Studentenrecept: pasta met garnalen en tomatensaus

04-06-2014 15:11

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Dag dag! Afgelopen vrijdag at ik pasta. Met garnalen. En tomatensaus. En peterselie. En kaas. En dat was ik praktisch alweer vergeten, totdat ik gisteren opeens zin had in garnalen en me bedacht dat ik dat nét nog had gegeten #enernietoverhadgeblogdoepsss. Dus bij deze! Een heel makkelijk recept dat in minder dan tien minuten klaar is. En smakelijk is. En met heel weinig ingrediënten. Houden we van, toch?

Nodig voor één persoon: 100gr jumbogarnalen – 125gr Grand Italia pastasaus picante – een beetje verse peterselie – Parmezaanse kaas -een half pak (volle hand) verse tagliatelle

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.