Studentenrecept: borrelplateau

30-04-2014 18:17

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goedemorgen leuke mensen! Gisteravond vond ik het tijd om mezelf eens even te verwennen. Ik had een diehard-inpakdag gehad (ik verhuis a.s. donderdag) en had totaal geen zin om te koken, maar wél zin om heerlijk te eten. En toen bedacht ik dat ik prima een borrelplateau kon gaan eten. met een heerlijk glaasje rosé erbij. Want die had ik verdiend :D

Nodig voor een flink borrelplateau (voor borrels geschikt voor zo’n 3 personen, als avondeten geschikt voor 1 persoon): 1 pakje Parmaham – 1 bol buffelmozzarella (neem een goeie!) – 5 roma tomaatjes – 1/3 wit stokbrood – een handje veldsla – een scheut olijfolie – 1 eetlepel zelfgemaakte pesto (op de foto zie je meer, maar ik had veel over)

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.