Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Goedenavond! Hoewel ik gisteren nog een blogpost postte over dat ik jullie zo aan het verslonzen ben vanwege m’n deadline deze week, komt er vandaag toch een nieuw recept online! Ik had in de planning om het laatste maaltje dat in le boek gaat komen te koken, maar ik had er even zó geen zin in, dat ik besloot een salade te maken. Morgen kook ik dan ‘t laatste maaltje… De salade die ik maakte was echt gruwelijk lekker. Ik had gigantisch veel zin in kikkererwten, vooral omdat ik nog van die Verstegen kikererwtenburger-kruiden in huis had. En dus maakte ik een salade met mini kikkererwtenburgers, sla, komkommer, tomaat, feta en cashewnoten. Delicious, al zeg ik het zelf!
Nodig voor één persoon: 1 klein blikje kikkererwten – 1 eetlepel Verstegen kikkererwtenburger-kruiden – twee handjes cashewnoten – 1/2 tomaat – 8cm komkommer – twee eetlepels feta – een hand romaine sla
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.