ThePostOnline

Help mijn telefoon abonnement loopt af!

24-07-2024 12:08

Herken je dat gevoel van het hebben van een fijne telefoon? Je kent hem door en door, weet hoe alles werkt en kan er mee lezen en schrijven. Hij laadt nog goed op en werkt naar behoren. Hij heeft dus geen gebreken of apps die niet meer werken en zelfs het scherm is nog heel. Hetenige is dat je abonnement binnenkort afloopt en je dus een nieuw abonnement mag afsluitenen daarbij een nieuwe telefoon kunt uitkiezen.

Maar dat wil je dus niet. Want hij is zo fijn. En handig, want al je vrienden hun telefoonnummers staan erin, en niet te vergeten al die foto’s. Lastige keuze? Helemaal niet lastig, want heb je wel eens gedacht aan simonly?

Lagere kosten

Dat is een abonnement met alleen een simkaart. Je neemt dus alleen het gebruik af en niet de aankoop van een nieuw telefoontoestel. Wel zo voordelig. Er zijn vele aanbieders voor simonly. De kosten zijn veel lager omdat je niet de aanschaf van een nieuw toestel mee financiert. Je maandbedrag is dus veel minder hoog dan wanneer je wel een nieuw toestel kiest. Dat geld kunje dan aan andere leuke dingen uitgeven. Er zijn verschillende providers waaruit je kunt kiezen. Veel van hen maken gebruik van bekende netwerken, wat betekent dat je waarschijnlijk gewoon gebruik kan blijven maken van degene die je nu ook gebruikt.

Keuzestress is niet nodig

Vind je het lastig kiezen uit al die mogelijkheden en netwerken? Dan zijn er verschillende sitesdie je kunnen helpen. Je kunt dan heel eenvoudig sim only vergelijken. Je vult de gevraagde gegevens in en je krijgt een advies geheel op jouw behoeftes en gebruik. En wanneer je vaak over je bel of internet limiet heen gaat, kun je deze zelfs vast laten zetten zodat je er echt niet overheen kan gaan. Wanneer je die extra kosten ook niet meer maakt scheelt dat ook weergeld. Vaak zijn er leuke kortingsacties die het maken van de keuze veelal vergemakkelijken en je nog meer laten besparen op je kosten.

Nummerbehoud

De beste optie is misschien nog wel de mogelijkheid tot nummerbehoud. Dit wordt vaak gratis gedaan en het scheelt jou heel veel werk. Denk maar aan al je vrienden en familie waarvan je anders hun gegevens moet overzetten in je nieuwe telefoon. Of al die foto’s en filmpjes? Zo zie je maar dat het kiezen van een nieuw abonnement zonder nieuwe telefoon heel veel voordelen heeft. De kosten zijn lager en je gebruikt gewoon je eigen fijne en vertrouwde telefoon. En als je toch het gevoel wilt hebben dat je telefoon een update heeft gehad? Dan kun je van een gedeelte van het uitgespaarde geld een nieuwe cover of hoesje kopen.