U zond in, weekendeditie: ‘Voor mij IS kaag laag en rutte een plaag !’

11-04-2021 11:55

***

Voor mij IS kaag laag en rutte een plaag !

***

Arnhem ma 5 april 2021

Zie bijgaande link , interview d.d 25 maart 2021 inzake COVID 19 en proces/2e Neurenberg Tribunaal, met de Duits/Amerikaanse advocaat Dr. Reiner Fuellmich.

Ook bekend als de advocaat, die het Volkswagen Concern, op de knieën kreeg inzake ‘ het diesel schandaal ‘.

Er is een sprankje hoop.

Met vriendelijke groet,
Jon Hagedoorn

https://vimeo.com/528720365

***

Arnhem ma 5 april 2021

Mijn mail aan de SP- kamerfractie;

Geacht …….SP,

Laat u niet in de luren leggen door het toneelstukje wat wordt opgevoerd door drama queen Rutte en zijn D66 en CDA vriendjes.
De hele kamer wordt bij de neus genomen.
En ik durf zelfs te beweren ook door kamervoorzitter Arib, met haar voorkeuren voor bepaalde politici.

Rutte, Kaag en de zoon van Grapperhaus hebben nauwe connecties met Klaus Schwab van het World Economic Forum en de Davos kliek.
De agenda 2030 moet kosten wat het kost, worden uitgerold. Build Back Better/The Great Reset.

Dit is geen complotdenken, maar al deze informatie is gewoon te vinden op internet.

Onze NPO heeft een jaar lang promotie gemaakt voor Sigrid Kaag, en zelfs een documentaire uitgezonden.
Ze was niet van de buis te slaan.

Ollongren heeft een hele dikke vinger in de pap bij de NPO, via haar vriendin die producent is.
Ook het gerommel met het briefstemmen stelt mij niet gerust.
De NPO is D66 net zoals de gerechtelijke macht.
Het zijn; vriendjes, vriendjes…….vriendjes.

De foto “Omzigt functie elders” is gewoon geënsceneerd.
In het voorbij lopen kun je niet een dergelijke scherpe foto maken.

Met het toneelstukje van afgelopen 1 april, wordt Kaag in het zadel geholpen, en kan Rutte een mooie loopbaan bij de VN tegemoet zien.

Rutte is een psychopaat, en de vernedering van donderdag j.l. neemt hij op de koop toe, voor een hoger doel.

Dat COVID 19 een wereldwijde pandemie is, dat is een grove leugen, en wordt aangegrepen om ‘The Great Reset’ door te voeren.

Zie bijgaande link , interview d.d 25 maart 2021 inzake COVID 19 en proces/ 2e Neurenberg Tribunaal, met de Duits/Amerikaanse advocaat Dr. Reiner Fuellmich.

Ook bekend als de advocaat, die het Volkswagen Concern, op de knieën kreeg inzake ‘ het diesel schandaal ‘.

Nogmaals wees op uw hoede, het gaat om de toekomst van onze kinderen, en de vrijheid van de Nederlandse burgers.

Met vriendelijke groet,
Jon Hagedoorn

Link;

https://vimeo.com/528720365

***

Beste TPO,

Hieronder een artikel dat ik schreef om ergens gelezen te worden. Ik vind het wel een nuttige invalshoek. Als trouwe lezer en luisteraar van TPO stuur ik het jullie als eerste en zie ik wel wat er gebeurt.
Even iets anders, ik beluisterde de Podcast waarin gesproken werd over de gekke Frans Verhagen. Hij is nog veel gekker dan jullie schetsten. Omdat in de subkop staat dat er sprake is van “de wurggreep van racisme” las ik het artikel op zoek naar die wurggreep. Wat blijkt, de filibuster zou zijn ingevoerd door slavenhouders die wilden voorkomen dat de machtige Noordelijke staten de slavernij zouden afschaffen. Daar zit de wurggreep, hoe monomaan moet je zijn om die link te leggen.

Hieronder mijn artikel.

Met hartelijke groet,

Willem Ruitenberg
.-.-.-.

