Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders

U heeft de hypocrisie in dit land weer eens haarfijn blootgelegd

Door: , 7:06, 18 maart 2018

U heeft de hypocrisie in dit land weer eens haarfijn blootgelegd

Beste meneer Wilders,

U heeft het weer voor elkaar.

U heeft de hypocrisie in dit land weer eens haarfijn blootgelegd. Nota bene met een ‘filmpje’ dat de eerste de beste stagiair in een kwartier in elkaar kan flansen.

De hypocrisie van mensen die vinden dat de NPO dat spotje van u in de zendtijd voor politieke partijen niet had mogen uitzenden. Die dus voor censuur zijn.

De hypocrisie van mensen die excuses eisen van de NPO. Die dus niet snappen wat de rol van de NPO is in een democratisch land.

De hypocrisie van mensen die zeggen dat u aanzet tot geweld tegen moslims. Die we ondertussen niet horen over de balk in hun eigen oog, namelijk het islamitische geweld in Afrin, waar de volgende genocide uit naam van de door de islam geïnspireerde Turkse regering plaatsheeft.

De hypocrisie van Nederlandse media. Die vol op het orgel gaan over dit filmpje en al die kansloze moslimpartijtjes en belangengroepjes maar wat graag een podium geven, terwijl we ze over de decennialange gruweldaden in bijvoorbeeld Telford (op De Telegraaf na) niet horen, want niet gepleegd door een Noor.

De hypocrisie van de Nederlandse politie. Die nota bene vandaag, op zondag (!), een bureau opent om de aangifte tegen u op te nemen van een stel op hun zes centimeter getrapte Haagse muzelmannen, terwijl men bij echte misdrijven aangifte vooral ontmoedigt.

Het is belangrijk dat iemand die hypocrisie blijft blootleggen.

En het is een bloody shame dat u die positie al veertien jaar moet bekopen met 24/7 beveiliging op het allerhoogste niveau.

Wat op zich best wel een bewijs is dat er iets te veel islamieten vrij rondlopen die gewelddadig, terroristisch en dodelijk zijn…

Groet,

JanD


PS. Je hebt trouwens altijd schoft boven schoft. Kijk maar:

Tuin algemeen

 
 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace