OMG

Todd de vos denkt dat hij een hond is

18-03-2015 16:30

STANFIELD – Todd de vos werd als welp geadopteerd door Emma D’Sylva (25) toen hij nog maar vier maanden oud was. Sindsdien woont het dier bij de vrouw en haar twee honden in Stanfield, Groot-Brittannië. Inmiddels is het vosje elf maanden en maakt het helemaal deel uit van de familie. Zo erg zelfs, dat Todd zich wel erg begint te gedragen als een hond.

Zo wordt de vos samen met labradors Sky en Oakley uitgelaten, wat enige verbazing wekt bij andere hondenuitlaters. Todd slaapt ook in een hondenhok, speelt met hondenspeelgoed en kwispelt zelfs als het voedertijd is. “Todd is nooit in ‘het wild’ geweest. Ik krijg soms mensen over de vloer die Todd zien en vragen of ze hem kunnen aaien”, zegt ze tegen Stoke Sentinel.

Ze vervolgt: “Ik heb een hele sterke band met hem en hij laat zich ook graag uitlaten. Todd speelt ook graag met me. Dan rent hij al kwispelend naar me toe als ik hem ga voeden. Vervolgens gaat ‘ie op zijn rug liggen zodat ik zijn buik kan aaien. Hij mag in het huis komen, maar prefereert doorgaans vooral om buiten te zijn.”

De twee honden zijn niet de enige beesten waarmee Todd het huis moet delen. Emma heeft ook nog een stinkdier, een wasbeer, hagedissen en slangen in huis.