Ras is een krachtig wapen

Ras is een krachtig wapen. Werd het eeuwen gebruikt door blanken, toen ze heersten, nu wordt de daardoor opgebouwde boosheid bij nakomelingen van slachtoffers tegen blanken gebruikt. Dat kan zo gemakkelijk omdat een deel van de blanken menen dat ze gestraft moeten worden voor de wandaden van hun voorouders. Of misschien een lichtere vorm: boete doen. Een van mijn broers zei onlangs: “blanken moeten zich in deze bescheiden opstellen” Het gevolg is dat het wapen ras kan worden ingezet tegen ongewapende tegenstanders. Heb je bij tot de tanden gewapende tegenstanders zware wapens nodig, en veel, tegenover pacifisten volstaat een keukenmes, zelfs een knuppel kan je thuis laten, ze geven toch wel toe. Er zijn parallellen te trekken met de last van Duitsers met hun geschiedenis, wie er gevoelig voor is voert de discussie op kousenvoeten is altijd in de verdediging en moet schuld belijden, anders volgt uitsluiting door de tegenpartij.

Ras als wapen, wat bedoel ik. Het komt erop naar dat mensen de discussie of iets racistisch is of niet, niet willen of durven aan te gaan. En dat is wel te begrijpen want racist zijn wordt door het merendeel van de bevolking beschouwd als een doodzonde, sociale uitsluiting dreigt dan. Niemand wil het risico op sociale uitsluiting lopen dus blijft men weg bij de discussie als ras een element is. Het gevolg is dat je maar hoeft te zeggen “racisme” en de discussie is voorbij. Zelfs als er helemaal geen sprake was van racisme.

Hier speelt het fenomeen dat als iemand iets als racistisch benoemt, mensen daaraan niet voorbij willen gaan, een teken dat men racisme akelig vindt. De discussie over een politiek punt wordt aangezwengeld door het racismeverwijt, zonder dat was wellicht niet eens over het onderwerp gesproken. En de discussie staat in het teken van racismeverwijt. Het gaat alleen over dat element van het vraagstuk, maar daarover durft men niet de discussie aan te gaan, met gevolg dat het gehele plan in dit geval de wet zou moeten worden afgewezen.

Ik kan dit duidelijk maken aan de hand van een gebeurtenis in de VS. Daar heeft een staat een Kieswet aangenomen die minder streng is dan de vergelijkbare Nederlandse wet. De nieuwe wet beoogt fraude tegen te gaan en het verkiezingsproces te stroomlijnen. Een element in de wet is dat de kiezer een legitimatiebewijs moet tonen. Tegenstanders stellen nu “racisme” omdat veel zwarten niet in staat zouden zijn een legitimatiebewijs te verwerven. Dit is een racistische onderschatting van zwarten, bovendien is het een leugen. Zwarten hebben voor van alles een ID nodig, bijvoorbeeld om drank te kopen, dus ze zullen het heus wel hebben. Het racismeverwijt snijdt geen hout, het is gewoon niet waar. En wat zie je, tot en met de president van de VS en leiding van grote bedrijven wordt de wet als racistisch gekwalificeerd en tracht men door economische sancties en verklaringen de wetgever te bewerken om de wet in te trekken.

Deze gebeurtenis geeft een helder kijkje achter de schermen. Nogmaals, de wet is minder streng dan de Nederlandse wet, er is niets racistisch aan de wet. En toch wordt de racismekaar gespeeld.

Hoe kan het dat grote bedrijven stelling nemen op een onderwerp dat hen niet aan gaat. Omdat een klein groepje activisten in en rond het bedrijf de racismekaart trekt en de leiding geen zin heeft in discussie hierover. De discussie gaat niet over specifieke onderdelen van de wet die racistisch zouden zijn, de wet moet volgens de protesten worden ingetrokken. Bedrijven mengen zich in het democratisch proces, daar zijn ze niet voor. Op zich hadden ze bij de parlementaire behandeling aan de bel mogen trekken en hun zienswijze kunnen inbrengen. Maar nu de wetgever heeft besloten, moet je de democratisch besloten wet accepteren. Protesteren mag natuurlijk, maar economisch geweld gebruiken niet, waar blijft de democratie anders?

Er klopt aan de discussie weinig dus er moeten andere, onuitgesproken belangen spelen. Democraten willen geen identificatieplicht, hoogstwaarschijnlijk omdat ze dan met de verkiezingen kunnen rommelen, bijvoorbeeld door bejaardentehuizen af te gaan en daar stemmen te ronselen. Ik kan de diepere bedoeling niet bewijzen en daarom wordt de discussie schimmig. Voor de goede orde, stemmen zonder identificatieplicht biedt een prachtige manier om te rommelen. Daarom is in Nederland identificatieplicht en is het stemmen bij volmacht is zeer beperkt. Je kan het punt van mogelijke fraude inbrengen, maar als de tegenstander ontkent sta je nergens in de discussie, hoezeer de tegenstander ook liegt. In de sociale omgang hoor je van de eerlijkheid van de ander uit te gaan, met een beschuldiging schend je de norm zolang je niet kan bewijzen. Je verliest dus de discussie. Meer in het algemeen, fraude bij verkiezingen is moeilijk te bewijzen, daarom zijn heel strikte regels noodzakelijk.

