Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold

Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

Door: , 6:45, 05 maart 2018

Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

Meneer Pechtold,

Weet u hoe een psychopaat er uit ziet?

Kijk eens in de spiegel als u zo uw pilletjes neemt.

Got him!

Het was geen verspreking gisteren bij WNL op Zondag hè, meneer Pechtold? Gewoon een bewussie.

U zei over Thierry Baudet: “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn”.

Ik moest even een nachtje slapen over die zinnen.

Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

Geert Wilders stapte op 3 september 2004 uit de VVD-fractie en begon in zijn eentje de ‘Groep Wilders’. Aangezien Tweede Kamerleden op persoonlijke titel worden benoemd, mag dat. Op 22 november 2006 deed hij voor het eerst met zijn eigen partij, de PVV, mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Hij haalde 9 zetels. Bij de verkiezingen van 2010 haalde de PVV vervolgens 24 zetels, bij die van 2012 15 en bij die van 2017 20. Kiezers kozen hem. Omdat hij gebruik maakte van zijn passief kiesrecht (artikel 4 van de Grondwet) zie ik niet waarmee ‘we’ (jullie dus) te laat waren.

Jullie kunnen ‘m bestrijden in de Tweede Kamer en jullie kunnen ‘m voor de rechter brengen als ie iets doet wat volgens jullie niet kan. Volgens mij zijn jullie (en bent met name u) er wat dat betreft meer dan op tijd bij. Sterker: toen u nog in de oppositie zat, was u altijd de eerste die ‘m in de Tweede Kamer aanviel. En met dank aan door de politie verstrekte voorgedrukte aangifteformulieren hebben we een aangiftecircus tegen Wilders gezien dat in (naoorlogs) Nederland zijn weerga niet kende.

Dus wat bedoelt u nou met “we waren bij Wilders te laat”?

Ik kan eigenlijk maar één ding bedenken.

Wilders wordt sinds hij de VVD-fractie verliet dermate goed beveiligd, dat hij niet, zoals eerder Pim Fortuyn, vermoord kan worden door een gekkie dat zich laat inspireren door de politieke haatcampagne die zijn tegenstanders tegen ‘m voeren. Dus u kon al die jaren zuigen en demoniseren zoveel u wilde (en u wilde veel), maar Wilders bleef gewoon leven.

De schoft…

Gaan we nu naar Thierry Baudet, bij wie het dus, volgens u, nog niet ‘te laat’ is.

Thierry Baudet zit met twee luizige zetels in de Tweede Kamer. Thierry Baudet staat nummer 18 (!) op de kandidatenlijst in de enige gemeente (!) waarin zijn partij op 21 maart deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen.

En toch gaat uw héle campagne al maanden over niemand anders dan Thierry Baudet. U gebruikte daar tot gisteren voornamelijk duivelse framingtrucs bij, opdat de nieuwe Volkert maar denkt dat Thierry Baudet een xenofoob, homofoob en racist is. Om het de nieuwe Volkert even in drie woorden in te prenten: “Erger dan Wilders”.

Gisteravond haalde u er een nieuw aspect bij: Forum voor Democratie, Thierry Baudet dus, zou uw kinderen lastig vallen. De waarheid is dat een Instagram-account van Forum voor Democratie het Instagram-account van één van uw kinderen volgt. Er is niks tegen uw kinderen gezegd, er is niks gedaan met wat uw kinderen op Instagram posten. Dus van ‘lastig vallen’ is totaal geen sprake. Maar de krantenkoppen – waar het u en uw vrienden van WNL om te doen was – suggereren anders.

Als de nieuwe Volkert al niet paraat stond omdat Thierry Baudet een racist is, dan moeten we maar hopen dat het niet iemand is die op basis van uw laatste leugen gelooft dat Thierry Baudet kinderen misbruikt.

“Gevaarlijker dan Wilders.”

“Bij Wilders waren we te laat.”

“Bij Baudet moeten we op tijd zijn.”

Ik kan er niks anders van maken, meneer Pechtold: u bent een levensgevaarlijke gek.

Het valt in Thierry Baudet te prijzen dat hij zijn goede vriend Vladimir Poetin nog niet heeft gevraagd om een mannetje naar Wageningen (of Scheveningen) te sturen…

Groet,

JanD

UPDATE Rappers zijn gelukkig tegen geweld. Anders kon dit bericht van Convex Kafka weleens worden uitgelegd als: uw boodschap is luid en duidelijk doorgekomen.

Gaming Deals

 

 
 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace