U zond in, weekendeditie: ‘Ik heb een paar NOS voorbeelden bewaart’

11-09-2021 12:29

Bert Brussen en coronadomheid

Bert Brussen, ga je schamen en doe je huiswerk!

***

Geachte medewerker,

Ik “struikel” regelmatig als ik als wereldreiziger in zo’n land kom over de”vluchtelingen”. Ook voor ik verhalen hier met hetzelfde karakter.
Groeten.

***

Beste dames/heren,

BNN/VARA maakt het wel erg bont met fake news, ik beschouw het maar als projectie van de (hoofd)redactie. Het jeugdjournaal meld 10.000 deelnemers. Ik heb een paar NOS voorbeelden bewaart.

Het was een fantastische dag (ook in Zandvoort) met een heel divers gezelschap van jong tot oud. Maar u zult wel opdracht hebben om er weer sprookjes over te schrijven of uit te zenden.

Op een dag wil je ergens heen, je scant je QR code maar hij wordt dit keer niet groen?! je mag er niet in, maar hoe kan dit nou?? Je was toch volledig geïnjecteerd? Je bent verbaasd, later kom je erachter dat je QR code niet groen is omdat je niet genoeg doet voor het klimaat, je te veel kg afval hebt en te veel vlees koopt en je nog niet je bank rekening hebt laten koppelen aan je QR code app. ja mensen, dit gaat gebeuren, nu gaat het over of je gevaccineerd bent, maar straks komen er veel meer dingen bij, dit is het platform die ze in China het sociaal krediet systeem noemen, en dat hebben we nu ook in Nederland, Nederland is geen vrij land meer https://twitter.com/NOS/status/1433797554299445249 https://youtu.be/y3kWLYAbJf8 HET GAAT ZE OM DE QR CODE MENSEN! HET GING NOOIT OM HET VIRUS!!!! https://youtu.be/XbL_R9WDKMY

https://www.bertelsmann-stiftung.de/fileadmin/files/aam/Asia-Book_A_03_China_Social_Credit_System.pdf Hier zijn we hard naar op weg.

Waar ligt uw grens? In welke wereld wilt u dat uw(klein)kinderen leven?

Met vriendelijke groet,

***

We worden door de politiek correcte elite, die al decennia leiding geeft aan het algemene verrottingsproces in ons zelfbewustzijn en mentale weerbaarheid weer voor het blok gezet. Uiteraard is het westen van alles de schuld en moet het zijn verantwoordelijkheid nemen. Hoe zo? De Afghanen werden door datzelfde Westen deels bevrijd van de Taliban. We hebben 20 jaar ze de kans gegeven, met heel veel hulp, orde op zaken te stellen. Ze hebben er niets van gemaakt. Het door ons getrainde en uitgeruste leger van 300.000 man smolt weg voor 90.000 guerillastrijders. Waar waren de helden die zich verdrongen voor het vliegveld toen er gevraagd werd om burgermilities? En inderdaad, wat deden al die zogenaamde Nederlandse Afghanen daar toen er allang een zeer negatief reisadvies werd gegeven?
Wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten! Op[houden met dat schuldbewuste geklaag. Van ons welteverstaan.

***

Goedemiddag,

Politiek Den Haag lag vorige week in katzwijm, omdat er Nederlandse statushouders in Afghanistan op vakantie waren.

Dat doen die Syrische statushouders ook hoor!

Een voorbeeldje:
De vrouw van een statushouder, die bij Sidijk in Heerenveen werkt kwam zelfs besmet met corona terug uit Syrie. En hij ging doodleuk naar z’n werk, totdat zijn werkgever er achter kwam dat zijn vrouw besmet was.
Hebben ze hem naar huis gestuurd, even later belt z’n vrouw op om te vragen waarom ze hem weggestuurd hebben.
Lekker, die moslims, trekken zich nergens wat van aan. Wij zijn onreine varkens, wij mogen wel creperen.

Ik wordt zo ziek van dit KUTLAND.

Groet,

***

Bitcoin gaat opnieuw naar recordhoogte.

***

Beste dames/heren van de MSM,

Ik begrijp dat u moet gehoorzamen aan het narratief van Rutte c.s. maar waar ligt uw grens? Hoelang wilt u uw journalistieke eed blijven vertrappen, de Code van Bordeaux?
https://www.youtube.com/watch?v=nNJGJM3_pjk Massive protests in Amsterdam streets against Green Pass

Jammer dat u niet snapt dat de QR code bedoeld is om totale controle te krijgen volgens het Chinese social credit system. Uw groene vinkje vervalt wanneer u niet de 3de, 4de, 5de etc. injectie neemt. Al uw privacy gegevens gaan gekoppeld worden; medisch dossier, belastingen, CO2 verbruik te hoog weg groen vinkje, teveel vlees gegeten; strafpunten etc.

Er is geschiedenis geschreven en u was er niet bij.

quote
‘5 september 2021, en er werd geschiedenis geschreven’

BLAUWE LUCHT
Het werd een dag zoals de helder blauwe lucht in de vroege ochtend al beloofde. Zonnig, warm, energiek en veelbelovend. Deze dag werd een stap die in de geschiedenisboeken van Nederland gaat komen. Er is iets gebeurd, wat nog nooit is gezien. Tegen de verdrukking in, tegen de stroom in, tegen de censuur in, tegen de radicalisering in, tegen de demonisering in, tegen de massieve en georganiseerde overheids-ontmoediging in, worstelden talloze dappere mensen de afgelopen 18 maanden naar deze dag toe.

ALLEMAAL SAMEN
Vanaf vorig jaar maart begonnen kleine initiatieven. Onvermoeibaar en onverzettelijk, waren ze wekelijks overal in het land te zien en te vinden. Fakkeltochten met dertig man, door de natte sneeuw. Kleine pop-up demonstraties. Demonstraties op veldjes achteraf. Maar de initiatieven groeiden. Er kwamen onafhankelijke mediakanalen. Er kwamen advocaten en juristen met rechtszaken. Er groeide een dynamiek van saamhorigheid. Ondanks de Nederlandse poldercultuur, dat zorgde voor veel kleine initiatieven ipv één grote, groeide over de breedte de massa en werden langzamerhand grotere aantallen zichtbaar.

MEMORABEL
Gisteren was een apotheose, veroorzaakt door de innige samenwerking tussen al deze mensen en groepen. Want ook dát kunnen wij in Nederland. En wat werd het gigantisch. Wat werd het stil. En wat werd het oorverdovend. Wat werd het emotioneel. Wat werd het memorabel. Wat werd het fantastisch! Wat er gisteren gebeurde, is het resultaat van al die mensen die telkens maar onverzettelijk bleven volharden in positiviteit en saamhorigheid. Strijden voor grondrechten en voor je dierbaren en geliefden. Strijden voor een eigen land met een eigen cultuur en inspraak van het volk op z’n eigen bestuur. Strijden voor lichamelijke integriteit. Strijden voor onze kinderen.

SAMENWERKING MET POLITIE
Ook de samenwerking tussen de groepen, demonstranten, veteranen, de beroepsgroepen van P4F en de politie en het bestuur, verliep vrijwel vlekkeloos. Er werd gecommuniceerd, problemen ge-tackelt, creatieve oplossingen gevonden en realistische bijsturingen geregeld. Vanuit alle zijden bleek van respect voor elkaar. Ook tussen demonstranten en begeleidende politie bleek van wederzijds respect. Iedereen daarvoor dank.

HONDERDDUIZENDEN
De schattingen van gisteren liepen uiteen van ‘enkele duizenden’ tot 250.000 bezoekers. De gemeente dacht aan 20.000 bezoekers en wijzelf denken aan dikke 100.000. Maar er is niet geteld. Toen we een uur onderweg waren met de kop, kregen we te horen, dat er nog steeds mensen vanaf het station onderweg waren, via het Damrak naar de verzamelplaats op de Dam. Dan moet het wel gigantisch zijn geweest. Als je bedenkt dat de stoet gemiddeld veertig tot soms wel zestig man breed was. Maar tegelijkertijd weten we ook dat er nóg meer mensen zijn die nog niet zijn gekomen. Die nog op de wip zitten, die bijna van plan zijn te komen. Nog velen! We groeien telkens exponentieel, en het einde is nog lang niet in zicht. Achter de demonstraties groeien netwerken en initiatieven evenredig mee. Met elke demonstratie stijgt de invloed.

DE TOEKOMST
We zijn er nog niet. Er moet nog veel gebeuren. Corruptie en desastreus schadelijk bestuur is nog niet uitgebannen. Onze vrijheden staan nog steeds op het spel. Er is geen respect voor onze universele mensenrechten en grondrechten. Als het aan de huidige bestuurders ligt, zijn ze een ‘point of no return’ voorbij. Zij kunnen en durven niet terug. Ze zullen dit ‘spel’ tot het eind moeten uitspelen. Daarom moeten wij nu niet opgeven. De motor slaat aan. We moeten nu doorgaan. Niet opgeven. Gisteren was een stap, een memorabele stap. Maar het was een stap van vele stappen die we nog moeten gaan maken, terug naar onze vrijheid.

Iedereen bedankt, ik hou van jullie allemaal.
unquote

***

DE RAAD VOOR DE CATALAANSE REPUBLIEK IS HET VACCIN TEGEN DE SPAANSE REPRESSIE

Naast het covid-virus lijdt Catalonië al vele jaren aan een andere pandemie van een agressief en dodelijk virus die het voortbestaan, de waardigheid en de ontwikkeling van ons land Catalonië bedreigt. Het virus betreft de repressie van de Spaanse staat tegen de Catalaanse nationale minderheid door de regering, de rechterlijke macht, de politie, de media,…

Om ons tegen dit virus in te enten hebben wij een politiek vaccin in het leven geroepen: de Raad voor de Republiek Catalonië, die het gehele Catalaanse grondgebied vertegenwoordigt in de vorm van Locale Raden. Het doel is om dit virus zo efficient mogelijk te bestrijden door middel van geweldloze strijd aan de hand van massale burgelijke ongehoorzaamheid. Oftewel ons economisch en politiek losmaken van de Spaanse staat.

De Raad voor de Republiek is trouw aan de uitslag van het referendum van 1 oktober 2017, waar het ‘ja’ voor onafhankelijkheid met 90% won, ondanks de repressie door de politie. De Raad is de instelling die tot doel heeft activiteiten van politieke, sociale, culturele en economische aard te bevorderen die gericht zijn op de verwezenlijking en concretisering van een onafhankelijke staat in Catalonië in de vorm van een republiek. De Raad heeft haar officiële zetel buiten Spaans grondgebied, namelijk in het Huis van de Republiek in Waterloo, België. Op die manier kan worden voorkomen dat het wordt besmet door de klauwen van de Spaanse staat.

Iedereen uit ieder willekeurig land kan lid worden van de Raad voor de Republiek. Men hoeft zich alleen maar in te schrijven om zijn republikeinse digitale identiteit te verkrijgen (https://consellrepublica.cat). Het vaccin tegen de repressie heeft reeds 98.335 geregistreerde personen bereikt. Om doeltreffend te zijn, moet er massaal gevaccineerd worden om kudde-immuniteit, de gezondheid van ons land, te verkrijgen: de onafhankelijkheid van Catalonië.

***

***

***

[email protected]