Om een paar voorbeelden te noemen waarom de discussie niet klopt. Delta luchtvaartmaatschappij, eist van haar passagiers een identificatiebewijs bij inchecken, de Honkbalorganisatie eist een legitimatie als iemand bestelde kaartjes aan het loket ophaalt. Toch stellen beide dat het eisen van een ID bij een toch iets belangrijker gebeurtenis als een verkiezing, racistisch is. Mijn verstand staat erbij stil. Bij zoveel onlogica moeten onuitgesproken belangen een rol spelen. Dat geldt ook wegens de verbetenheid waarmee groepen zich verzetten tegen deze wet, die, nogmaals, minder streng is dan de Nederlandse Kieswet. De tegenstanders zeggen dat kiesrecht een basisrecht is, niet te vergelijken met tonen van een ID bij vliegen, dat het basisrecht niet mag worden ingeperkt door een identificatie te eisen. Je kan ook zeggen een basisplicht is dat de verkiezing betrouwbaar verloopt.

Die onuitgesproken belangen kunnen buiten de discussie worden gehouden door de wet als racistisch te bestempelen. Dan gaat iedereen er met een boog omheen, uit angst voor racist te worden uitgemaakt of bij de “verkeerde” groep gerekend te worden.

Dit is een heel zorgelijke ontwikkeling, benoem iets racistisch en een praktische discussie wordt beladen, een vrije en open meningsvorming is ineens onmogelijk geworden. De meeste mensen kiezen de vluchtweg, dat is vooral erg bij overbetaalde leidinggevenden, die juist hun te hoge loon rechtvaardigen met het idee dat ze in staat zijn de goede richting te sturen. De goede richting voor hen is voornamelijk geen gedoe en rust in de tent. Om het wapen te ontkrachten hoef je eigenlijk alleen nee te zeggen, daarvoor zijn we afhankelijk van leidingevenden. Maar dezen zijn vaak op hun positie gekomen omdat ze heus wel wat kunnen, maar ook de kleur van hun baas aannemen, in zekere zin knappe meelopers die hun ziel verloren hebben aan pappen en nathouden. Dat moet worden doorbroken in het belang van een open samenleving waar verschillende opvattingen in vrijheid kunnen gedijen.

In discussies wordt wel gezegd je moet een beetje aardig zijn voor een ander. Daarover zou de discussie niet moeten gaan, het gaat om wat is rationeel, doen we aan waarheidsvinding. Dat zouden leidinggevenden moeten doen, niet aardig gevonden willen worden door mensen met een grote mond.

Willem Ruitenberg, gepensioneerd jurist

.-.-.-.

***

Beste Redactie,

Deze mail is een kopie die naar alle Tweede Kamerleden is gestuurd.
Het is een mail die niet alleen op menselijke feiten is geschreven, maar ook op natuurlijke feiten.
Met natuurlijke feiten wordt door velen geen rekening mee gehouden.
Zodoende wordt er niet begrepen dat natuurlijke feiten niet zijn te veranderen.
Onder andere de vrijheid en zelfverantwoordelijkheid beperking van de gehele mensheid is onmogelijk.
De mensheid is niet ontstaan om op een onnatuurlijke manier onder controle te worden houden.
De natuur, onze oorsprong, zal de mensheid moeten volgen en niet zoals ook nu weer door enkele dwazen idealisten opnieuw wordt probeert om de mensheid te beheersen, want dit is een utopie!
Dit hebben Alexander de Grote, de Romeinen en Hitler ook al in het verleden geprobeerd.
VRIJHEID BEPERKEN IS VANUIT ONZE KOSMISCHE OORSPRONG UITGESLOTEN!

De mail.

Beste goedwillende Koning Willem Alexander,
Beste Tweede Kamerleden der Staten-Generaal,

Ik ga dood van verdriet vanwege de tegennatuurlijke maatregelen.

Zo kan en wil ik echt niet meer verder leven! Zonder vrijheid en invulling van mijn natuurlijke behoeften ga ik langzaamaan dood. En het staat voor mijn vast, zonder vrijheid kan en wil ik geen honderd jaar worden! Door de verzonnen maatregelen kan ik mijn natuurlijk gevoel niet meer volgen. Gezien het resultaat van de verkiezingen is een groot deel van het Nederlandse Volk verlamd van angst. Zij hebben niet meer het vermogen, om met hun intuïtieve intelligente gevoel, de situatie te beoordelen.

