Politiek

Theo Hiddema: ‘Ik ben bevreesd dat FvD alleen nog wappiedenkers zal trekken’

29-12-2021 18:04

Theo Hiddema, FvD
Voormalig FvD Kamerlid mr. Theo Hiddema (Screenshot Tweede Kamer).

Bron: NRC.

“Het is welletjes.

Ik heb mijn mandaat van de kiezer niet omdat ik verkondigde hoe we moeten omgaan met de Holocaust. Of wat te doen tegen satanisch ritueel kindermisbruik. Of hoe we ons moeten verzetten tegen het wereldwijde coronacomplot.

Ik heb mij niet laten vaccineren. Uit luiheid, niet omdat Baudet nadrukkelijk vaccinatie afwijst. Sodemieter op.

Ik ga niet naar een andere partij overlopen. Ik weet dat Baudet geen antisemiet is, daar is hij te intelligent voor.

Baudet laat zich ook te lichtzinnig beïnvloeden door mensen van de propaganda-afdeling: JFVD-volk dat met beduimelde vingertjes foute tweets voor hem maakt. Die types moeten met pek en veren de straat opgegooid

Ik wil niet dat die smurrie mij steeds omringt. Ik ben ook bevreesd dat FVD alleen nog maar wappiedenkers zal weten te trekken.

Dit padvindersgedrag heeft niet mijn voorkeur.”

Smullen met de krenten uit de oliebol. Na een reeks hilarische tweets en een Fvd-bash-interviewtje hier en daar mag FvD-senator Theo Hiddema (77) nu in NRC leeglopen over het staatsgevaarlijke openluchtgesticht dat FvD heet. Feest!

Zelf zegt Hiddema niet te willen opstappen maar “als er weer verwijten komen van vergrijp aan joods leed” is bij hem “de pijp vol”. Hiddema zal kortom alsnog de FvD gaan verlaten want Baudet is reeds te geschift om ooit nog een normale koers te kunnen varen. De kans op een nieuw ‘vergrijp aan joods leed’ is dan ook 100%.

Zou Hiddema welkom zijn bij JA21?