Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Hugo de Jonge

04-11-2021 09:31

Sint 2021Sint 2021
 

Meneer De Jonge,

Toen ik gisteren die foto zag waarop u (0 stemmen op 17 maart) de gekozen volksvertegenwoordiger Thierry Baudet (245.323 stemmen op 17 maart) wederom demonstratief de rug toekeerde in de Nationale Vergaderzaal, realiseerde ik me dat twee dingen in Nederland helaas nóóit zullen veranderen.

Het eerste is natuurlijk de treurige verslaving van Gordon Heuckeroth aan aandacht.

Gisteren mochten we weer meegenieten van het wereldrecord ‘liefde van zijn leven’, toen hij trots meldde (weer) een relatie met een hulpverkoper van De Bijenkorf te hebben en binnen een uur het einde van die relatie bekend maakte.

 

Maar hij is ook niet te beroerd om ons lastig te vallen met: zijn reuma, zijn psoriasis, zijn doorgefokte handtashondjes, zijn nieuwe en steeds vaker mislukkende programma’s, zijn verhuizingen voor áltijd naar Zuid-Afrika en het homo-paradijs Dubai, zijn heldenepos, de overvallen op zijn woning, de moordaanslagen op zijn leven, zijn gemiste vluchten naar plekken waar precies die dag islamitische aanslagen worden gepleegd, zijn afkickavonturen, zijn terugvallen (pardon, terugval), zijn rol als belangrijkste adviseur van John de Mol, zijn twijfel over zijn geaardheid of gewoon met ordinaire scheldkanonnades.

En wat dan het tweede is dat nooit zal veranderen?

Dat u een verschrikkelijke proleet bent.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Al maak ik me geen illusies dat het nog zin heeft.

PS2. En natuurlijk vergaten de Nare Jongens u ook niet!

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren (waarvoor mijn dank!), dan kan dat via Ahmed of via mevrouw Dijkgraaf.