Politiek

Ontluisterende beelden: pure HOOP in de praktijk te inclusief Amsterdam, stad van Femke Halsema

20-04-2021 23:12

Zo dan. Hoop overal om je heen aanwezig in de fuck you praktijk van de criminele door GroenLinks bestuurde horrorfreakshow Amsterdam. Dit is wat er met je gebeurt als je toevallig succesvol bent en beroemd en rijk en je woont in Amsterdam. Dan trekt het tuig je gewoon he-le-maal leeg, zonder dat iemand er ook maar iets tegen doet, want politie is er niet (moesten naar de iftar) en zo wel dan wordt het weer een fopstrafje zodat de daders drie weken later met enkelband bij je op de stoep staan om wraak te nemen (adres krijgen ze via advocaat (D66), anoniem blijven mag niet in ‘privacyland’ Nederland, tenzij het een gevaarlijke psychopaat betreft in een instelling te Den Dolder die door de politie wordt gezocht omdat hij net een meisje heeft verkracht en vermoord, dan heet dat ineens ‘medisch beroepsgeheim’). Dit is hoe het gaat, steeds maar weer, steeds vaker, en zelden wordt het opgelost. Of de recherche Zaansverhoort gewoon de verkeerde crimineel voor 12 jaar de bak in.

Zo ziet HOOP er uit in de praktijk. Het is maar goed dat het CBS de termen ‘westerse-‘ en ‘niet-westerse’ allochtonen gaat afschaffen zodat straks niet langer kan worden geregistreerd dat vrijwel alles wat in Opsporing Verzocht voorbijkomt niet-westers allochtoon is. Want dat zou koren op de molen van extreem-rechts zijn, nietwaar? Moeten we niet willen met z’n allen.

Nee, je laten aftuigen, terroriseren en bedreigen in je eigen huis, waar je dacht veilig je kind te kunnen laten opgroeien, dát moeten we willen met z’n allen. In ‘rechtstaat’ Nederland.

Woont u in Amsterdam? Ben u succesvol en heeft u waardevolle goederen in huis en bent u ofwel bekend ofwel kunnen mensen weten wat u aan waarde in huis heeft? Verhuis dan naar Limburg Koop voor een paar tientjes een setje handgranaten op de Amsterdamse zwarte markt Regel een wapenvergunning en slaap met een doorgeladen Glock op het nachtkastje.

Wat u ook doet, vertrouw vooral nooit, maar hoe dan ook echt BESLIST NIET op de ‘zwaardmacht’ van de overheid want u staat er gegarandeerd alleen voor. De politie heeft het veel te druk met inclusief en divers zijn.

Daarom is er ook zoveel HOOP in Amsterdam: al het andere is al lang foetsie.