Politiek

Geschifte huisarts verkondigt doodleuk dat ‘tegengaan overbevolking verborgen agenda regering’ is

28-06-2021 15:01

Thierry Baudet in zijn huiskamer.

“Op YouTube legt Pieksma als Mrs. Covid uit hoe zij tegen de coronacrisis aankijkt. In haar laatste filmpje, ruim twee weken geleden gepost, suggereert ze dat alle regeringen op last van het World Economic Forum het tegengaan van overbevolking als verborgen agenda hebben.

„Ik ben het er helemaal mee eens dat je complottheorieën die niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek niet moet verspreiden. Maar de regeringen maken beleid dat helemaal niet gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, daar reageer ik op. Complottheorieën hadden bij mij een negatieve klank, maar die beginnen na anderhalf jaar die negatieve klank te verliezen.””

Slechts anderhalf jaar: zo snel kan het dus gaan. Van hoogopgeleid medisch wetenschapper naar volkomen geschifte en vooral gevaarlijke complotdenker in slechts 18 maanden tijd. En als deze, inmiddels bijna gepensioneerde huisarts nou de enige was maar inmiddel staat het internet vol met serieuze artsen, onderzoekers of voormalig Pfizer-baasjes die de ene levensgevaarlijke nepnieuwsleugen na de andere opboeren en zo mensen van een levensreddend vaccin afhouden en een pandemie onnodig laten voortbestaan. Nu maar hopen dat het World Economic Forum het uitroeien van antivaxxende artsen als verborgen agenda heeft.