Politiek

‘De opmars van preutsheid en politieke correctheid groeit met de dag’

24-07-2021 12:15

Woke.

“De opmars van preutsheid en politieke correctheid groeit met de dag. Verschrikkelijk, die gedachtepolitie. Net als vrouwen die elkaar de maat nemen, een afschuwelijk verschijnsel van deze tijd. Het gaat in tegen de feministische zaak die ook staat voor solidariteit en vrijheid van meningsuiting. De ‘Vijftig tinten’-boeken zijn fantasieën, geschreven door een vrouw, voor vrouwen. Het is fictie, mensen! Met niet bestaande personen in een niet bestaande verhouding in niet bestaande huizen in de hoofdrol. Er zijn toch veel meer belangrijke dingen in de wereld om je druk over te maken?”

Een mede-anti-WOKE strijder uit onverwachte hoek. Schrijfster E.L. James werd een superster (en multimiljonair) door het schrijven van Vijftig Tinten Grijs, en alle sequels daarna. Qua literaire stijl volstrekt waardeloos, geschreven met een hark en zonder dat ook maar één diepzinnige gedachte oproept bij de lezer. Maar who the hell cares als er tientallen miljoenen exemplaren worden verkocht en miljoenen mensen lezen die anders niet zouden lezen? Talent voor goedverkopende kitsch is nog steeds talent.

Maar net als iedereen met succes moet ook E.L. James kapot van de neo-marxistische, alleshatende vernietigingsbeweging der WOKE SJW’s, hedendaagse feministes en overig ‘tolerant’ intersectionaal jaloers krampvolk in hun safe spaces met hun micro-agressieve snaow flakes. Succes mag natuurlijk helemaal niet. Laat staan succes dat vele kapitalistische miljarden oplevert. En dan is E.L. James ook nog blank, cisgender en heteroseksueel!

Kortom: HUP E.L. JAMES! HUP!