Studentenrecept: knalroze couscous

02-05-2014 17:08

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goedenavond! Vanavond heb ik echt suuuuuupervet KNALROZE gegeten! Echt alleen vanwege de kleur vond ik dit gerecht al helemaal geweldig. En gek genoeg smaakte het ook nog vet goed! Terwijl ik alles zelf had bedacht bij elkaar en ik geen idee had van te voren of het fatsoenlijk te eten zou zijn. Maar! Meer dan fatsoenlijk! Vet lekker!

Je bakt in een pannetje je zigeunerschnitzel gaar (beter laag vuur en lang erover doen dan hoog vuur kort). In een ander pannetje bak je paprika zacht en weer in een ander pannetje warm je de rode bietjes (uit pot) op. Ondertussen laat je de couscous wellen in kokend water en snij je een komkommer in stukjes.

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.