Politiek

RTL-verslaggever overlijdt aan kanker, Cafe Weltschmerz: ‘Overleden aan coronavaccinatie’

10-10-2021 13:16

CC Vrij

De 29-jarige RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft zijn familie zondag laten weten via twitter. Ten Wolde vocht al langere tijd tegen de kanker en werd in mei vorig jaar nog helemaal ‘schoon’ verklaard. Maar helaas keerde de kanker toch weer terug.

Voor het domme, slechte, zieke, quasi-misdadige nepnieuws- en desinformatie verspreidende antivaxx-wappie-terreurkanaal Cafe Weltschmerz waren zowel de bijwerkingen van de chemokuur bij de toen nog ernstig zieke Ten Wolde en zijn overlijden reden om zoveel mogelijk mensen voor te liegen dat Ten Wolde slachtoffer is geworden van het coronavaccin.

Cafe Weltschmerz twitterde doodleuk:

“Ruud ten Wolde gaf hier twee weken geleden aan dat hij ernstige bijwerkingen had. Hij is overleden aan de prik.”

Die ‘bijwerkingen’ waren de bijwerkingen van de chemokuur en uiteraard is Ten Wolde niet overleden aan de gevolgen van ‘de prik’ maar aan de allesverwoestende gevolgen van kanker.

In het door- en door geschifte, doorgerotte brein van de complotdenkende antivaxxer is elk leed en elke dode echter de schuld van ‘de prik’. Het is jammer dat achterlijkheid in Nederland niet strafbaar is. Eigenlijk is het ook jammer dat iets als ‘Cafe Weltschmerz’ niet gewoon terroristische organisatie of georganiseerde misdaad wordt genoemd.

Zeg je ‘Cafe Weltschmerz’ dan zeg je eigenlijk: ‘Censuur is zo gek nog niet’.

Het enige wat je nog kunt doen is de nabestaanden van Ten Wolde veel sterkte toewensen.