Nieuws

18-jarige Purmerender door zeven jongeren in elkaar geslagen op kermis in Hoorn

11-08-2022 14:49

Foto Pixabay

Een 18-jarige jongen uit Purmerend is dinsdagavond door zeven jongens belaagd. Hij raakt ernstig gewond aan zijn gezicht nadat hij wordt geschopt en geslagen.

13-jarige verdachte

De Purmerender bezoekt rond 23.30 uur met een aantal vrienden de kermis in Hoorn aan de Vale Hen. De jongens besluiten naar de botsauto’s te gaan waar ze in aanvaring komen met een persoon. Kort daarna wordt de 18-jarige jongen uit Purmerend door 7 jongeren aangevallen waarbij hij ernstige verwondingen oploopt aan zijn gezicht. De toegesnelde vrienden van het slachtoffer schakelen uiteindelijk de hulpdiensten in.

De recherche in Hoorn heeft de zaak in onderzoek en zoekt naar getuigen van deze openlijke geweldpleging. Na een zoektocht in de omgeving is een 13-jarige jongen uit Hoorn aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten maar blijft wel verdachte in de zaak. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er op dit moment nog geen andere verdachten in beeld. Het is niet duidelijk hoe het slachtoffer er op dit moment aan toe is.