Misschien begrijpt u mij niet helemaal?
Daarom zal ik proberen dit duidelijk uit te leggen.
Het natuurlijk menselijk leven wordt momenteel verkracht, door niet begrijpende regeringen en achter de schermen manipulerende corrupte belanghebbende. Overal in de wereld wordt er al jaren door de farma-industrie gelobby en met geld gestrooid. Deze corrupte manipulatie tegen het natuurlijk zuiver gevoel van de mensheid, zal uiteindelijk zichzelf op een natuurlijke manier vernietigen.
Wat tegen onze oorsprong natuur in wordt bedacht, leidt naar chaos. Deze chaos is nu gaande en veroorzaakt veel ellende, maar zal daarna weer opnieuw ruimte maken voor positieve evoluerende energie. Zie het resultaat van de evolutie, met het functioneren van onze 30.000 miljard cellen in ons lichaam, die op een natuurlijke manier gewetensvol samenwerken. (Het komt dus altijd weer goed.)
Feit is, daar kan de intelligentie van een rationeel meedogenloos in belangen denkend verstand niet tegenop! Door wereldwijd onbegrip, over wie wij als natuurlijk geëvolueerd mens werkelijk zijn, faalt zonder intuïtief zuiver geweten het verstand aan alle kanten. Zie het resultaat!

Zonder het in vrijheid kunnen invullen van onze natuurlijk menselijke behoeften zoals eten, drinken, slapen, bewegen, gezelschap, plezier, seksualiteit, vul het zelf maar in, is het onmogelijk om te kunnen genieten van het leven. Als deze behoeften door verzinsels van een door angst beïnvloed verstand verstoord worden, beperkt dit het gevoelsmatig natuurlijk denkend verstand van vrij leven. Het verstand behoort te functioneren in dienst van ons gewetensvolle intuïtieve instinct.
Wat momenteel op straffen van, met onnatuurlijk maatregelen wordt afgedwongen, is een verzinsel van een gewetenloos, oneerlijk niet toereikend verstand, om voor iedereen eerlijke oplossingen te bedenken. Wie dit begrijpt kan er om lachen, maar ook om huilen, omdat het te gek is voor woorden om waar te kunnen zijn. (Arme opgeofferde middenstanders.)

Eerlijke goedwillende Tweede Kamerleden, onderzoek deze link op waarheid? Slechts 2min.


Vanuit deze corrupt uitgeroepen pandemie, verzamelen zich momenteel miljoenen belangeloze deskundige mensen, die de waarheid over wat er nu gaande is willen bewijzen. Als de waarheid over deze corrupte pandemie is bewezen, kunnen we daarna een nieuwe gewetensvolle eerlijke wereld scheppen. Dit is vanwege gebrek aan natuurlijk vertrouwen in de toekomst, nog nooit in onze menselijke geschiedenis mogelijk geweest.

De kwestie is, gewoon begrijpen wie wij als menselijk schepsel zijn?

Onderzoek of bovenstaande klopt?
Fijn leven toegewenst,
Opa Chris (78)

***

Chris, de gepromoveerde havist (dat kan tegenwoordig ) volgt Forum in de Eerste Kamer en stuit voor de verandering weer eens op een goed handvat voor waar hij zo bekend om is geworden: karaktermoord. Maar dan wel hele abstracte.
Een beetje als de NPO doet: het onderwerp keurig behandelen maar de keuze voor het onderwerp vanuit volledig gebiast perspectief kiezen. Bij Chris is dat valse haat.

Niets mis mee als het zijn doorwrochte stukken een tik van de roddelende buurvrouw meegeeft voor de smeuïgheid.

Maar het wordt steeds erger.

Hij lijkt wel verslaafd.

Kan die jongen niet eens een paar maanden wat anders doen?

Laat hem anders ranten over wat hem dwars zit zoals Bert zo goed kan. Dat is hier toch een dichtvorm geworden?

Nu lijkt het alsof Chris’ lezers naar een in drie lagen verpakte therapiesessie zitten te luisteren.

Maar een opdrachtgever hoeft toch niet alles te slikken?

Ranten Chris. Die cadeauverpakking trappen nep-universiteiten in, wij niet.

Vriendelijke groet,

Christian Vellinga

CP

***

Bert is a phenomenon

Bert is very interesting
but allways wrong

Bert Bachanal thinks he’s Hal David

Bert Brusdinges, het tier-orgel

Brusk Berten

Bert de anti-lul

Bertie Goodboy.

