Media & TV

TPO Podcast 316, The Movie

12-01-2022 16:52

Roderick Veelo met zijn monoski in zijn 20 jaar oude skiak.

Bij deze TPO Podcast 316 op dinsdag hoort ook een dolfijne uitgebreide Nieuwsbrief, met daarin links naar de besproken onderwerpen, fragmenten en de podcast chronologisch per besproken onderwerp behandeld. Deze nieuwsbrief ontvang je elke woensdag en zaterdag als je lid bent van het TPO Podcast Gold Elite Plus Universe-pakket op onze Petje Af-site. Bovendien ontvang je dan naast de exclusieve audioversie van de vrijdagpodcast ook nog eens elke zaterdag de exclusieve videoversie. (Als je al lid bent van een ander pakket kun je eevoudig je pakket upgraden!)

 

NU LID WORDEN!

 

Alleen doneren? Dat kan hier.

Hoi kijkertjes en andere kaboutertjes, Deze aflevering van TPO Podcast (316) is De Grote Held Roderick Veelo aan het skieën op een soort van één hele grote ski in Frankrijk. Daarom zien jullie alleen een plaatje van de Grote Echte Superhero met zijn monoski in zijn skipak.

Maar, gelukkig is er wel bewegend beeld van Bertje Brussen, de Fantastische Geniale Grootheid met de zoetgevoosde zangtalentstem. Terwijl jullie naar het welgevormde aangezicht van Bertje Brussen staren, hebben Bertje en Roderick het gezellig over RUTTE IV (vier), woky woke wokedingen uit de open inrichting Wokeland en natuurlijk mondkapjes. Want die WERKEN GEWOON, mondkapjes. Net als vaccinaties trouwens.

Vergeten jullie niet je Petje Af te nemen voor het Geweldige Briljante Duo?

NIEUW! TPO PODCAST OP PETJE AF! WORD NU LID EN BELUISTER VOORTAAN DE VRIJDAGAFLEVERING VOOR SLECHTS 1 EURO PER AFLEVERING!

 

Beluister op Spotify.

Koop TPO Podcast-hebbedingen in onze hebbedingenshop.

Beluister op Itunes.

Beluister op SoundCloud.

Doneer, want TPO Podcast doet niet aan advertenties.

Twitter.

Facebook.

Youtube.

WOKE NIEUWSBRIEF.

WOKE ABONNEE WORDEN.

WWW.TPOPODCAST.NL