Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Hugo de Jonge

26-10-2021 09:31

Meneer De Jonge,

Wat heeft u tegen Marokkanen en Turken?

Is uw vrouw Mireille een keer afgezet door zo’n snor op de Fatih Markt in Istanbul?

Hebben ze uw zoon Ismael een keertje met een groepje op staan wachten toen hij met zijn nieuwe scooter bij school aan kwam om ‘m in elkaar te slaan?

Sissen de Rotterdamse bontkraagjes al hinderlijk naar uw pas 13-jarige dochter Sarah?

Of bent u gewoon een racist?

 

Ik vraag dat, omdat u blijkbaar van plan bent om vanaf volgende week officieel tweederangs burgers te gaan maken van ongevaccineerden.

En we weten allemaal dat de overgrote meerderheid van de ongevaccineerden in Nederland de allochtonen in de armere stadswijken zijn.

Procentueel leggen de ongevaccineerde moslims het misschien af tegen orthodoxe christenen in Staphorst of op Urk, maar in absolute aantallen al vanaf het begin van de corona-pandemie absoluut niet.

Dat verzwijgen de politiek correcte media en politici doorgaans, maar IC-medewerkers die je vraagt naar de etnische achtergrond van hun corona-patiënten kunnen het állemaal beamen.

En al Turken en Marokkanen die tot nu toe weigerden om zich te laten vaccineren, gaat u vanaf volgende week dus allemaal keihard straffen.

Als ze “dat prikkie” niet nemen, worden ze officieel tweederangs burgers.

 

De komende dagen nog even alle potentiële maatregelen via de Wouter de Winthers van deze wereld in de week leggen om te kijken welke het volk wel zal accepteren en welke niet.

En dan dinsdag 2 november definitief de oorlog verklaren aan de prikweigerende Marokkaanse en Turkse medemensen, die sinds de jaren ’60 zo’n belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bloei van dit land.

Zo wordt 2 november wéér een bijzondere dag.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Misschien snapt u de hint.

PS2. Stemmen!