Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

Het grootste succes van gisteren: jullie kunnen door met de sloop van Europa

Door: , 7:01, 12 december 2018

Het grootste succes van gisteren: jullie kunnen door met de sloop van Europa

Kerst 2018

Meneer Timmermans,

Gefeliciteerd!

De oefening in Straatsburg is gisteren weer prima verlopen.

De inwoners van West-Europa die dachten zomaar zorgeloos dat verderfelijke Kerstfeest te kunnen blijven vieren door Kerstmarkten te bezoeken enzo, zijn weer even wakker geschud. Show, don’t tell.

De aanrijtijden van politie en ambulance zijn in Straatsburg dik in orde.

De media snappen prima wat er over ze in het Verdrag van Marrakesh staat en maken meteen duidelijk dat de 29-jarige moslim die bij een Kerstmarkt in het wildeweg op ‘varkens’ (bedoeld werd: niet-moslims) ging schieten “IN STRAATSBURG IS GEBOREN”.

DUS DAT HET NIKS TE MAKEN HEEFT MET DE ‘OMVOLKING’ WAAR EXTREEM-RECHTS HET ALTIJD OVER HEEFT!!!

Het lukt nog altijd een ‘dader’ levend van het ‘plaats delict’ te krijgen, waardoor de stroom acteurs voor grootschalige rampenoefeningen niet opdroogt.

Het grootste succes van de oefening was echter: alle leden en ambtenaren van het Europees Parlement en de Europese Commissie kunnen gewoon door met de sloop van Europa. Hun luxe leventje zal nooit in gevaar komen, ook niet bij een échte aanslag door échte moslimextremisten. Pardon: Russen.

De calamiteitenprocedure werkte perfect!

Zij konden allemaal direct veilig de schuilkelder van het hermetisch afgesloten parlementsgebouw in en via social media aan hun gezinnen laten weten dat die zich geen zorgen hoefden maken.

Wel jammer dat dat joch (UIT STRAATSBURG!!!) vanwege een kleine taalachterstand bij het sollicitatiegesprek met uw hoofd Werving & Selectie Judith Sargentini het woord ‘hagel’ niet begreep en echte kogels gebruikte tijdens de oefening.

Daardoor werden drie burgers vermoord en vechten er nog een aantal voor hun leven.

Maar ach…

Oud tweetje met ‘medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers’ laten kopiëren door een van uw loopjongens of -meisjes, de woonplaats even veranderen in Straatsburg en over tot de orde van de dag.

Ik zie -met een lichte afkeer- voor me hoe zo’n dag als gisteren dan voor u eindigt.

U gaat alleen naar uw hotelkamer. U loopt naar het raam. U kijkt naar buiten. U fantaseert dat u, de nieuwe baas van Europa, op een podium staat met allemaal trouwe vazallen achter u. De straten staan vol met mensen. Juichende mensen. Ze kijken allemaal hoopvol naar u. U overziet, heel langzaam, de menigte. U draait zich uiteindelijk naar rechts, balt de vuist en de menigte begint als één man te schreeuwen.

Wat ze zeggen?

“Heil Franzie!”

Als u, euforisch van al die liefde van het Europese Volk voor u, hun Leider, naar beneden kijkt, ziet u Mark Rutte in een eikeltjespyjama. Of is het Rob Jetten?

Op zijn knieën.

Met een mond vol.

En het zijn geen tanden.

Groet,

JanD

PS. En ik had gisteren al zo’n kutdag.

 

 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 

Inloggen TPO+