Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Hugo de Jonge

28-09-2021 09:31


Meneer De Jonge,

1984.

Stapje voor stapje.

De politici die er verantwoordelijk voor zijn, zullen het altijd ontkennen.

Maar héél soms komt er eentje in gewetensnood (zoek maar op dat woord).

Die doet dan een mea culpa.

Schrijft: “Ik kan het niet meer rijmen met mijn verstand en mijn geweten.”

En klapt uit de school over de volgende stap.

Inderdaad, Mona Keijzer.

Dierendag 2021Dierendag 2021

Die u al dwars zat door zich als tegenkandidaat te melden toen u leider van het CDA wilde worden. Die toen zij zelf als kandidaat afviel de CDA-leden adviseerde niet op u, maar op Pieter Omtzigt te stemmen. En die nu in haar afscheidsbrief als landelijk CDA-politicus onthult wat uw volgende stap in het knevelen van de Nederlandse bevolking wordt.

2G.

Op dit moment hebben mensen die geen zin hebben om zich te vaccineren tegen corona maar wel een horecagelegenheid willen bezoeken of anderszins uit willen gaan nog een escape: een negatieve test.

Je moet gevaccineerd zijn (de eerste G), genezen van corona (de tweede G) of getest (de derde G) om die wanstaltige coronapas te kunnen krijgen.

En Mona Keijzer heeft nu onthuld dat u die derde G (getest) eraf gaat halen.

Niet vanwege de volksgezondheid, maar om mensen met nog meer staatsdrang in de richting te pushen van een vaccinatie waarvan de mogelijke bijwerkingen op lange termijn ongewis zijn.

Zelf heb ik de eerste G twee keer aangetikt, want ik accepteer dat risico op lange termijn.

En ik kan er ook mee leven dat ik die coronapas tijdelijk (!) op sommige plekken moet tonen, omdat ik er mentaal een soort paspoort of een rijbewijs van maak, papiertjes die nodig zijn om te reizen of te rijden.

Bol 7-daagseBol 7-daagse

Maar ik sta voor de vrijheid van mensen die principiële bezwaren hebben tegen de tot voor kort grondwettelijk beschermde aantasting van hun lichamelijke integriteit.

Als straks de derde G (getest) wegvalt, dwíngt u die mensen om “een prik” te halen óf u sluit ze volledig uit van het sociale verkeer.

Dat is vaccinatiedwang.

Dat is een misdaad tegen de menselijkheid.

Dat is ‘1984’.

Ik hoop oprecht dat u, de hoofdverantwoordelijke, er jarenlang de bak voor indraait.

En omdat ík te allen tijde wél menselijk blijf, mag u een webcam in de cel, want een dag zonder media-exposure zou u nooit overleven.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Voor het geval u in de recreatieruimte van de gevangenis iemand tegenkomt wiens vader of moeder vorig jaar in volstrekte eenzaamheid overleed aan corona.