Bert BrusSEN

Maak hem hoofdfiguur in een strip. Inclusief woest kapsel en een megafoon. Standaardkreet: “Ik haat iedereen”.

Nou, leuk toch.

CP

***

Weg met de Belastingdienst, Sociale Zaken en Pensioenfondsen!

In dit boek wordt de radicale aanpak bepleit van de falende overheidsdiensten. Het gaat dan om totaal te vernieuwen zaken, die levensbepalend zijn, zoals de:

– Belastingen. Alle bestaande moeten vervallen om te worden vervangen door één Automatische Heffing (AH) van een percentage* over elke uitgave die een burger, bedrijf enz. giraal betaalt aan een ander*. Kasgeld komt dan in ieders rekening.

– Voorzieningen. De Ingezetenen-Administratie kan saldi en inkomsten monitoren. Naast Automatische Toekenning (AT) van diensten, is dan Automatische Uitkering (AU) van geldmiddelen mogelijk. Zo nodig zijn eigen bijdragen door AH te betalen.

– Pensioenen. Hierbij ontvangen ingezetenen AT en AU voor persoonlijk pensioen.

In de details lees je o.a. hoe: -30.000 ambtenaren beschikbaar zijn voor onderwijs, politie, zorg enz., -elke ontvangst belastingvrij is, -aangiften en aanslagen stoppen, -een perfecte sturing* zorgt voor evenwichtige lastenverdeling en rijksbegroting. Deze verbeteringen kunnen overal ingevoerd evenals de beschreven maatregelen tegen extremisme, geldspeculatie, migratie, onderdrukking, valutacrisis et cetera.

Lees: “Ons leven kan beter” (ISBN 978-94-6323-111-4 | € 14,95) en vraag de politici actie te nemen. Te koop in boekwinkels, de Boekengilde Boekenshop en bol.com.

***

VERONTRUSTE OUDERS EISEN BETER LESMATERIAAL

Ouders van scholieren zijn op zaterdag 10 april 2021 een petitie begonnen tegen het lesmateriaal “Slavernij en nu?”. De ouders eisen dat de Inspectie van het Onderwijs zich uitspreekt tegen dit lesmateriaal en dat de scholen het niet zullen gebruiken. Het lesmateriaal is geen bijdrage aan het geschiedenisonderwijs, maar eerder een misleidend, activistisch pamflet dat kinderen psychologische schade toebrengt.

Het Rijksmuseum heeft samen met uitgeverij ThiemeMeulenhoff lesmateriaal over het Nederlandse slavernijverleden verzonden naar Nederlandse scholen. Maar dit materiaal is op zijn minst eenzijdig tot zelfs ronduit leugenachtig. Het ontbreken van historische context en nuance maakt duidelijk dat het geen didactisch, maar eerder een politiek doel dient. Het materiaal moet schuldgevoelens aanwakkeren bij Nederlandse kinderen om ze daarmee emotioneel te chanteren o.a. “Black Lives Matters”-organisaties te ondersteunen. De ouders zijn van mening dat het aanpraten van schuldgevoelens een vorm van kindermishandeling is en geen ruimte moet krijgen op een school. Bovendien wordt daarmee ook haat en verdeeldheid gezaaid tussen de kinderen op basis van verschillende etnische achtergronden. De ouders zijn van mening dat etnische haat zaaien geen ruimte moet krijgen op een school.

Wij raden mede-ouders aan naar het schoolbestuur te stappen om te eisen dat het lesmateriaal niet gebracht mag worden. Om bij het gesprek met het schoolbestuur de eis te kunnen verduidelijken, hebben we een dossier samengesteld met gedetailleerde, inhoudelijke kritiek op het materiaal.

De ouders eisen dat de Inspectie van het Onderwijs zich uitspreekt tegen dit lesmateriaal.

De ouders eisen dat de scholen dit lesmateriaal niet aan de leerlingen gaat aanbieden.

De petitie is te vinden op:
https://petities.nl/petitions/weiger-het-magazine-slavernij-en-nu-in-het-onderwijs

Er is een dossier samengesteld ter ondersteuning van ouders waarvan de schoolgaande kinderen het magazine “Slavernij en nu?” als lesmateriaal aangeboden krijgen. Met dit dossier in de hand kunnen verontruste ouders naar het schoolbestuur stappen om beter lesmateriaal te eisen, alsook een genuanceerd beeld krijgen van de materie.
Hier vindt u het dossier:

https://jmp.sh/N7jCPJv

***

***

[email protected]