Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Jesse Klaver

Wees er maar trots op dat je voor het financieren van je elitaire hobby een grote greep uit de portemonnee van de Nederlandse gezinnen gaat doen

Door: , 7:32, 21 december 2018

Wees er maar trots op dat je voor het financieren van je elitaire hobby een grote greep uit de portemonnee van de Nederlandse gezinnen gaat doen

Audio & beeld

Beste Jessepesse,

Even klessebesse!

Je hoeft niet in de coalitie te zitten om ons land naar de verdommenis te helpen.

Jouw partij is daar het beste bewijs van.

Niemand juichte gisteren zo gênant uitbundig als jij, in een in scene gezet filmpje nota bene, om het aannemen van de Klimaatwet in de Tweede Kamer. Wees er maar trots op dat je voor het financieren van je elitaire hobby een grote greep uit de portemonnee van de Nederlandse gezinnen gaat doen!


En dat binnen een week nadat een andere natte droom van jou en de naïeve schaapjes die kirrend achter je aanlopen tot een doorweekt laken had geleid: het Verdrag van Marrakesh. We weten allemaal dat Nederland, zodra jullie in Den Haag braaf alle afspraken in de nationale wetten hebben geïntegreerd, één van de toplanden op het verlanglijstje wordt van Afrikanen die bereid zijn om ons zeeklimaat voor lief te nemen in ruil voor gratis zorg, gratis wonen en gratis geld.

Vaders en moeders houdt uw dochters binnen.

En betaal de rekening zonder morren.

Anders bent u een racist.

Grappig dat juist in deze tijd een commissie onder voorzitterschap van Johan Remkes pleit voor onder meer een bindend correctief referendum.

Met zo’n referendum zou de Nederlandse bevolking alle gekkigheid van jou en die andere van de normale mensen losgezongen leden van het partijkartel van tafel kunnen vegen.

Dat bindend correctief referendum gaat er natuurlijk nooit komen.

Het domme volk mag eens per vier jaar stemmen op een door de gesubsidieerde staatsomroepen en de angeheuchte kranten gretig verspreid marketingverhaal dat de dag na de verkiezingen meteen de prullenbak in gaat om te worden verruild voor de agenda van ondemocratische organen als de Verenigde Naties en dat schorremorrie in Brussel.

En verder moet het zijn muil houden.

Het is jullie een gruwel dat het domme volk gaat stemmen over concrete wetten in plaats van op poppetjes die populistische oneliners de woonkamers in tetteren en die van het echte leven van echte mensen geen flauw benul hebben.

Het is niet alleen jullie een gruwel, het is ook organisaties als de Verenigde Naties en die supermacht in Brussel een gruwel.

Daarom is het tijd voor een volksopstand.

Die gele hesjes waar jullie om lachen, zijn pas het begin. Als er morgen op de Erasmusbrug drie man minder zijn dan vorige week omdat het met bakken uit de hemel regent, leunen jullie zelfgenoegzaam achterover en denken jullie dat jullie peperdure reclamecampagnes (over nepnieuws gesproken…) de zieltjes wel zullen binnenfietsen.

En jullie weten (en anders konden jullie het wel bij Remkes lezen) dat teleurgestelde kiezers in het verleden maar al te vaak besloten om níet meer naar de stembus te gaan.

Ik denk dat het op 20 maart (en 23 mei) maar eens anders moet gaan.

Dat de coalitie én haar toekomstige gedoogpartners (waarvan jouw partij de grootste zal zijn) op een ongelooflijke manier op hun lazer moeten krijgen.

Het recept voor zo’n Fortuynistische afstraffing is simpel: de niet-stemmer moet zich over al zijn weerzin heen zetten, met zijn luie reet van de bank komen en een proteststem uitbrengen. En om te voorkomen dat jullie kunnen roepen dat jullie het wéér “niet hebben zien aankomen”, is het aantrekken van een geel hesje alvast een mooie eerste stap.

Wie daar te bedonderd voor is, moet voortaan niet meer zeuren.

Want als je nu nóg niet ziet wat de politieke elite, knipmessend voor de VN en Brussel, heeft gedaan om jouw leven en vooral de toekomst van je kinderen en kleinkinderen te verzieken, dan verdien je ook niet beter dan uitgelachen te worden door een opperpinokkio, een jokvrouw en een eikeltjespyjama.

Groet,

JanD

PS. Het nieuwe nieuwsbrief is uit.

 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie