Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan de hoofdredactie van The Post Online

Sorry jongens, maar ik begin door de extreme drukte zelfs te hallucineren

Door: , 7:11, 07 december 2018

Sorry jongens, maar ik begin door de extreme drukte zelfs te hallucineren

Kerst 2018

Beste Bert en Bas,

Zoals jullie misschien uit de media hebben vernomen, ben ik namens jullie zusterkrantje The Post Offline sinds vorige week nogal druk met de organisatie van vreedzame gele hesjes-demonstraties.

En tussendoor met het weghalen van het frame dat her en der in het land wat verdwaalde extreem-rechtse tokkies “RUTTE ROT OP!!!”, “NEDERLAND MOET UIT DE EU!!!” en “BASISINKOMEN VOOR IEDEREEN!!!” aan het schreeuwen zijn (ik vind basisinkomens trouwens stom, behalve voor gepensioneerden).

Vreedzame demonstraties waar lieve, brave, maar bezorgde burgers het liedje ’15 miljoen mensen’ van Fluitsma en Van Tijn zingen, zijn er namelijk ook. Zaterdag 1 december om 11.30 uur lieten we dat zien op het Plein in Den Haag, morgen om 11.30 uur laten we dat zien bij de Stopera en op de Erasmusbrug in Rotterdam. In meer dan goed overleg met gemeente en politie, omdat wij onze deelnemers naast een uitlaatklep ook een gevoel van veiligheid willen geven. Je vindt er alles over op onze website.

Enfin, drukdrukdruk dus.

Daarom wilde ik jullie vragen of ik voor één keer een snipperdag kan nemen.

Ook trouwens omdat ik door de extreme drukte zelfs begin te hallucineren.

Ik zag namelijk op de televisie in mijn hotelkamer in Rotterdam in een flits D66-voorknul Rob Jetten in de Tweede Kamer in Vak K zitten! Rob Jetten!!!

Dan hoef ik mijn verzoek om een snipperdag niet verder uit te leggen toch?

Enfin, tot morgen.

Groet,

JanD

PS. Doen jullie ook nog even een oproep om ’15 miljoen mensen’ hoog in de Top 2000 te stemmen? Dat kan alleen vandaag nog.

 

 
 
 

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie