Partnerbijdrage

Hoe kun je gratis voetbal kijken bij een bookmaker

19-01-2022 12:33

De tweede helft van het voetbalseizoen is altijd een stuk spannender dan de de eerste. De prijzen worden verdeeld en tegelijkertijd wordt er gevochten om degradatie te voorkomen. Daarnaast vechten de topclubs van Europa het uit in de finales van de Champions League en Europa League. Als kers op de taart is er dit jaar ook nog eens het WK voetbal in Qatar, Een beter moment om gratis voetbal te kijken is er dus eigenlijk niet.

Sommige Nederlandse bookmakers bieden hun spelers de mogelijkheid om gratis voetbalwedstrijden te kijken. Hoe veilig is dat, zitten er addertjes onder het gratis en hoe zit het met de beeldkwaliteit? Allemaal vragen die samen met de vraag “hoe kun je gratis voetbal kijken bij een bookmaker” beantwoord worden in dit artikel.

Hoe veilig is het kijken naar live voetbal bij een bookmaker

Als je op internet op zoek gaat naar livestreams, kom je heel veel onbetrouwbare sites tegen. Deze staan vaak vol met sex gerelateerde reclames en vervelende pop-ups die maar niet lijken te verdwijnen. Er zijn websites waar je zelfs extra software dient te downloaden om een livestream Eredivisie te kunnen bekijken. Zulke onbetrouwbare sites zijn vaak een bron voor virussen en daarom raden we je ook om nooit software te downloaden. Als is het voetbalprogramma met Champions League wedstrijden nog zo interessant, er zijn betere opties.

Bet365 is een bookmaker met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit, Dat betekent dat het wedden op sport bij deze bookmaker legaal is. Bij Bet365 kun je gratis naar sport kijken. Dat doe je zonder dat je eerst software hoeft te downloaden. Bovendien wordt je niet gestoord met pop-ups en reclames over goedkope, lustopwekkende pillen. Omdat deze bookmaker een Nederlandse vergunning heeft om kansspelen aan te bieden, is de website uitgebreid getest op veiligheid. Live voetbal kijken bij Bet365 is dan ook veel veiliger dan via een site uit Rusland waar je honderden livestreams tegenkomt en er minstens net zoveel virussen en malware gedeeld wordt. Wanneer je nog geen lid bent van deze bookmaker dan is het verstandig om gebruik te maken van en Bet365 bonus code, hiermee ontvang je bij aanmelding allerlei bonussen en aanbiedingen.

Hoe zit het met de beeldkwaliteit

Haperende beelden, bufferen en slechte kwaliteit, je bent het vast al eens tegen gekomen. Het grote voordeel van een livestream bij een bookmaker die voetbalwedden aanbiedt, is dat je haarscherp beeld krijgt. De streams zijn van goede kwaliteit en bovendien zijn er elke dag wel honderden wedstrijden live te volgen. In veel gevallen kun je zelf de kwaliteit instellen. Als je even wat langzamer internet hebt, schroef je de kwaliteit wat omlaag om zo de wedstrijd alsnog goed te kunnen volgen. De kwaliteit van de livestreams via een betrouwbare bookmaker is stukken beter dan dat van gratis websites op het internet.

Zo kijk je gratis voetbal bij een bookmaker

Om gratis livestreams te bekijken bij een bookmaker is het noodzakelijk om een account aan te maken. Doe dit wel bij bookmaker met een Nederlandse vergunning zoals dus bet365. Alleen daar is het wedden legaal voor Nederlanders en dat heeft als voordeel dat je ook geen kansspelbelasting betaalt.

Verschillende bookmakers hebben andere vereisten voor het kijken van een livestream. Het hebben van een positief saldo op je account is vaak al genoeg. Na het maken van je storting, zijn de livestreams in dat geval dan beschikbaar.

Je kiest een wedstrijd uit, klikt op het “play” symbooltje en de livestream zal direct beginnen. Zo hoef je niet eens te wedden op de wedstrijd en kijk je dus volledig gratis. Lees altijd even goed de voorwaarden door zodat je precies weet wat er van je verwacht word, maar addertjes onder het gras zul je bij Nederlandse bookmakers niet vinden.