Opinie

TPO Podcast 317 met Rutger Groot Wassink (gaat niet weg) en De Gouden Koets (gaat wel weg)

14-01-2022 17:09

Gouden Koets
Yang Surya / Shutterstock.com

In aflevering 317 van de TPO Podcast praten Roderick Veelo & Bert Brussen uitgebreid over de Amsterdamse GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink (GroenLinks), niet te verwarren met de Amsterdamse GroenLinks-burgemeester Femke Halsema (GroenLinks), die een BRISANT rapport over de tsunami van antihomogeweldplegende allochtone islamitische jongeren die de Lieve Regenboogstad van Hoop overspoelt maandenlang(!) achter hield.

 

KLIK HIER OM NU METEEN TE LUISTEREN!

 

In normale tijden, in normale landen, moet zo’n wethouder dan weg wegens zeer ernstig wanpresteren, maar dit is geen normale tijd en al helemaal geen normaal land.

Ook praten Roderick en Bertje over De Gouden Koets die ineens niet meer te zien zal zijn op Prinsjesdag omdat misschien wel zestien woke snowflake drammers op 17 miljoen Nederlanders ernstig gekwetst raken in hun safe space door één (1) paneelafbeelding van iets wat misschien wel met slavernij heeft te maken. Volgens onze soeverein Willem Alexander (bekend van zwijnen jagen op Het Loo) is Nederland ‘er nog niet klaar voor’. Ofzoiets.

U kunt kortom niet anders dan luisteren. Naar TPO Podcast 317. En dat treft want dat kost u SLECHTS 1 EURO!

Klik snel hier om die ene euro in te ruilen voor TPO Podcast 317 met Roderick Veelo en Bert Brussen, in en over de open inrichting Nederland.

P.S.

Voor slechts 50 eurocent per week meer kunt u op zaterdag ook nog eens de TPO Podcast video bekijken!

 

 

Vergeet niet te doneren!