zeggen: dat gescheiden zitten strookt niet met mijn waarden?

„Ik sta voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Áls mensen gedwongen worden zo te zitten, wijs ik dat af. Als ze ervoor kíezen om gescheiden te zitten, dan is dat een vorm van vrijheid.””

Alstublieft! Nog geeneens beëdigd als Kamerlid en de schaapskleding van de wolf kan al uit: vrouwen die door de fascistische, patriarchale, misogyne, ideologie islam worden gedwongen er voor te moeten ‘kiezen’ apart te zitten van mannen om zo hun minderwaardigheid te onderstrepen (die al zo duidelijk wordt onderstreept door hun hoofddoekje) ‘IS OOK EEN VORM VAN VRIJHEID‘.

Je kunt hier dan nog heel kinderachtig schrijven ‘zeiden we het niet? Hebben we niet gewaarschuwd dat GroenLinks een Paard van Troje aan het binnenslepen was?’, maar dat zijn slechts meer parels voor zwijnen.

Dit is hoe de Moslimbroederschap werkt.
Dit is hoe islamisering er in de praktijk uitziet.
Dit is hoe het begon in Iran, in Turkije.

Hoort u de azan al? Het is tijd om te bukken. De hoogste tijd. Vrouwen achter aansluiten a.u.b.

Inshallah.