Opinie

TPO, De Nieuwe Weg

09-11-2021 13:45

Een FvD'er die TPO heeft gelezen.

“Beste TPO,

Mijn indruk is dat TPO toch wel langzamerhand erg Mainstream is geworden en dat vind ik heel jammer en teleurstellend. Hopelijk verandert dat weer.

De kracht van TPO vond ik juist dat diverse en tegengestelde invalshoeken een podium kregen met stevige reacties onder de artikelen die aan het denken zetten.

Dat is veranderd en ik ben niet de enige die dit heeft geconstateerd gezien de lezersreacties onder de haatzaaiende beledigingen en scheldpartijen richting ongevaccineerden en de aangekondigde opzeggingen omdat mensen “niet langer geassocieerd willen worden met TPO”, las ik zelfs.”

Dit klopt.

Ik ga met TPO een nieuwe weg in (waarover later meer) en ben helemaal klaar met antivaxxende, complotdenkende, FvD-stemmende, zelfonderzoekdoende ‘vrijheidsstrijders’ die vinden dat ze echt beter in staat zijn om bronnen van 9fornews en Frontnieuws te interpreteren dan serieuze wetenschappers.

Verder ben ik klaar met nepnieuws, desinformatie en eigenlijk alles wat continu uit de mond en pen komt van wappies en de rest van die 10% achterlijken.

Als dat voor die mensen een reden is om ‘niet langer geassocieerd te willen worden met TPO’ kan ik niet anders dan dat luidkeels toejuichen. Hoe meer gelesterdragende types en FvD-vaandelzwaaiers die Ongehoord Nederland kijken en denken dat het heel rebels is om een ‘mondkapje’ telkens ‘bekluier’ te noemen dat vinden hoe beter.

TPO wil ook niet met hen worden geassocieerd, dus dat is in principe winwin.

Ik wens al die mensen verder veel plezier met anonieme ‘EN ZWEDEN DAN????!1!!‘ comments plaatsen op Bitchute en natuurlijk een dagelijks gelukzalig F5’en op De Dagelijkse Standaard.

Ik heb d’r in elk geval geen zin meer an en ga niet óók mijn verstand verliezen in dat social media konijnenhol vol domrechtse stront.

Bovendien ben ik gevaccineerd. Ik wél.

Groetjes,

Bert Brussen,

De baas van TPO.nl.

 

Ook al zo’n zin in minder, minder, minder antivaxxende complot-FvD’ers? Neem dan hier een abonnement en doe hier een donatie. En schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat je elke zondag geen antivaxx-nepnieuws kunt lezen.

 

Verder wat Erik Jan Ginjaar, directeur van Postillion Hotels, zegt: