Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan de politieke elitie

Waarom ik morgen weer op de Erasmusbrug sta en een ongekend gevoel van saamhorigheid zal voelen?

Door: , 7:03, 14 december 2018

Waarom ik morgen weer op de Erasmusbrug sta en een ongekend gevoel van saamhorigheid zal voelen?

Kersttrends 2018

Beste politici,

Waarom ik morgen, ondanks mijn eigen luxe leventje in een gehucht in Friesland, voor de derde week op rij (nu gewoon als deelnemer) een geel hesje aantrek en om 11.30 uur op de Erasmusbrug met een bosje bloemen in mijn hand het lied ’15 miljoen mensen’ ga zingen en een ongekend gevoel van saamhorigheid ga voelen?

En waarom ik hoop dat de groep van rond de 200 doodnormale, keurige, maar boze en bezorgde burgers die vorige week voor het eerst over de Erasmusbrug wandelde, elke week een stukje groter zal worden, net zolang totdat jullie doorhebben dat de bevolking er niet voor jullie is, maar jullie er voor de bevolking zijn?

Laat ik het eens kort houden.

Hierom:

Ik weet dat jullie er compleet schijt aan hebben, maar dit is wel wat er leeft. Niet bij – zoals jullie ze graag framen – ‘asociale, extreemrechtse tokkies’, maar bij doodnormale, keurige bezorgde burgers.

En wat niet meer weggaat als jullie zo doorgaan.

Als jullie niet uit jezelf uit die trein stappen, dan moeten de gele hesjes jullie er maar uit sleuren.

Wat mij betreft vreedzaam, want de meeste van ons moeten maandag weer gewoon aan het werk om ons salaris en júllie Monopoly-geld te verdienen

Groet,

JanD

PS. Weet je voor wie ik nog meer respect heb dan voor jullie? Voor deze bloedzuiger. Die draait er tenminste niet omheen dat-ie over lijken gaat.

 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 
 
 
 

Inloggen TPO+