Gidi Markuszower – In de maand mei kwam er weer een dorp aan gelukszoekers bij

29-05-2021 14:01

azc
Asielzoekers in een asielzoekerscentrum. (Screenshot NOS)

De maand mei is alweer bijna voorbij en terwijl Den Haag druk doende is met de formatie en corona het nieuws nog domineert, gaat de invasie van ladingen buitenlandse indringers onverminderd door. Ook deze maand moest Nederland weer duizenden gelukszoekers ontvangen. Met een gemiddelde instroom van 400 per week, is er ook in mei weer een heel dorp aan vreemdelingen bijgekomen.

‘Partijen als het CDA, VVD en D66 willen niet minder maar meer immigratie’

Deze onbegrensde massa-immigratie brengt een gigantische druk op onze samenleving. Prof. dr. Jan Latten kaartte recent al aan dat als dit zo doorgaat, er de komende dertig jaar 4,5 miljoen mensen bijkomen in Nederland. Het is een gigantisch probleem, maar de laffe politiek-correcte partijen steken hun hoofden nog steeds in het zand.

Deze maand vroeg de PVV over tal van immigratie-onderwerpen een debat aan in de Tweede Kamer. Over de bijna 2000 illegale vreemdelingen die door fouten van de overheid op straat werden losgelaten. Over de 50.000 Nederlandse paspoorten die afgelopen jaar aan buitenlanders cadeau zijn gegeven. Over een Syrische ISIS-terrorist die jarenlang in een AZC in Friesland werd vertroeteld. Geen enkele debat-aanvraag kreeg een meerderheid. Partijen als het CDA, VVD en D66 willen niet minder maar meer immigratie. Zij vinden het geen enkel probleem als ons mooie land bezwijkt onder de continue toestroom van buitenlandse indringers.

Het is ongekend. Die partijen willen het nog steeds niet over de verschrikkelijke gevolgen van de massa-immigratie hebben.

De staatssecretaris liet deze maand op beantwoording van schriftelijke vragen van de PVV zelfs weten dat zij het risico accepteert dat misdadigers de asielprocedure misbruiken, of dat asielzoekers tijdens of na de asiel procedure radicaliseren. Ook laat zij weten dat besloten is om het toezicht op terugkeer in de loop van 2020-2021 af te schalen.

Op deze wijze graven we ons eigen graf.

Immigratie uit islamitische landen doet vreselijks dingen met een land: meer vrouwenhaat. Meer homo- en Jodenhaat. Meer genitale verminking van jonge meisjes. Meer terreur en geweld. Het open-grenzenbeleid van de kabinetten Rutte is een ramp voor Nederland.

De PVV zal zich hier niet bij neerleggen. Hoe vaak onze debatten ook worden afgewezen, de PVV zal zich met elke vezel van haar wezen verzetten tegen de massa-immigratie naar Nederland. Daar kunt u van op aan!