Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Mark Rutte

Door: , 8:40, 17 februari 2018

Meneer Rutte,

Het blijft merkwaardig dat ene leugenaar van de VVD moet vertrekken en de andere leugenaar van de VVD voor de zoveelste keer overleeft.

Ik doel op u.

Lodewijk Asscher weet exact hoe u bent, omdat ie ruim vier jaar nauw met u samenwerkte in Rutte 2. Die zei deze week tijdens het debat over snoever, leugenaar en oorlogshitser Halbe Zijlstra zonder het woord ‘leugenaar’ te gebruiken dat u een leugenaar bent.

Asscher kon zich niet voorstellen dat u tussen het moment dat Zijlstra u informeerde over zijn Poetin-leugen en het moment dat de Volkskrant de primeur bracht niet met andere VVD’ers overlegde over de kwestie.

U zei niet dat u dat niet gedaan had.

U zei: “Ik heb daar geen actieve herinnering aan”.

Dat is Ruttiaans voor: “Ik kan me niet voorstellen dat één van de VVD’ers met wie ik het er over had uit de school gaat klappen, maar áls dat gebeurt, kan ik altijd nog zeggen dat ik me dat bij het Zijlstra-debat dan éven niet herinnerde”.

U bent een leugenaar.

Een aartsleugenaar.

Straks gaat u ook nog beweren dat Alexander Pechtold integer is.

Althans: dat u geen actieve herinneringen heeft aan een omkoopneukhut in Scheveningen die de man cadeau kreeg van een Canadese diplomaat en dat u hooguit iets bijstaat over uitgestelde betaling voor wat taxi-ritjes in de jaren ’80.

Groet,

JanD

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

 

 
 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace